5 søte hårfrisyrer som passer perfekt sammen med ditt vintertilbehøret
>

5 SØTE HÅRFRISYRER SOM PASSER PERFEKT SAMMEN MED DITT VINTERTILBEHØR

5 søte hårfrisyrer som passer perfekt sammen med tilbehøret du liker best til ditt vinterhår

Luer, skjerf og ørevarmere,—oi oi! Når vi pakker oss inn for vinteren, innebærer dette vanligvis å glemme alt som heter stil så snart temperaturen begynner å falle (les mer). Denne vinteren kan du forplikte deg til å holde hårfrisyren i sjakk samtidig som du holder ører, hode og hals varme ved å prøve søte hårfrisyrer som passer godt sammen med annet vintertilbehør. Det finnes så mange måter du kan oppgradere dine hårfrisyrer i hverdagen på en måte som står i stil med dine favorittklær om vinteren. Disse stilene er slik at håret ditt holdes borte fra ansiktet ditt og holdes flokefritt til tross for kulde og vind du måtte møte på. Hvor stilig er ikke det? Her er fem søte hårfrisyrer du må prøve denne vinteren.

Doble hollandske fletter

Få looken: Vi vet alle at vinden kan være ganske brutal i de kalde vintermånedene, og det at håret pisker deg i ansiktet er verken behagelig eller bra for frisyren. Hvis du ønsker å ha håret oppsatt og ikke piskende rundt i ansiktet, er disse doble hollandske flettene perfekte for deg! Usikker på hvordan du fletter hollandske fletter? Ta en titt på denne raske veiledningen fra Redken 5th Avenue! Hvis du ikke kjenner til hollandske fletter, er de akkurat som franske fletter, bortsett fra at du fletter hårstråene under hverandre i stedet for over hverandre. Det er kjempeenkelt!

Start med å lage en midtskill, slik at du får symmetriske fletter. Deretter fletter du hollandske fletter på begge sidene ved å starte ved hårfestet og jobb deg nedover. Har du problemer med at småhårene ikke holder seg på plass mens du fletter? Bruk en lett hårspray, en spesiell defineringslotion for fletter, som gir bedre grep og tekstur mens du fletter. Den vil hjelpe deg med å få hårstråene på plass.

Når du kommer til slutten av håret, fester du flettene med en strikk.

Høy hestehale

Få looken: Elsker du looken med høy hals og store skjerf på vinteren? Sørg for at frisyren din blir lagt merke til denne vinteren, ved å bruke dine favorittskjerf og høyhalsede gensere med en slank, høy hestehale. Begynn med å bruke en shampoo og conditioner som gir glans, for å få et strålende glansfullt hår. Deretter har du i en liten mengde Blow-Dry Enhancing Oil i tuppene for å gi håret ditt ekstra glans, glatthet og håndterbarhet. Når det er gjort, føner du håret til det er helt tørt.

Nå som håret har fått glans, drar du håret opp i en høy hestehale og fester den med en strikk. Siste steg på frisyren er å spraye hestehalen med en glansgivende spray langsmed røttene for å gi ekstra dimensjon og glans.

Doble franske hårknutefletter

Få looken:De dagene du vil gjøre noe litt “ekstra” med håret ditt, kan du gå for doble franske hårknutefletter, det vil garantert gi deg det lille ekstra. Start med å lage midtskill, og fest den ene seksjonen på siden med en strikk. Etterpå sprayer du seksjonen du skal jobbe med, med tørrsjampo, slik at håret får mer tekstur og grep mens du jobber deg gjennom det. Når produktet har tørket, lager du en fransk flette med denne seksjonen, fra hårfestet til nederst i nakken.

Deretter fortsetter du å flette håret på vanlig måte, slik at det holder. Sett resten av håret i en lav hestehale. Gjenta den samme prosessen på den andre siden.

Nå som du har to flettede hestehaler, finner du frem en kam og grer forsiktig håret oppover for å gi ekstra volum. Etter at du har bustet til håret, setter du sammen endene til en lite knute i nakken og fester den med så mange hårnåler du trenger. Voilà! Nå har du en fantastisk hårfrisyre som får alle til å snu seg etter deg på gaten.

Sideflette

Få looken: Når den perfekte sidefletten skal lages, handler det om detaljene. Ta først litt mattende hårpulver i hendene og ha det i hårtuppene. Pulveret vil gi hårstråene ekstra grep når du fletter, og ikke minst vil fletten få en ekstra pen finish.

Når du har hatt i pulveret, fletter du håret fra nakken og oppover og fester fletten med en strikk. Hvis du ønsker å gi fletten mer volum, trenger du bare å dra litt i de ytterste seksjonene for å skape en flette som ser fyldigere ut.

Når fletten er ferdig, kan du ta et silkebånd og knyte det rundt strikken som en sløyfe, så den ikke synes. Denne lille ekstra detaljen gir fletten et litt mer glamorøst uttrykk.

Flettet hårknute

Få looken: La oss ikke lure oss selv – hårknuten er den perfekte frisyren for enhver anledning. Lag en vri på denne klassiske frisyren ved å lage en liten flette rundt hårknuten. Dette enkle trinnet tar bare noen sekunder ekstra og løfter øyeblikkelig hårknuten til et nytt nivå.

Start med å bøye hodet fremover. Finn en liten seksjon med hår fra hårene i nakken. Bare flett denne seksjonen, og deretter samler du håret i en hestehale (pass på at du ikke gjemmer fletten) og

bretter hårtuppene inn i en knute øverst på hodet. Ta på deg noen lekre ørevarmere også, og du er klar til å gå ut døren. Så enkelt er det!

Du trenger ikke ofre frisyren for å holde deg varm på vinterstid. Få det beste fra begge verdener ved å bruke vinterens favoritthårtilbehør sammen med søte, funksjonelle frisyrer. Da ser håret ditt fantastisk ut, og du holder deg varm hele vinteren.