7 raske og enkle hårstiler for trening
>

7 raske og enkle hårstiler for trening

7 raske & enkle hårstiler for trening

Det er på tide å kvitte seg med de rotete museflettene. I stedet kan du få bedre selvtillit på treningsstudiet ved å ha en av disse syv hårfrisyrene som passer perfekt for trening.

En ny dag, en ny hestehale, ikke sant? I tillegg til å forplikte seg til en sunnere livsstil, hva med om vi også begynner å ha søtere hårstiler til trening? Men, det er ingenting’galt med hestehalen du har i hverdagen. Den er jo en enkel og god hårstil. Men synes’du ikke det’er på tide å krydre den litt? Med noen få enkle teknikker og et par nåler til, kan du skape en søt hårstil som kan få deg til å yte maks på trening. Kom igjen og legg til mer liv i dine squats, mer aggresjon i spinningen og mer indre Zen i dine stretchings med disse hårstilene. Her er syv hårstiler som er perfekte for trening 

Høy hestehale med flette

Gi den klassiske cheerleader-hestehalen en ekstra vri ved å sprite den opp med stramme, elegante fletter nederst i håret. Dette ser kanskje komplisert ut først, men det er faktisk veldig enkelt. Start med å kaste håret fremover og ta tak i venstre del av håret. Med den seksjonen begynner du å flette en stram fransk flette til du kommer til kronen. Finn noe å feste fletten med og legg den til side. Gjenta fletteprosessen på den midterste og høyre seksjonen på samme måte som du gjorde med den venstre. Når du har flettet alle de tre seksjonene, setter du det gjenværende håret opp i en høy hestehale. 

Vil du ha en enda mer sofistikert hestehale? Bruk en liten del av håret fra hestehalen til å surre rundt basen, og fest med hårnåler. Dette trinnet vil skjule strikkene i hestehalen og gi en mer stilig look. I tillegg, vil de ekstra hårnålene sørge for at frisyren ikke ødelegges under treningsøkten.  

Flettet knute på toppen

Husker du fletteteknikken nevnt over for høy flettet hestehale? Vel, denne kule hårstilen krever samme teknikk med en liten tvist på slutten. Når dine tre seksjoner er blitt flettet, vrir du rett og slett de gjenværende seksjonene av håret ditt til en knute på toppen i stedet for å lage en hestehale. Denne stilen er perfekt for mer intens trening siden håret ikke vil danse rundt når du trener. 

Trenger du mer hårinspirasjon? Sjekk ut @redken for flere hårtips, triks og sluttresultater.  

Doble franske fletter

For å skape denne sporty hårfrisyren begynner du med å dele inn håret i to seksjoner. Deretter lager du en fransk flette av hver seksjon ved å begynne ved hårfestet. Fest til slutt med en strikk. Når begge seksjonene er flettet, drar du forsiktig i kantene av flettene for å skape en hårfrisyre som ser tykkere ut. Du kan også bruke enden av en finkammet børste til å dra i kantene av flettene ved røttene. Når fletten er så tykk som du ønsker, fikserer du frisyren med en lett hårspray for å holde løse hår under kontroll.  

Edgy fransk flette

Ta den tradisjonelle franske fletten til et nytt nivå ved å bruke en teksturspray i hele håret før du begynner å flette. Ikke bare vil bruk av en slik spray tilføre hårstråene dybde, men den vil også gi grep og et lett hold som vil bidra til å holde løse hår på plass mens du trener.  

Tauflette

Vil du ha en kul og sporty hårfrisyre, men er ikke så flink til å flette? Da vil denne enkle taufletten være perfekt for deg. Lag en hestehale, del endene i to seksjoner og vri disse seksjonene rundt hverandre til du når tuppene. Deretter fester du fletten med en strikk og sprayer på en glansspray for litt ekstra eleganse. 

Den perfekte hestehalen

I hårstylingens verden lages ikke alle hestehaler på samme måte. Det handler om de små detaljene som skaper den perfekte looken. Begynn med å lage din hverdagslige hestehale, og fest den med et strikk. Derfra drar du forsiktig ut røttene for å skape mer volum rundt kronen. Videre børster du tuppene og glatter ut det ytre laget med en fintannet kam. For enda mer volum i tuppene, kan du plassere en hårnål i midten av strikket for å skape en visuelt tykkere hestehale. For å fullføre looken, kan du ta en liten seksjon med hår, vri den rundt strikket og feste med nåler. Voila – den perfekte hestehalen.   

Hårknute

Jepp, vi vet hva du tenker: “En rufsete hårknute? Banebrytende.” Men hvis det gjøres på riktig måte, er denne hårfrisyren perfekt for din neste treningsøkt. Alt du trenger å gjøre er å få tak i en sokk eller skumring å vri håret ditt gjennom og rulle den ned for å gi frisyren din ekstra dimensjon og hold. Sett på plass med hårnåler og en hårspray med kraftig hold for å fullføre looken.