Dette er hemmeligheten til å få sminken din til å fungere med din nye livlige hårfarge
>

Dette er hemmeligheten til å få sminken din til å fungere med din nye livlige hårfarge

Hvem sier at luesveis ikke kan være stilig? Se så bra ut som mulig hele vinteren med disse 7 søte hårfrisyrene som passer perfekt sammen med tilbehøret du liker best i ditt vinterhår.

Uansett hvor mange ganger du bytter look, er det å vite hvordan du får sminken til å fungere sammen med din nye livlige hårfarge et must. Ved å ha riktig sminke for hånden lar du hårfargen din skinne. Det kan virke utfordrende å finne de beste nyansene, men det er mulig å oppnå balanse. Vi satte oss ned med makeup-artist Sarah Mae for NYX Cosmetics som informerte oss om noen ting å huske på i løpet av din neste avtalefor din beste transformasjon så langt.

Å justere sminken for ditt nye livlige hår handler om å sette på spissen hvilke produkter som kan bidra til å komplimentere looken slik at du ikke ser utvasket ut. Nøkkelen til å kunne bruke trendy hårfarger som unicorn eller havfrue handler om å leke seg med farge siden det kan bidra til å friske opp den helhetlige looken din.

Ditt beste kort for å finne den perfekte hårfargen er å smalne hvilken nyanse som matcher med din hudtone. I løpet av din hårkonsultasjon, kan du spørre stylisten din om City Beats. Den halvpermanente formelen kommer i 12 unike nyanser som kan hjelpe stylisten din med å finne den beste fargen for looken du ønsker.

 

 

The Redken Report (RR): Så la oss begynne med spørsmålet vi alle er nysgjerrige på. Hva er hemmeligheten til å velge sminke for din nye livlige hårfarge?

Sarah Mae: Bryn er utgangspunktet, selv med en naturlig look. Hvis du har gått fra mørkt til lyst, kan det å endre brynprodukt (Jeg elsker NYX Micro Brow Pencil) til lys askefarget eller blondt være passende. Hvis du har gått fra lyst til mørkt, kan du legge til en mørk strek eller brunt for å legge til en edge på brynene. Hemmeligheten er å ha flotte bryn som matcher den nye hårfargen.

 

RR: Hvorfor er det så viktig å gi sminkerutinen din en makeover når du får ny hårfarge?

SM: En ny hårfarge kan være en drastisk endring, og med denne fargeendringe kan det å finne sminke som komplimenterer hårfargen være et pluss! Det er viktig å ha denne harmonien mellom hår og sminke.

 

RR: Bør sminke og trendy hårfarge være“matchende”eller kan du eksperimentere med ulike nyanser?

SM: Sminke trenger ikke å matche fordi det er morsomt og uttrykksfullt. Men hvis du er en stylista som elsker å ha et tema med hår og sminke (som kraftig, mystisk, lett eller varm), er eksperimentering med farger som komplimenterer håret ideelt.

 

RR: Trenger brynene dine å bli farget for å matche din nye trendy hårfarge eller kan du nøye deg med en ny nyanse av din favorittblyant?

SM: Hvis du har gått fra mørkt til lyst, kan farging av bryn være det enkleste, deretter å koble dette med ditt favorittprodukt for bryn. Du kan også legge til NYXs Jumbo Pencil i Milk for å skape en base for brynfargen og legge til din favorittøyenskygge hvis du liker å matche sterkt livlig hår med dine bryn.

 

RR: Vi vet at foundation alltid kan være vanskelig å matche, er dette noe som også bør oppdateres?

SM: Foundation bør matche din nøyaktige hudtone. Hvis du ønsker en varm look, kan du legge til bronzer/varmekontur. Blush kan også byttes fra rosa og ferskentoner for lysere hårfarger og dypere toner for mørkere hårfarger.

 

RR: Hos Redken elsker vi fargehjulet, men har du lurt på om det spiller en rolle ved valg av sminke også?

SM: Fargehjulet bidrar til å harmonisere farger og vise hvordan farger fungerer sammen, spesielt når det gjelder sminke. En ny nyanse kan få frem det beste, eller vise frem en kjedelig look.

RR: Undertone er en stor greie når det gjelder å vise frem hårfargetrender som havfrue eller unicorn. Hvordan fungerer det for sminke?

SM: Kjølige undertoner matcher godt med kjølige hårfarger, som blå og askeaktige toner. Varme undertoner rettes mot varme hårfarger, som gyldent og dyp brun, oransje og rødt samt brunt og varm blond. Komplimentering av naturlige farger og egenskaper er et pluss.

 

RR: Hvordan kan du unngå å overdosere sminken din slik at hårfargen din kan skinne?

SM: For å unngå overdosering kan du begynne med lett sminke. Hvis du føler at du ser utvasket ut, kan du legge til litt bronzer og noen farger. Blush gjør også en forskjell!