Om Redken: Ledere innen hår | Redken
>

Om Redken: Ledere innen hår

Er du ny hos Redken? Lær mer om hva som gjør Redken til et ledende varemerke innen hår, hårprodukter og profesjonell hårfarge.

Redken 5th Avenue NYC er et profesjonelt hårpleie- og hårfargemerke som er dedikert til å tilby inspirerende, profesjonell utdannelse, banebrytende produkter og enestående kreativitet til både kunder og stylister. Med en backstage tilstedeværelse på Fashion Week i New York, London, Milano og Paris, har Redken blitt en leder innenfor backstage beauty, som skaper runway looks for bransjens mest prestisjefylte designere. Med en unik blanding av mote, innovasjon og inspirasjon, har Redken blitt noe folk snakker om. De etablerer trender og setter standarden for hva som er hot og hva som blir det neste innen hår, hårprodukter og profesjonell hårfarge.

Hva gjør redkens hårprodukter annerledes?

Profesjonelle hårpleie-, hårfarge- og stylingprodukter har lenge vært det viktigste området for innovasjon og prestisje innen hårpleiebransjen. Redkens forsknings- og innovasjonsteam har ansvar for å utvikle banebrytende hårprodukter med innovative systemer, og gjøre dette med kunden i fokus. Hvis du ønsker å bevare integriteten i håret ditt etter en hårfargebehandling, ser etter en skreddersydd rutine for fargebehandlet hår, eller leter etter et stylingprodukt som gjør akkurat det som det sier at det skal gjøre, bør du velge Redkens profesjonelle hårprodukter.

Hvorfor bør jeg besøke en redken-salong når jeg har frisørtimer?

Svaret er tredelt: hårfargene våre, hårpleien vår og viktigst av alt; stylistene våre.

Hvis stylisten din er Redken-utdannet, kan du være temmelig sikker på at han eller hun er en mester på sitt område og bruker godkjente hårfarge, frisør- og stylingteknikker. Redkens verdenskjente utdanningsprogram er med på å skape spesialister og mestere i bransjen. Redken forholder seg til profesjonell utdanning med praktiske kurs og individuell oppmerksomhet i alle læringsmiljøer, som hjelper stylister og colorister med å bygge videre på sitt naturlige talent, for å kunne bli sanne eksperter.

Utover stylistene våre, kan du være sikker på at Redken-salonger bruker hårfargeserier som er fokuserte på å bevare hårets integritet, og de bruker hårfargingsmantraet når de matcher farger. Redken Haircolor Mantra lærer stylister hvordan de kan maksimere hårfargeresultatene dine, samt minimere stress for håret ditt. Redken-stylisten din vil deretter gi deg den beste anbefalingen for hvilke hårpleieprodukter som vil hjelpe deg med å beskytte håret ditt hjemme.

Finn en Redken-salong nær deg!

Hvem består redken-teamet av

Det profesjonelle nettverket av Redken-artister er enestående i bransjen. Med markedsledere som Josh Wood, Redkens Global Color Creative Director, Sam Villa, Redkens Global Artistic Ambassador og mer, samarbeider Redken med de beste i bransjen for å skape inspirerende, innovative og moteriktige produkter og hårfargetrender. Vi har noen av de beste educators og artister i Norden, som blant annet Alireza MousaviCarl BjernlidenThomas ProbstRonny EideLiva Pedersen og Jukka Tikkinen.

Bli kjent med alle våre Redken educators og artister her.