Fingerbølger

How To
  1. Bruk en kam til å lage en rett midtskill på tørt hår. Start 2,5 cm over øret på en side av hodet, bruk en kam til å lage en horisontal seksjon. Fest håret på den øverste halvdelen av hårlinjen med en klemme, for å holde håret unna.

  2. På den nederste horisontale seksjonen, bruker du fingrene til å sjenerøst påføre Hardwear 16 Super-Strong Sculpting Hair Gel på området under hårlinjen.

  3. Gjenta trinn to i seksjoner som er 2,5 cm fra hverandre og gradvis jobbe deg opp mot den øverste senterdelen. Gjenta prosessen på motsatt side av hodet.

  4. Påfør Hardwear 16 Super-Strong Sculpting Hair Gel på senterdelene for å forsterke seksjonen og gi glans. Påfør gelé på en kam og trykk håret ned på hver side for å flate det ut.

  5. Begynn ved kronen i hårfestet og bruk fingrene og en kam for å presse håret opp. Dette vil skape en fingerbølgeeffekt. Sørg for at du konstant har  hardwear 16 Super-Strong Sculpting Hair Gel på fingrene og kammen. 

  6. Fortsett med å lage bølgeffekten gjennom hele seksjonen, ved å bruk fingrene til å holde håret nede, mens kammen børster nedover på hver side. Bruk hårnåler for å holde bølgene på plass. 

  7. Når du har fullført alle seksjonene, spray godt med  Forceful 23 Super Strength Hairspray nærme håret, for ekstra langvarig hold. 

  8. Når du har nådd toppen av hvert øre, stopper du med fingerbølgeeffekten og lar det gjenværende håret være uberørt og naturlig.

  9. Føn håret tørt for at geleen skal stivne og gi hold til frisyren.