Redken | Julegaveguide: Julegaveidéer til skjegg og barbering
>

Julegaveguide: Julegaveidéer til skjegg og barbering

Klikk her for å lese mer om Redken Brews-produkter til skjegg og barbering, som vil være den perfekte julegaven til en venn, far, bror eller ektemann.

Julen er rett rundt hjørnet, og hvis du leter etter den perfekte gaven til enten en venn, far, bror eller ektemann, har Redken det de trenger for å både se bra ut og føle seg bra. Redken har det beste utvalget av produkter i herreserien Redken Brews, som garanterer et velstelt skjegg og fuktet hud.

"Redken Brews har et fantastisk utvalg av skjegg- og hudpleieprodukter for menn, som alle hudtyper kan dra nytte av, inkludert sensitiv hud", sier Redken Educator Ronny Eide, "Fra et glattende barberskum og after-shave balm, til en fuktighetsgivende skjeggolje for den mest skjeggete – Det er det enkleste tilskuddet til enhver manns skjegg- og hudpleierutine"

Les videre for å lære mer om de ultimate skjegg- og hudpleie-must-haves for menn.

Redken Brews After Shave Balm

Skjeggstell og hudpleie går hånd i hånd. Redken Brews After Shave Balm beroliger og gir fuktighet til nybarbert hud for en myk og fuktet hud etter enhver barbering. Dette must-have-produktet inneholder Aloe vera for å berolige huden etter barbering, og virker mot irritasjoner og rødhet.

Redken Brews Beard and Skin Oil

Vil du hjelpe din mann, venn eller far med å få skjegget til å se profesjonelt og velstelt ut? Redken Brews Beard and Skin Oil fukter skjegget og gir fuktighet til tørr hud under skjegget, som fører til et glatt, mykt og glansfullt resultat etter enhver anvendelse.

"Det er viktig å inkludere en skjeggolje i skjegg- og hudpleierutinen din, fordi den bidrar til å gjøre skjegget smidig og mykt, men hjelper også med å gi fuktighet til huden under skjegget, noe de fleste menn har en tendens til å glemme", sier Ronny Eide. "Det er det perfekte produktet for å holde skjegget og huden din velpleiet, og uavhengig av skjeggets lengde kan du alltid nyte alle oljens fordeler".

Redken Brews Shave Foam and Cream

Ingen skjegg- og hudpleierutine er komplett uten et godt barberskum. Redken Brews Shave Foam passer til alle hudtyper, til og med sensitiv hud. Barberskummet muliggjør en rask og komfortabel barbering for alle menn, hjelper til med å beskytte huden mot barberingens uttørkende effekt og reduserer rødhet og kutt. Den er spesielt formulert for sensitiv hud og er allergivennlig. Redken Brews Shave Cream passer også til alle hudtyper, inkludert sensitiv hud. Barberkremen gir fuktighet til huden under barberingen og gir beskyttelse for en ekstra nær og komfortabel barbering.