Lamellar Water | For skadet og bleket hår | Redken
>

Alt om Lamellar Water: Det mest populære produktet for bleket og skadet hår

Hvis du nylig har fått en farge- eller lysningsbehandling, lurer du kanskje på hvordan du kan holde håret sunt og sterkt. Og av gode grunner krever fargebehandlet hår spesiell pleie.

Hvis du nylig har fått en farge- eller lysningsbehandling, lurer du kanskje på hvordan du kan holde håret sunt og sterkt. Og av gode grunner krever fargebehandlet hår spesiell pleie.

Hår som har vært gjennom en bleke- eller stripebehandling kan ofte være tørt og utsatt for skader, og det gjør det enda viktigere å ha et sterkt hårpleieregime som kan gjenopprette og reparere hårstråene. For å bevare håret strålende og sunt, er det viktig å ha et produkt som styrker håret innenfra, adresserer skader og etterfyller fuktigheten som kan gå tapt under stripebehandlinger.

Redkens Lamellar Water, en del av Extreme Bleach Recovery hårpleiekolleksjon, er en innovativ hårkur som skylles ut og som er et absolutt must for bleket og stripet hår. Med lindrende Cica som en viktig ingrediens, fungerer denne behandlingen som et flytende hjelpemiddel for å transformere og gjenopprette skadet og bleket hår.

Hva er Lamellar Water?

I motsetning til de fleste behandlinger som skylles ut, har Redkens Lamellar Water - teknologi pleiende lipider og kationiske tensider. Dette gjør at teknologien kan deponere pleiemidler mer effektivt enn tradisjonelle utskyllingsbehandlinger. Lamellar Water fungerer som et unikt redskap hvor avsettingen av pleiemidlene er mer effektiv og presis.

“Lamellar Water er en spennende, innovativ, flytende, pleiende utskylling. Den varmebehandlende teknologien fukter og tilfører glans. I tillegg avsettes den bare på skadede områder av håret for å fylle ut porøsitet. Påfør i fuktig hår i lengder og på spisser, masser og skyll ut. I tillegg inneholder den Cica, en trendy hudpleieingrediens i etterbehandlingskremer, som bidrar til å berolige og reparere håret," sier Redken-ambassadør Rodney Cutler.

Hvordan bidrar Lamellar Water til å gjenopprette bleket og skadet hår?

Når Lamellar Water påføres i fuktig hår, tilfører Lamellar-teknologien dyptvirkende fuktighet for å gjenopprette mykheten og glansen. Når de skylles ut, avsettes det lipider i nanostørrelse og kationiske overflateaktive stoffer i håret via en prosess som kalles Nano - Recipe. For skadet hår betyr dette at behandlingen gir raske og effektive resultater.

“Jeg elsker å anbefale Lamellar Water til kunder med skadet, svekket hår fordi det gjør en god jobb med å glatte ut kutikula og fylle ut de skadede områdene uten å tynge ned håret. Når håret er gjenopprettet, mykt og glansfullt, blir det mye enklere å style eller lufttørke det. For meg er det et produkt jeg bare må ha", sier Redken-ambassador Rodney Cutler.

Hva er Cica, og hvordan bidrar denne ingrediensen til å pleie bleket og skadet hår?

Cica er et kallenavn for det vitenskapelige navnet: Centella Asiatica. Cica er kjent for å tilby beroligende og lindrende egenskaper innen hudpleie, og Redken valgte derfor å inkludere denne innovative ingrediensen i hårpleie.

“Favorittproduktet mitt er det nye Lamellar Water, som fungerer som en flytende bandasje for håret og også inneholder Cica, som fungerer som en beroligende og helbredende beskyttelse for håret," sier Redken-ambassadør Matt Rez.