Fem ting man bør vite før man går for pannelugg
>

Fem ting man bør vite før man går for pannelugg

Fem ting man bør vite før man går for pannelugg

Vi har alle vært der—vi stirrer på oss selv i speilet, leker med håret og undres om vi skal få oss pannelugg eller ei. Vi tar inndeling etter inndeling med hårstrå og draperer på tvers av pannen, later som at vi har en plettfri, myk og rett lugg, eller en chic, rufsete variant. Det er på tide å ta skrittet bort fra speilet og vende seg mot den ene personen som kjenner håret ditt best—frisøren din. Som enhver frisør vil fortelle deg avhenger hvilken type lugg du bør anskaffe, faktisk av deg og dine hverdagsrutiner. Fra hvor mye du trener til hvor lenge du planlegger å style din nye lugg, dette er faktorer som spiller inn for hvilken type lugg som er best for deg. Lurer du på hva som kan være aktuelt for deg? Her er noen få faktorer å ha i mente når man vil ha pannelugg, i henhold til Redkens eksperter.

The Maintenance Factor

Redken-muse og modell Soo Joo Park med skinnende platinablondt hår og sidelugg.
Et område mange later til å ignorere når de starter jakten på panneluggen, er vedlikehold, påpeker Sam Villa (kunstnerisk leder for Redkens opplæringsprogram og frisørspesialist). Enten den rette luggen din ikke ser så rett ut eller sideluggen later til å leve sitt eget liv, er daglig styling og regelmessig stussing gjerne påkrevd for de som har lugg. Neste gang du snakker med frisøren din, avklar da hva slags type hårstiler, produkter og planlegging som er påkrevd for den typen lugg du ønsker deg.

The Texture Factor

Redken-muse og modell Chloe Norgaard viser frem sin spreke hårfarge fra City Beats.
Når du skal finne din perfekte stil på panneluggen, tar du utgangspunkt i hårets naturlige tekstur. Ikke alle hårteksturer er forenlige med alle typer lugger, så sørg for å ta en prat med frisøren din for å avklare hvilke alternativer som kan fungere for deg. De med krøllete hår bør for eksempel unngå å skjære luggen, da dette kan få håret til å se krusete ut.

The Individuality Factor

Redken-muse Jetta viser frem sitt krøllete hår og sin teksturerte lugg.
Alle har noen særtrekk som gjør at håret og hodefasongen blir unik. Noen av oss har v-formet hårfeste mens andre har verver som lever egne liv. Disse forskjellige faktorene avgjør hvordan luggformer vil legge seg på ulike personer. Hvis man for eksempel har en verv like ved hårfestet, er det ikke sikkert at sideluggen vil legge seg den ønskede veien. Ikke mist motet—samarbeid med frisøren din, så finner dere ut hvilke andre former som vil fungere med din unike manke.

The Lifestyle Factor

Modell med lyst, blondt hår og rett lugg
For Redken-artist Sarah Bramham er én av de viktigste faktorene livsstil når hun skal hjelpe en kunde med å velge type lugg. “Jeg elsker å forklare hvordan en bestemt luggfasong vil kle dem, men den viktigste faktoren for meg vil være kundens livsstil. Hvis kunden for eksempel trener mye og ikke tåler å ha hår i ansiktet, er lugg kanskje ikke det rette.” Da dette er en faktor som i høy grad varierer fra person til person, er det best å snakke med frisøren din for å avklare hva som kan fungere best for deg.

The Photo Factor

Pannelugg er det perfekte tilskuddet til din neste selfie.
En av de beste måtene å sikre at du får den mest passende type lugg for nettopp deg på, er å medbringe fotografier av hvordan du ønsker og ikke ønsker å se ut. Føler du ikke for den store, luftige ‘80-tallsluggen? Vis det til frisøren din. Ønsker du heller ikke å se ut som på de gamle Myspace-bildene dine? Vis frisøren dette også. Ved å ha en tydelig forestilling om hvilken type lugg du er ute etter, kan frisøren din hjelpe deg å skreddersy denne bestemte stilen for deg.