Mørke lystoner

How To
 

Trinn 1: Seksjonering

 1. Lag en ovalformet seksjon inkludert toppen og kronen av håret, og isoler med klips.
 2. Ved luggen lager du et triangel fra toppen av hodet mot ytterkanten av øyet. Isoler deretter med klips.
 3. Lag et triangel på siden av hodet med den bredeste delen av hårlinjen like ovenfor øret og den smaleste delen mot kronen. Gjenta på den andre siden.
 4. På baksiden av hodet, med fokus like nedenfor den ovale seksjonen, lager du et ett-tommers triangel med den bredeste delen ved bunnen av den ovale seksjonen og den smale delen av triangelet mot toppen av nakken.

Trinn 2: Påføring av lysning

 1. Start øverst i nakken, hent ut ¼ tommers horisontale lengder, og påfør Flash Lift Formula 1 til Sone 2-3. Sett på folie. Bruk Redken Edging Brush horisontalt, bland sammen formelen fra Sone 2 og Sone 1 for å skape en myk overgange uten harde linjer. Ta en annen ¼ tommers horisontal lengde uten å etterlate noe hår mellom, og gjenta. Fortsett å jobbe deg oppover med seksjonene, plasser hår oppå folien underveis. Så snart seksjonen er fullført, dekker du den med folie.
 2. Flytt det bakre triangelet og hent ut diagonale fremadrettede lengder, påfør Formel 1 i Sone 2-3. Sett på folie. Bruk Redken Edging Brush horisontalt og bland formelen fra Sone 2 på Sone 1. Fortsett å arbeide med seksjoner ved å plassere hår øverst på folien, helt til seksjonene er komplette. Så snart det er fullført, dekker du med folie.
 3. På sidetriangelet tar du en horisontal, bakre ¼ tommers lengde og påfører Formel 1 til Sone 2-3. Bruk Redken Edging Brush horisontalt, bland formelen til Sone 1 med ½ tommers avstand til hodebunnen. Sett på folie. Fortsett å arbeide med seksjoner ved å plassere hår øverst på folien, helt til seksjonene er komplette. Når du er ferdig, dekker du med folie. Gjenta på den andre siden.
 4. Ved den ovale seksjonen og luggen tar du opp ¼ tommers horisontale lengder og påfører Formel 1 til Sone 2-3. Bruk Redken Edging Brush horisontalt, og bland formelen fra Sone 2 til Sone 1 med ½ tommers avstand fra hodebunnen. Sett på folie.
 5. Fortsett å hente ut seksjoner mens du arbeider deg oppover hodet, la det være ½ tommer med hår mellom lengdene, og dekk med folie.
 6. La virke til håret blir lys gult, opptil 50 minutter. Vask håret med Color Extend Magnetics. Tørt hår.

Trinn 3: Påføring av City Beats-glansvask

 1. Begynn å hente ut horisontale lengder i områdene på bakhodet du nylig har lysnet. Bruk Redken Edging Brush, påfør City Beats-blandingene 1, 2 og 3 vertikalt slik at de tre formlene er i den samme folien. Dekk med folie.
 2. Ta de neste horisontale lengdene og påfør City Beats-formlene 3, 4 og 5 på samme måte. Fortsett å hente opp seksjoner og alterner mellom formlene. Når du forflytter deg oppover, må du sørge for å etterlate omtrent én tomme med hår mellom seksjonene, som ikke legges inn i folie
 3. Flytt til siden ved å begynne med den nederste seksjonen. Påfør City Beats-formlene 1, 4 og 5 på hår som tidligere er blitt stripet lyst. På neste lengde påfører du City Beats-formlene 2 og 3 vertikalt.
 4. Fortsett å alternere formlene i foliene etter hvert som du arbeider deg oppover med seksjonene. La virke i 20 minutter. Vask og tørk håret, bruk Color Extend Magnetics.