Redken | Åtte måter du kan støtte din frisør og salong
>

Åtte måter du kan støtte din frisør og salong

Frisøren og den lokale salongen kan ofte være mer enn bare stedet du får ordnet håret. Frisøren kan være din venn, din veileder og utgangspunktet for mange flotte hårdager. I denne perioden, trenger frisørene og de små salonger din støtte og hjelp mer enn noen gang. La oss gjøre vårt for å hjelpe salongene med å overleve og klare for å starte et nytt kapittel når situasjonen normaliserer seg. Se nedenfor for ideer til hvordan du kan hjelpe og vise frisøren din støtten i denne usikre perioden.

Se hvordan du kan støtte frisøren din her:

 

Åtte måter du kan støtte din frisør og salong

1. Del kjærligheten til frisøren din med #støttdinsalong

Vis frisøren at du tenker på vedkommende i denne vanskelige tiden. Vis din frisørkjærlighet på sosiale medier ved å poste med emneknaggen #støttdinsalong, #tryggsalong og #supportyoursalon og dermed vise din støtte.

2. Bestille neste avtale

Ta deg tid til å bestille neste time. Med usikkerheten knyttet til fremtidige tiltak for sosial distansering i salonger, er det lurt at du allerede har satt opp en avtale.

Finn en Redken-salong nær deg!

3. Send en stor takk til frisøren din

Støtt din lokale salong og frisør ved å sende en stor takk til frisøren din. Dette er et lite tegn på at du tenker på frisøren i denne perioden. Det er en fantastisk måte å vise at du setter pris på og støtter frisøren din.

4. Kjøpe et gavekort

På samme måte som du kjøper gavekort fra restauranter, bør du vurdere å kjøpe et gavekort fra din lokale salong. Ring dem, vurder å kjøpe til deg selv eller et familiemedlem. Du kan også kjøpe et gavekort for å gjøre litt ekstra for en person som står i frontlinjen og som trenger litt ekstra støtte.

5. Følg frisøren din på sosiale medier

Følg frisøren din på Instagram, der de legger ut noe av arbeidet sitt og viser vakre frisører og forvandlet hår. I løpet av denne perioden vil frisøren kanskje dele flere veiledninger, teknikker og hårtips, for å holde seg kreativ og aktiv. Gi dem en følgesvenn, lik innleggene deres, og del arbeidet deres videre! Litt skryt på sosiale medier vil få dem til å føle seg sett og verdsatt.

6. Kjøp hårprodukter fra frisøren og salongen

Vurder å kjøpe hårprodukter hos din lokale frisør og salong. Dette er en annen flott måte å vise støtte for frisøren din på. Har du lite sjampo og balsam igjen? Fyll på lageret eller fyll opp lageret med det du trenger til håret i den lokale salongen. Ring dem og se hva deres nåværende prosess er for å kjøpe produkter. Noen salonger har nettsteder der du kan kjøpe produkter på nettet! Andre kan ha partnerprogrammer med e-handelsnettsteder der en del av kjøpet vil gå direkte til frisøren eller salongen

7. Gi en vurdering

Bidra til å bygge opp frisørens eller salongens navn og kundemasse ved å skrive en vurdering. Legg igjen en vurdering på din lokale salongside på Google eller Facebook eller andre nettsteder som viser kundevurderinger. Snakk om behandlinger, miljø og sørg for å reklamere for frisøren din.

8. Sjekk inn hos frisøren din

Dette kan være det viktigste. Ring frisøren din eller send en tekstmelding for å fortelle at du tenker på vedkommende. Frisøren er ofte en venn eller fortrolig, og det er viktig å vise at du er der for dem på samme måte som de er der for deg, gang på gang. Spør dem hvordan de har det, be dem om råd om hår og fortell dem at du gleder deg til å se dem.

Perioden vi er inne i er krevende, men du er sterk, og det samme er frisøren din og din lokale salong. Store og små tegn på omtanke er viktig i tiden vi er inne i, og kan bidra til å føre oss tettere sammen. Vurder å vise din støtte på en eller to av disse måtene. Det tar bare et minutt og kan kan bety mye. Takk for din fortsatte støtte til frisører og salonger. Vær forsiktig og vær trygg.

Se en melding fra frisørmiljøet