Finn den beste masken for din hårpleierutine
>

Finn den beste masken for din hårpleierutine

Uansett hva din hårbekymring er, kan du blåse liv i håret eller hindre skade før det bryter ut ved å bruke en hårmaskepleie i din hårpleierutine.

Vi innrømmer det – vi er skyldige i å unnlate den jevnlige bruken av hårmasker fra hårpleierutinen vår. Ofte brukes masker som en siste utvei for å gjenopplive skadet hår, når alt håp er ute. Sannheten er at masker bør brukes mye tidligere. Ved å legge det til i din hårpleierutine regelmessig, kan det låse inn fuktighet og forhindre skaden før den oppstår. Hvis tanken på å inkludere enda et produkt i rutinen din føles overveldende, har vi det du trenger. Les mer for å finne ut hvilken hårmaske som passer best for deg.

 

Hva er en hårmaske?

Hånd som holder oppe en blå pakning med Redken Extreme Mega Mask.

 
 
 
 
 
 
 
 

 

Conditioner og shampoo er ment til daglig bruk, men masker eller “masquer” er ment til å brukes ved hver tredje vask eller når intens conditioner er nødvendig. De som er avhengige av varmestyling – bør høre etter! Så opptatte som vi er av våre rettetanger, kan langvarig eksponering føre til tørrhet. For å motvirke dette, inneholder noen masker ingredienser som arganolje som fungerer ved å penetrere hårfibre. Tenk på masker som en måte å trykke på nullstill-knappen på håret ditt og gi det en sjanse til å begynne på nytt.

 

Hvordan bruker du en hårmaske?

Hånd som holder rett, sunt, skinnende blondt hår.

 

Å få mest mulig ut av masken handler om påføringsprosessen. Begynn med å påføre den i nyvasket og håndkletørt hår. Mens håret fortsatt er fuktig, jobber du masken gjennom det med en bred børste for å fordele den jevnt fra rot til spiss. Sett på en alarm på 5 til 15 minutter for å la produktet bli absorbert i håret. Godt tips! Etter at du har påført hårmasken fra rot til tupp, fukter du et håndkle i svært varmt vann og fører det rundt håret i en turban for en behandling med varme håndklær hjemme. For å unngå at produkt samler seg opp, kan du hoppe over vanlig conditioner og gå rett til skylling. Glem ikke å skylle ut masken med kaldt vann for å lukke porene og fremme glans. For en luksuriøs følelse kan du vurdere å påføre masken som nattbehandling hvis du prøver å reparere skadet hår. Ved å la den være i mens du får skjønnhetssøvnen din, har masken god tid til å virke. 

 

Langt, gyldent, bølgete blondt hår.

 

En viktig faktor å merke seg er at det er både tid og sted for hårmasker. Redken Artist, Giovanni Giuntoli anbefaler å unngå bruk av maske tre eller fire dager før en stor begivenhet.“…Hvis du planlegger å sette opp håret eller skape volum eller bølger i håret ditt, ville jeg ikke ha brukt hårmasken innenfor disse tre dagene fordi hårmasker har en tendens til å overpleie håret…og det gode som (masken) tilfører, tynger ned, får krøller til å falle og gjør håret litt glattere”, forklarer han. Spar hårmasken til en lat søndags morgen når du ikke har store planer og kan sette av nok tid til å la produktet gjøre underverker. 

 

Den beste hårmasken for din hårtype

Redken All Soft Mega Mask, Color Extend Magnetics Mega Mask og Extreme Mega Mask ved siden av hverandre på en disk.

 

Realiteten er at så godt som alle kan ha godt av en hårmaske. Selv om håret ditt kan virke som om det ikke er skadet og relativt sunt, er det fortsatt mottakelig for sesongbaserte endringer, forurensning og daglig slitasje. De med hårproblemer kan bruke  All Soft Deep Conditioning Mega Maskutformet for å bidra med mykhet og glans. Du kan også gi fargebehandlet hår litt ekstra TLC med en Care Extender Mask som kan gi liv som varer i opptil tre vask. Takket være deres RCT Protein-kompleks kan de doble formlene i vår Mega Mask-familiene og gi et målrettet leveringssystem som kan behandle alle tre nivåer av håret ved roten, kjernen og spissene. Selv de med krusete hår kan dra nytte av en glattende maske ved å bruke Frizz Dismiss. Den intensive behandlingen kan bidra til fuktighetsbeskyttelse for å gjøre håret mer håndterlig. Husk at håret ditt er som en permanent krone du har på hodet og pleie det er verdifult. Når du finner den perfekte masken, vil du lure på hvordan du noensinne klarte deg uten den.