Populære skjeggstiler for menn og hvordan du vedlikeholder dem | Redken
>

Populære skjeggstiler for menn og hvordan du vedlikeholder dem

Oppdag de nyeste trendene innenfor skjeggstiler og hvordan du kan oppnå alt fra avsmalnende Ducktail til lang og full Bandholz.

Uansett om vi vil innrømme det eller ikke, kan vårt valg av type skjegg understreke eller ødelegge den estetikken vi ønsker. Du kan kle deg i siste skrik, men hvis ansiktshåret minner om 1980-tallet, vil det bli lagt merke til. For å hjelpe deg med å holde deg oppdatert på dine pleievalg, har vi trukket frem 6 skjeggstiler som er i tiden og lagt ved informasjon om hvordan du tar vare på skjegget.

Old School Dutch-skjegget

Dette old-school-skjegget, kjent fra blant annet Abe Lincoln, er et langt, helskjegg som er forbundet med kinnskjegget, som brer seg ut med en flat bunn og uten bart. Denne skjeggstilen passer for deg som vil skjule en smal hake og vil ha en tømmerhogger-look. Old Dutch har en firkantet base, tildekkede kinn og barbert hake, for en variant som er kledelig for flere ansiktsformer. Vedlikehold av begge typer innebærer å gro ut ansiktshåret til at det dekker hele ansiktet, tilføre næring til hud og hår under prosessen, og bruke en trimmer og saks til å få bunnen helt flat, i tillegg til å bruke en skjeggolje til å forme tuppene.

Balbo-skjegget

Denne skjeggstilen har en omvendt T-form og består av en bart og hår på haken med en soul patch. Selv om dette er en kortere skjeggstil, må du gro ut helskjegg for å få nok ansiktshår til å starte. Når det er tid for å forme skjegget, bruker du en trimmer til å barbere ansiktet, og for å få den karakteristiske Balbo-looken lar du det være igjen ca. 0,64 cm mellom bart og fippskjegg. Resten av skjegget skal være kort og jevnt.

For å lære flere hårstylingtips for menn og få vite mer om nye produktlanseringer, følg @barbersandbrews på Instagram!