Brews 101: Intro til pleieprodukter for menn
>

Brews 101: Intro til pleieprodukter for menn

Se vår nye serie av pleieprodukter for menn, som kan gjøre rutinen enklere og raskere.

Lurer du på om din daglige rutine gjør alt den kan for deg? Kanskje er du lei av å bruke en rekke ulike produkter for å få frisyren du ønsker, eller kanskje du ser etter noe som kan få skjegget ditt til å vises fra sin beste side. Uansett hva grunnen er, har vi svaret med Redken Brews. Les videre for å se vår nye serie av pleieprodukter for menn, som kan gjøre rutinen enklere og raskere.

Hårpleieprodukter for menn

Nøkkelen til flott hår er å gi håret all pleien det trenger, uten mye tidkrevende vedlikehold. Redken Brews tar seg av alle hårtyper og gjør det enkelt å finne riktig match til deg. Ser du etter produkter som bekjemper fett hår og som gir deg en ren følelse? Prøv Redken Brews Extra Clean Shampoo. Ikke glem å gi håret fuktighet med Redken Brews Daily Shampoo. Den rengjør håret uten å tørke det ut eller etterlate hodebunnen stram. Redken Brews Daily Shampoo er perfekt for daglig bruk. Lite tid om morgenen? Hvis du alltid er på farten og trenger en rask dusjrutine, kan du prøve Redken Brews 3-in-1 Shampoo, Conditioner and Body Wash.

Hårstyling for menn

Brews stylingkolleksjon inneholder nye produkter og oppdaterte klassikere med en frisk look. Uansett hvilken frisyre du ønsker, finnes det en pomade som får deg dit. Hvis du foretrekker en glatt pompadour, starter du med Redken Brews Wax Pomade for lett kontroll som holder håret på plass uten at det blir hardt og stivt. Eller hvis du ikke ønsker hår som fremstår for perfekt, kan Redken Brews Clay Pomade gi håret en rufset tekstur. For krøllet hår kan du leke med din naturlige tekstur med Redken Brews Work Hard Molding Paste, som definerer krøllene uten å etterlate hvite flak i håret.

Hårfarge for menn

Hvis du har lagt merke til grå hår, men ikke er helt klar for salt og pepper-looken, er Redken Brews Color Camo perfekt for deg. Det er en salongbehandling som bare tar fem til ti minutter avhengig av hvor mye kamuflasje du ønsker, slik at du kan stikke ut i lunsjpausen for en hurtig korrigering.

Med vår nye Redken Brews Camo Pomade, en svartfarget stylingpomade, har du nå også muligheten til å kamuflere dine grå hår på et blunk. Bruk en mengde av produktet som tilsvarer en ti-kroning, fordel det i hendene og påfør i håret mens du former håret til ønsket frisyre. Fargen er midlertidig og vaskes fullstendig ut etter én sjamponering.

Hudpleie for menn

Alle gode rutinen involverer hudpleie. Hvis du barberer deg, bør du prøve Redken Brews Shave Cream. Ikke bare får du en ekstra tett barbering, den er også egnet for sensitiv hud. Hva er det perfekte produktet for nybarbert hud? Redken Brews After Shave Balm tilfører huden næring og fukt. Balmen inneholder aloe vera, som roer ned nybarbert hud. Hvis du har skjegg, kan du inkludere Redken Brews Beard and Skin Oil i rutinen. Alt du trenger er noen få dråper som fukter huden under skjegget, slik at hårene forblir myke.

For å lære mer om tips og triks til egenpleie for menn kan du følge @barbersandbrews på Instagram!