Ariella Mendez - Artister - Redken
>

Ariella Mendez

Møt artistene bak dine favoritt-Redken-stiler. Få eksperttips og hør hvorfor de elsker Redken, med deres egne ord. Redkens artistnettverk skaper industriens fremtid og består av lidenskapelige individer med unike talenter som reiser rundt om i verden for å dele budskapet vårt om å lære, tjene og leve bedre.
Om Ariela Mendez

1) Hvor er du fra?
Hoboken, New Jersey

2) Hvor lenge har du vært stylist eller colorist?
I 14 år

3) På hvilken måte er du tilknyttet Redken?
Jeg er Redken-sertifisert colorist, designsertifisert, spesialist og Redken-artist. 

4) Hva inspirerte deg til å bli en stylist eller colorist?
Min far, hans søstre og min bestemor var alle stylister. 

5) Hva anser du å være dine spesialfelter? 
Balayage og etterbehandlinger.

6) Hva er din favorittstil og dine favorittfargetrender for øyeblikket? 
Balayage og pasteller i blondt hår. Strobing. 

7) Har du noen hårstylingstips og -triks til styling kunder kan gjøre selv hjemme? 
Shampooner alltid to ganger når du vasker håret, slik kan det også gå lenger mellom hver gang du vasker håret. Bruk tørrshampoo før håret rekker å bli skittent.

8) Hvor henter du inspirasjon til nye stilkonsepter?
Tenåringer og yngre barn som bare er seg selv og har på seg det de ønsker å ha på.

9) Hva har vært et personlig høydepunkt i karrieren for deg? 
Det å være en del av NYC Fashion Week de siste 8 årene. Fashion's Night Out og styling av hår for Victoria Secret-modellene var en drøm som gikk i oppfyllelse.

10) Hvilken innvirkning har Redken hatt på din karriere?
Det har latt meg dele det jeg elsker, hente inspirasjon fra andre med samme lidenskap & skape en fortjeneste ved å bruke utdannelse til å nære opp under mine personlige ferdigheter.

11) Har du et favoritt-Redken-øyeblikk, og hvorfor? 
Det å være med i den første Redken-klassen noensinne ved det nye Redken Exchange! Vi fikk reise rundt i New York og søke etter inspirasjon & lære fra et bransjeikon--Redken.

12) Har du en favoritt-Redken-klasse, og hvorfor? 
Color og Know Why ved Redken Exchange. Dette er det grunnleggende, selve svaret på hvorfor vi gjør alt vi gjør med hårfarge. Du kan følge denne klassen som nybegynner eller viderekommen colorist men likevel gå derifra med nyervervet kunnskap. Det er den beste klassen enhver colorist kan følge om og om igjen for å holde seg oppdatert om hvordan hårfarger fungerer og hva vi kan bruke dem til. Så snart vi vet og skjønner forklaringene bak, er alt mulig!

13) Har du noen tips til noen som jobber under et moteshow eller en photoshoot for første gang? 
Møt forberedt! Du vet aldri hva du kan få behov for. Ha alltid lommer eller en liten veske hvor du kan oppbevare ekstra verktøy (børster, hårnåler, kam, spray) for hånden, for oppfriskinger i siste øyeblikk når man er på settet eller før modellene skal gå på catwalken. Under arbeidet er det viktig å være oppvakt og se fra det perspektivet fotografen knipser fra. God kommunikasjon med teamet ditt er essensielt.

14) Hvordan er det å arbeide bak kulissene under et moteshow eller en photoshoot? Hva er noen av dine mest minneverdige øyeblikk? 
Energien er pulserende og spennende. Det har ikke noe å si hvor mange ganger du gjør det, du får fremdeles et adrenalinkick. Jeg elsker Miami Swim Week & NYC Bridal Fashion Week! Energien i Miami har en veldig annerledes vibrasjon. Modellene er nydelige og kan virkelig gi jernet. Jeg husker jeg jobbet for et show for Beach Bunny Swimwear der det var nærmere 40 varmegrader, en kveld med høy luftfuktighet, og hårstilen skulle være utslått, bølgete hår i ekte strandstil. På et vis fikk vi gjennomført det med masse oppfriskinger, for å hindre håret i å kruse seg i den høye luftfuktigheten. Det var MYE arbeid å løpe mellom teltene og catwalken, men teamet var fantastisk og vi klarte å gjennomføre et feilfritt show. Jeg ser tilbake på moteshowet og tenker på hvordan det faktisk trengtes en armé bare for å få hver av jentene til å se fantastisk ut. Fra hår til makeup til garderobe til negler til koreograf til designer osv. Det er utrolig hva et godt team kan få til sammen.