Den ene behandlingen hver hårfargeavhengig må vite om (Chromatics)
>

Den ene behandlingen hver hårfargeavhengig må vite om (Chromatics)

Hvem sier at luesveis ikke kan være stilig? Se så bra ut som mulig hele vinteren med disse 7 søte hårfrisyrene som passer perfekt sammen med tilbehøret du liker best i ditt vinterhår.

Uansett hva du måtte tro, betyr ikke det å være en hårfargekameleon at du må leve med tørt, skadet hår. Faktisk finnes det en hårbehandling som hver fargeavhengig trenger å vite om hvis de ønsker å vedlikeholde sitt hårs helse: pH-Bonder.

Hva skjer med håret ditt under en profesjonell salongbehandling ved bruk av lysning?

For å farge lokkene dine, må stylisten din lysne håret ditt for å legge i hårfargen. Hver gang håret lysnes, kan båndene som støtter hårstråene bli svakere.

Hår som holdes ut med hårbørsteHvorfor blir hår skadet?

Hvis håret ikke er beskyttet under kjemisk behandling som lsyning, kan stråene bli sprø, tørre eller brekke av. Dt finnes flere måter å gjenopprette skadet hår på, men stylisten din kan også hjelpe deg med å forebygge dette fra å skje til å begynne med.

Gyldent blondt hårstrå

For å beskytte håret ditt fra denne typen skade, må du sørge for at håret ditt er beskyttet når du lysner det. Det er her pH-Bonder kommer til sin rett.

pH-Bonder er et totrinns system brukt i salongen som beskytter hårets integritet under profesjonell lysning.

Så, hva gjør pH-Bonder?

Denne løsningen jobber for å forhindre hårbrudd samtidig som den hjelper med å vedlikeholde hårets styrke, elastisitet og tekstur. pH-Bonder har kraft til å beskytte ditt hårs delikate bindinger.

Hva er hårbindinger?

Vet du ikke hva hårbindinger er? Det er små mekanismer som fungerer som ditt hårs interne støttestruktur. De er komponentene som bidrar til å holde håret sterkt og intakt. Når pH-Bonder brukes under farging, fungerer den som et skjold som hindrer potensiell skade.

I tillegg vil produktet ikke øke behandlingstiden din, så du trenger ikke å tilbringe mer tid i salongen. Hvor stilig er ikke det?

Hva skjer under behandling med pH-Bonder?

Under denne behandlingen vil stylisten din tilføre Bond Protecting Additive i blekemiddelet og påføre det på håret ditt som normalt. Etter blekingen vil stylisten skylle ut dette og påføre Fiber Restorative Pre-Wash Concentrate. Denne førvasken vil bidra til å gjenopprette hårfibrene og glatte ut hårets porer for forbedret styrke, glans og mykhet etter den tekniske behandlingen.

Etter at førvasken har virket i 10 minutter, vil stylisten din skylle og style som vanlig. Det er så enkelt!

Den beste delen? Du trenger ikke å bestille en ekstra time for å få denne behandlingen. Faktisk utføres dette enkle totrinns systemet i salongen i løpet av din vanlige avtale og kan legges direkte til blekemiddelet. Da systemet er formulert til å jobbe synergistisk for å holde håret sterkt under teknisk behandling, kan pH-Bonder legges til direkte uten å påvirke sluttresultatet.

pH-Bonder Trinn #2 hvit flaskeKan jeg beskytte hårbindingene mine hjemme?

Ikke bare er pH-Bonder en salongbehandling, men det finnes også en etterbehandling som bidrar til å vedlikeholde hårets naturlige pH hjemme. Denne ukentlige behandlingen er utformet for å beskytte hårbindingene dine og holde dem balansert mellom frisørtimer.

Redken pH-Bonder system for hårfarge av bindinger.Hva mer trenger du å vite?

pH-Bonder er livvakten som håret ditt trenger for å holde brudd unna. Som Redkens Education Development Manager Siddeeqah Raoof sier, pH-Bonder er agenten som vil bidra til å trygge håret ditt.“pH-Bonder fungerer som bufferagent for å bidra til å forhindre skade. Tilførselen går inn i hårets porer for å hindre at oksidativt stress forekommer”, sier Raoof. Hvis skade allerede er forebygget, blir det mindre å fikse senere.

Som enhver fargekameleon kan fortelle deg, kan håndtering av skadet hår være et mareritt. Ved å bruke pH-Bonder kan stylisten din sikre at håret ditt har det bra. Lurer du på hvordan pH-Bonder kan påvirke ditt hår? Chat med din lokale Redken-stylist for å lære mer om bindingsbeskyttende behandling og hvordan det kan forbedre styrken i håret ditt.