GUIDO

SKAPER - REDKENS KREATIVT ANSVARLIGE på GLOBAL BASIS
Om Guido

MØT GUIDO
I 2015 feiret Redken og Guido sitt tiende år som partnere, og de har arbeidet tett sammen for å skape noen av de mest ikoniske hårstilene og innflytelsesrike trender som fortsetter med å forme mote- og skjønnhetsbransjen.

FØDT I:
Dorset, England

FRISØRKARRIEREN HANS STARTET VED:
Sassoon Academy i London

HAR ARBEIDET MED REDKEN SIDEN:
2005

DET STORE GJENNOMBRUDDET:
Stylet hår for George Michaels "Freedom! 90" video med Linda Evangelista og Cindy Crawford, og vant Sassoons pris for årets stylist under British Hairdressing Awards. (Han vant prisen på nytt tre år senere.)

KLIENTLISTE:
Marc Jacobs, Prada, Louis Vuitton, Calvin Klein, Versace, Lanvin, Jil Sander, Alexander Wang, Roberto Cavalli og mange flere

Følg @Redken5thAve på Instagram for de siste øyeblikksbildene av Guido bak kulissene under Fashion Week rundt om i verden!

GUIDOS NYE BOK – 'HAIR'

I verdenen av skjønnhet og mote er Guido mye mer enn en stylist—han er kjent som en kunstner hvis spesialfelt tilfeldigvis er hår. Guido har arbeidet med verdens mest berømte designere, fotografer, magasiner og merkevarer, og hårkreasjonene hans på catwalken og i redaksjonsutgivelser er ofte like innflytelsesrike som klærne som vises frem, og de har blitt kjent for å bane vei for sesongens skjønnhetstrender.

Med sytti unike stiler skapt eksklusivt for boken, er HAIR en trollbindende visuell folio av inspirert kreativ styling, og et vitnesbyrd om at skjønnhet kan man finne i det uventede. Med fotografier av Guidos langvarige samarbeidspartner, den berømte motefotografen David Sims, og med et design av den celebre grafiske designeren Abbott Miller, vil denne monografien bli ettertraktet blant både Guidos fans over lengre tider og alle andre som har sansen for de innflytelsesrike og avantgardistiske trendene.

"På samme måte som med de evig etterspurte designerne som Calvin Klein, Alexander Wang og Marc Jacobs, er Guido kjent for å sette trender bare ved å berøre børsten."
— The New York Times T Magazine