15-raske-og-enkle-måter-å-endre-stilen-på
>

15 raske og enkle måter å endre stil på

15 raske og enkle måter å oppdatere stilen på – på maks. 20 minutter

Livet er for kort til kjedelig skjønnhet. Ikke gro fast i et spor, gi deg heller en skjønnhetsoppgradering på bare 20 minutter ved å gjøre små, men effektfulle justeringer av den klassiske skjønnhetsrutinen. Høres det for godt til å være sant? Vel, hvis du bare slipper løs fantasien med hårfargen eller bare avanserer øyenbrynsrutinene et hakk, kan du piffe opp stilen på få minutter. Så sett i gang og prøv ut den nye stilen du har kastet lange blikk etter på Instagram. Det er utvilsomt verdt den skjønnhetsmessige utfordringen. Lurer du på hva du kan gjøre for å endre stil på få minutter? Her er 15 raske og enkle skjønnhetstips for å forvandle hår, sminke og negler.

1. Gloss It Up!

Slåss tilbake mot falmende hårfarge ved å bestille en Shades EQ-glansbehandling hos din lokale Redken-salong. Disse fantastiske glansbehandlingene bidrar til å øke hårets naturlige glans, samtidig som hårfargen får mer spenst, gulfargen elimineres, og håret føles silkemykt.

2. Fake en bob

En annen fin måte å oppnå en drastisk forandring på uten den helt store forpliktelsen er å fake en bob. Ved å krølle og feste hårtuppene kan du forvandle din vanlige hårsveis fullstendig til en stilig og retro bob.

3. Gå for pannelugg

Løslugger er noe av det tøffeste og det nye innen hårtrender, som du bare må sjekke ut. Disse miniforlengerne er en super måte å endre hårstilen på, uten å måtte ty til saksen. Det er også den enkleste måten å finne ut om du ville kledd lugg.

4. På med vingene

Det er ikke uten grunn at Kleopatra ble et skjønnhetsikon – eyelineren hennes satt alltid som et skudd. Gjør om din klassiske eyeliner-teknikk på hodet ved å forlenge "halen" på streken. Ikke bare vil denne noe lengre streken gi deg en katteøyne-effekt, men den vil også bidra til å løfte og åpne blikket ditt. Tenk på det som et Snapchat-filter, IRL.

5. Blafre med vippene

Svart maskara er så overvurdert. Gi vippene en uventet vri ved å bruke en fargerik maskara. Merker som NYX Cosmetics har skapt vakre maskaraer med rike pigmenter som bidrar til å forvandle vippene fra kjedelige og trauste til dristige og fantastiske. De som har brune øyne, kan leke seg med grønne og lilla nyanser for å fremheve sjokoladefargen i øynene. Har du babyblå øyne? Gå for dramatiske rosatoner og koboltblått for å fremheve dådyrblikket.

6. Skyggelegg brynene dine

Fierce bryn er ikke lenger noe alternativ. Sørg for å holde brynene i sjakk ved å bruke en bryngele til å fylle inn brynene. Hvis du er ute etter en naturlig look, fyller du forsiktig inn der det er lite eller ingen hår innenfor brynenes kontur. Hvis du er ute etter et mer dramatisk uttrykk, kan du markere ytterkantene av brynene dine med bryngelen og fylle inn. Videre kan du bruke en hudfarget eyeliner til å lysne brynbenene, slik at du får fremhevet brynene enda mer.

7. Skru opp gløden

Hvis du føler deg en smule blek, gi da huden din et streif av brunfarge ved å bruke et selvbruningsprodukt for å fremheve hudens naturlige glød. Det finnes rikelig med hurtigtørkende alternativer på markedet som er fine når du allerede skulle ha vært ut døra. Og du slipper å få med brune striper eller misfarging på kjøpet. Nybegynner innen selvbruning? Prøv en selvbruningslotion som du kan vaske bort i dusjen! Det er en idiotsikker måte å få glødende hud på.

8. Få et penere smil

Gi perleraden en effektfull boost ved å bruke en liten blanding av natron og hydrogenperoksid for å få et penere smil. Tannblekingseksperter foreslår å bruke to spiseskjeer med hydrogenperoksid med natron for å skape den perfekte konsistensen. Deretter påfører du blandingen på tennene med tannbørsten og lar den virke i ett minutt før du skyller.

9. Shine Bright Like A Diamond

Ingen ønsker en matt og livløs hud. Få glød liv i ansiktet ved å bruke en highlighter i pudderform langs kinnbenene, amorbuen og brynbenene. Det skimrende pudderet gir ikke bare sminken din et mer duggfriskt uttrykk, det fremhever også trekkene dine.

10. Vær dristig

Det er en grunn til at sexbomber som Marilyn Monroe og Taylor Swift pleier å bruke signalrød leppestift. Det er en skikkelig selvtillitsvekker! Den dristige fargen tiltrekker seg oppmerksomhet og gir deg umiddelbart stil. Kanaliser din indre glam ved å bruke NYX Cosmetics Velvet Matte Lipstick i fargen Blood Love for å få de perfekte røde leppene.

11. Flørt med løsvipper

Oppnå wow-vipper på et blunk ved å sette på et par falske vipper langs vippekanten. Eksperttips: Ikke bruk limet som medfølger i pakningen. Gå for vippelim av høyere kvalitet, som NYX Latex-Free Lash Glue. Limet blir gjennomsiktig når det tørker, slik at du slipper å sitte igjen med en lys hvit stripe på vippekanten.

12. Se våken ut på et blunk

Å være trøtt er ikke alltid valgfritt, men å se trøtt ut er imidlertid det. Se lys våken ut ved å tegne opp de indre kantene av øynene med en hudfarget eyeliner. Hudtonen bidrar til å lysne hviten i øyet og får deg straks til å se mer våken ut.

13. Perfekt trutmunnen

Matte leppestifter har fått en storhetstid, og det med god grunn – de er aldeles nydelige. Gi trutmunnen en holdbar, matt finish ved å bruke en matt, flytende leppestift for å definere leppene. Sørg imidlertid for å eksfoliere leppene på forhånd, slik at du unngår leppestift som flaker seg.

14. Helt gelé

Ikke kast bort tiden din på neglelakker som skaller av og falmer. Gå heller for mer langvarige gelfarger som Essies Gel Couture-nyanser som du kan påføre hjemme.

15. Prøv negleutsmykninger

Lei av vanlige, trauste negler? Gi manikyren en unik vri ved å påføre ulike former, teksturer og utsmykninger på neglene. Det er en enkel måte å oppgradere utseendet på, uten å gå helt berserk.