11 måter å løse dine problemer med vinterhår på
>

11 måter å løse dine problemer med vinterhår på

Det er på tide å bli kvitt krusete, statiske og tørre spisser denne vinteren! Hold håret ditt sunt, glansfullt og glatt hele sesongen med disse elleve vintertipsene for ditt hår.

Etter hvert som temperaturen synker, begynner et nytt lag med hår å legge seg. Røttene våre begynner å kruse seg og spissene tørker raskt. Denne sesongen kan du løse dine problemer med vinterhår ved å være proaktiv med hårvanene dine. Fra å fukte håret på farten til å stanse statisk hår, får du her 11 tips for vinterhår som kan hjelpe deg med å holde lokkene dine fantastiske hele årstiden.

 

1. Bytt hårføner

Sam Villa hårføner ved siden av Redken Wind Blown and Control Addict hårspray

Ikke alle hårfønere er skapt på samme måte. For å unngå floker og redusere tørketiden, bør du bruke en ionisk hårføner til å tørke lokkene dine. Til forskjell fra tradisjonelle hårfønere, slipper ioniske fønere ut negative ioner. Disse små partiklene bidrar til å separere og fordampe vannmolekyler i stor fart. Da dette bidrar til å tørke håret ditt raskere, tilbringer håret ditt mindre tid i direkte varme, noe som hindrer skade og uønskede floker.

Bruk av en ionisk føner er også en flott måte å øke farten på morgenrutinen din på. Ærlig talt, hvem ønsker å tilbringe hele morgenen med å tørke håret sitt? Reduser tørketiden med 50 % ved å bruke en ionisk hårføner sammen med varmebeskyttelse som akselererer din hårføningstid for en raskere og mer effektiv hårrutine.

 

2. Forsegle slitte spisser

Redken Extreme Primer ved siden av Extreme Split End Sealer og boksehanske.

Det er ingen hemmelighet at vintervær kan føre til at håret blir veldig tørt. Vær proaktiv denne vinteren ved å bruke produkter som vil bidra til å gi fuktighet til håret ditt og beskytte det fra skade eller brudd. Ved å kjøpe produkter som bidrar til å fange opp fuktigheten kan du bedre beskytte tuppene dine og spare deg fra å gå til frisøren. Men hvis du synes det er ugreit med slitte spisser, bør du bruke en leave-in behandling for å redusere ujevne eller splitte spisser. Denne praktiske behandlingen fungerer ved å pleiet håret med balsam og styrke lokkene fra røttene til spissene. 

 

3. Kjemp mot flass

Redkens cerafil-produkter

Når temperaturene synker, synker også tilstanden til hodebunnen din. Mellom de kjølige temperaturene ute og varmen innendørs kan hodebunnen bli veldig tørr og flasse. For å unngå flass og passe på at din sorte favorittgenser ser prikkfri ut, bør du bytte til en shampoo som inneholder salisylsyre. Denne kraftige ingrediensen gjør underverker for å eksfoliere hodebunnen og fjerne døde hudceller og bryter ned eventuelt oppsamlet produkt i hodebunnen. Bruk denne eksfolierende shampoen ved behov for å holde håret ditt fritt for flass.

 

4. Silkeglatt

Modell med blondt hår som har på seg en sort hatt og et sort antrekk

Ikke la hattehår få humøret til å dale. Unngå uønskede floker ved å velge hatter som er foret med silke. Den glatte teksturen til stoffet bidrar til å glatte ut håret og holde håret ikke-statisk. Det er en god måte å bekjempe hattesveis og vinterfloker på!

 

5. Metallmani

Platinablondt hår i en grå kåpe

En av de beste måtene å unngå statisk hår om vinteren på er å bruke en metallbørste når du børster håret. Mens du børster, eliminerer metallet i børsten statiske elementer som har bygget seg opp i håret ditt. Legg en børste i håndvesken din for raske oppfriskninger denne vinteren.

 

6. Legg til glans

Skinnende, krøllete, langt brunettebrunt hår

Gjennom vinteren kan hårfargen din begynne å se kjedelig eller falmet ut på grunn av tørrheten i lokkene. Frisk opp hårets naturlige glans ved å bruke en glansspray på tuppene. Å legge til glans på tuppene kan bidra til å revitalisere hårfargen din og få lokkene dine til å se mer livlige ut.

 

7. Dobbelt opp

Redken Align 12 og Satinwear 02 holdt oppe av en hånd

Bruk en varmebeskytter med doble fordeler – som beskytter håret ditt fra varmeskade samt glatter ut tuppene dine. Det er to i ett for å holde håret ditt vakkert når du styler håret ditt denne vinteren.

 

8. Pump opp volumet

Redken Pillowproof tørrshampo og Primer ved siden av Diamond Oil

Utenom floker er flate spisser et annet irriterende hårproblem som følger med luesveis om vinteren. For å få røttene dine til å se store og voluminøse ut, kan du bruke en tørrsjampo for å gi lokkene dine en boost. Spray på røttene og gre gjennom med en metallbørste for å gjennopplive håret ditt.

 

9. Gå for glans

Modell med skinnende brunt brunettehår

Hold hårfargen din frisk denne vinteren ved å planlegge en Redken hårgloss-service sammen med stylisten din. Hårgloss bidrar til å tone og friske opp hårfargen samtidig som du tilfører glans og pleie til håret. Det er akkurat det håret ditt trenger i løpet av de kjølige vintermånedene.

 

10. Stopp statisk hår

Redken Frizz Dismiss og PillowProof tørrshampoo

Stopp statisk hår på farten ved å pakke med deg et par krusningsark i vesken. Disse arkene bidrar til å eliminere statisk hår uten å tilføre produkt eller tynge ned håret. Det er en enkel måte å fikse hårstilen på når du er på farten.

 

11. Fukt håret ditt på farten

Redken One United Leave-In pleie ved siden av børste og rose

Hold lokkene dine fuktige hele dagen ved å spraye spissene dine med en leave-in pleie. Sprayen vil fukte håret ditt og beskytte deg fra de uttørkende vintervindene.

Ikke la været ta kontroll over håret ditt denne vinteren. Hold håret vakkert hele årstiden ved å fukte lokkene dine og unngå floker.