Redken | Bryllupsfrisyrer for alle typer brud
>

Bryllupsfrisyrer for alle typer brud

Bryllupsfrisyrer for alle typer brud

Sammen med den perfekte kjolen er en plettfri bryllupsfrisyre et must på den store dagen for enhver brud. Og når det gjelder bryllupsfrisyrer, har hver brud sin egen unike stil. Du vil garantert bli inspirert av de vakre frisyrene til bryllupet som du finner nedenfor, uavhengig av om du velger en romantisk, glamorøs eller strandlig stil på bryllupsdagen.

ELEGANT BRYLLUPSFRISYRE: HALVVEIS OPPSATT HÅR

Enten du planlegger et strandbryllup eller vil ha en uanstrengt, elegant bryllupsfrisyre, er denne frisyren hvor håret delvis er oppsatt og delvis henger ned, både enkel og elegant. En romantisk vri og smykker i håret tilfører looken myke, lekne detaljer. Det finnes ikke en mer allsidig frisyre enn en frisyre som er halvveis oppsatt. Du får en frisyre som ser uanstrengt og elegant ut med bølger, fletter og tvunnede lokker, som passer til en rekke brudestiler, personligheter og brudekjoler. Det er ikke rart det er det mest populære valget til bryllupsdagen. I tillegg gir frisyren deg friheten til å ha håret ned, samtidig som du får håret bort fra ansiktet, noe som er en stor fordel når du skal ta bryllupsbildene.

BOHEMSK BRYLLUPSFRISYRE: BLOMSTERBRYLLUP

Hvis du drømmer om et bohemsk bryllup, vil denne oppsatte frisyren være den perfekte prikken over i-en på dagen din. Denne vakre oppsatte fletten vil garantert imponere gjestene dine, mens blomstertilbehør gir den ultimate boho-chic-finishen. Blomster er en enkel måte for bruder å tilføre en diskret farge, tekstur og naturlig skjønnhet til bryllupsdagen.

GLAMORØS BRYLLUPSFRISYRE: STRUKTURERT KNUTE

Flere og flere fantastiske frisyrer med knuter dukker opp og blir svært populære. En teksturert knute har en iboende eleganse og klassisk form. En teksturert knute har en tidløs appell. Mange av gjestene kommer til å få utslått hår, og en vakkert oppsatt knute vil få deg til å skille deg ut. Oppmerksomheten rettes mot smykkene dine, spesielt hvis du bruker mange typiske bryllupssmykker. Hvis du har kort hår, er dette et godt valg fordi du kan benytte hairextensions for å sette opp håret og dekket med med blomster, som gir et mer naturlig utseende.

 

Er du på utkikk etter en frisør til bryllupsfrisyren din? Klikk på lenken nedenfor for å besøke vår salongfinner og finne en Redken-salong i nærheten.