5 herrefrisyrer å prøve akkurat nå
>

5 herrefrisyrer å prøve akkurat nå

Har du hatt den samme frisyren så lenge du kan huske? Det nye året er den perfekte tiden for en ny look.

Har du hatt den samme frisyren så lenge du kan huske? Det nye året er den perfekte tiden for en ny look. Kanskje du alltid har hatt lyst til å eksperimentere med nye frisyrer, men uten å vite hva du skal gjøre og hvor du skal begynne. For inspirasjon trenger du ikke se lenger enn til disse frisyrene, som du kan gjenskape med Redken Brews-stylingproduktene.

Hard Part Comb Over

Denne lokken er perfekt hvis du vil ha en enkel klipp som du raskt kan gre til siden. Start med å velge hvor skillen skal gå. Den ene siden holdes lenger og den andre kortere, så la stylisten din få vite hva du foretrekker. Be om en kort klipp som går opp i nakkefestet og opp til tinningene på sidene. Toppen skal klippes slik at den ene siden er lang nok til å gre over. For å style looken, gni Redken Brews Wax Pomade lett gjennom håret mens det er fuktig. Bruk en kam og gre håret ditt over til den foretrukne siden. For ekstra hold i frisyren, avslutt looken med Redken Brews Hairspray.

High Fade & Curly Hair

Krøller kan være en utfordring fordi det krever litt mer jobb å temme dem, men de er ikke umulige å style. For den perfekte klippen, be stylisten din klippe håret kortere på sidene og bak, og la det gli over i en lenger lengde på toppen (5-7 cm). Fordel Redken Brews Extra Clean Gel i hendene og bruk fingrene til å klemme eller knipe produktet inn i krøllene.

Slicked Back Pompadour

Gjør denne klippen til din nye look hvis du vil ha litt høyde og volum i håret. Be stylisten din skape en myk gradert klipp fra nakken opp til kronen bak og fra tinningene opp til der hodet begynner å runde av på sidene. Håret på toppen må være langt nok til at det enkelt kan børstes bak mot kronen. For å skape en pompadour må du bruke en kam og gre fuktig hår bakover og bort fra ansiktet mens du føner det. Start ved hårfestet, påfør Redken Brews Stand Tough Extreme Gel ved hjelp av fingertuppene og fordel det jevnt gjennom håret. Bruk håndflatene til å presse forsiktig ned og rette på eventuelle løse lokker som ikke ligger slik de skal.

Short Crop

Short crop er en klipp som er verd å eksperimentere med for menn som har tykt hår og vil ha noe lenger enn den klassiske Caesar-klippen. For å få frisyren, be stylisten din gi deg en gradert kortere klipp opp til tinningene og opp til kronen bak. Håret på toppen skal være 5-7 cm langt. Start bakerst på hodet, børst den øverste delen av håret forover og mot ansiktet mens du føner. Når håret er tørt, gni Redken Brews Clay Pomade mellom hendene for å gjøre det enklere å fordele. Ved hjelp av fingrene, gre håret mot ansiktet og fordel produktet jevnt gjennom håret. Dette bidrar til å skape tilfeldige skiller i håret slik at det ikke ser ut som det er klistret sammen.

Man Bun

Man-buns ligger kanskje utenfor radaren din, men det er en måte å få den til å funke for deg på. Det beste med den? Den er veldig enkel. Start med å ta en liten mengde Redken Brews Work Hard Molding Paste i hendene og bruk fingrene til å gre produktet gjennom håret. Samle alt håret midt bakpå hodet og hold det samlet med én hånd. Bruk den andre hånden til å tvinne håret, rull det sammen til en bun og fest det med et hårstrikk. Hvis du har mer produkt igjen på fingrene, gni det inn i eventuelle løse lokker for å skape en tilfeldig tekstur.

For å lære flere hårstylingtips for menn og vite mer om nye produktlanseringer, følg @barbersandbrews på Instagram!