AMBER LE BON

MUSE – MODELL, DJ OG ARTIST
Om Amber Le Bon

Rockeprinsessen Amber er datteren til Duran Durans Simon Le Bon og supermodellen Yasmin Le Bon.’ Hun er kjent for sin fantastiske motesans, trendsettende hår og spot-on musikalske smak. Amber har vært DJ for Victoria's Secret, Gucci, British Fashion Council Awards og mange andre Fashion Week-arrangementer.

HJEM
London, England

HÅR-KJÆRLIGHET:
"Vel, å ta vare på hårmanken krever litt styrke mentalt… og noen ganger fysisk! Jeg bruker masse balsam. Langt hår har en tendens til å bli veldig flokete, så du må ta vare på det. Men jeg liker å ha stort, tupert hår, så det er luftig og fullt av volum.’ Jo større, jo bedre!"

MUSIKKSMAK:
"Jeg har relativt bred smak når det kommer til musikk. Jeg liker å mikse litt forskjellig! Jeg synes det er ganske interessant å lytte til klassisk musikk en dag og så høre på punk rock, neste dag."

SOSIALE MEDIER:
Instagram er min favoritt. "Det er alltid gøy, det er nesten som øyeblikksbilder på ting du tenker på."

NÅR HUN ER DJ:
"Jeg liker å blande house og light electro, og så mikse inn litt gamle discosanger og 90-talls hip-hop. Jeg liker å ha muligheten til å synge til låtene jeg spiller, fordi da har jeg det morsommere. Og hvis jeg har det morsomt, så betyr det forhåpentligvis at andre også har det morsomt!"

SKJØNNHET:
"Skjønnhet kommer fra innsiden. Det er den gløden du får når du er trygg, selvsikker og glad."

Følg @Redken på Instagram for Amber sine seneste bilder.