Tips til hvordan du håndterer hårtap
>

Har håret blitt tynt? Vi føler med deg. Her er noen tips til hvordan du kan håndtere dette problemet og få tilbake tykt hår.

Hvis du er bekymret for hårtap kan du være trygg på at du ikke er alene. Mange menn er bekymret for tynnnende hår eller hårtap. Det er menns største bekymring, større enn flass, farge og kløe i hodebunnen. "En mann kan ha verdens tykkeste hår, men likevel vil han være opptatt av tykkelsen på håret og spør meg om det kommer til å bli tynnere," sier Redken Artist Lindsey Olson, som trekker frem at det er et tema som hun jevnlig diskuterer med sine herrekunder. Gode nyheter? Det finnes enkle tiltak du kan gjøre for å hjelpe på situasjonen. Her er det du trenger å vite for å sikre at hodet forblir dekket av hår.

For det første må du velge de riktige produktene

Selv om hårtap og håravfall er et komplisert tema med mange faktorer som spiller inn kan valg av riktige produkter utgjøre en forskjell, selv om det bare påvirker utseendet til håret ditt. Bli kjent med nyheten Redken Brews Instant Thickening Spray, snarveien til raske resultater. Ved å øke diameteren på hvert hårstrå, gjør sprayen at håret fremstår og kjennes tykkere og mer fyldig ut. Umiddelbare resultater.

Vi kan også tilby Redken Brews Thickening Shampoo, en shampoo for tynt hår, som får håret til å fremstå tykkere. Ikke bare rengjør shampooen skånsomt, men den styrker også håret. I tillegg til styrker, tilfører den hodebunnen næring. Bonuspoeng for den friske duften, som er en kombinasjon av ingefær og mentol.

Det er også viktig hvordan du bruker shampooen

Når vi nå snakker om shampoo er det også noen få ting du bør huske på utover å velge riktig produkt, sier Olson. Regelmessig hårvask er et viktig punkt, siden fett i hodebunnen kan blokkere hårfolliklene som hemmer hårveksten. Når du vasker håret er det viktig at du ikke bare tar i shampoo og blir raskt ferdig. "Når du tar i shampoo er det viktig at du masserer hodebunnen mens du arbeider shampooen inn i håret," sier Olson.

Vær oppmerksom på capsen

Som nevnt er det mange årsaker til hårtap og håravfall og noen av disse er utenfor din kontroll (genetiske faktorer). Men det er fortsatt noen ting du kan påvirke. Et godt eksempel: "For mye gnissing og trykk mot håret kan føre til at hårtap," advarer Olson. For kvinner betyr dette at det er viktig å unngå stramme fletter og hestehaler, mens det for menn er viktig å unngå å bruke en stram caps hver dag. Visste du det?