Magnus Holm - Redken Artist
>

Magnus Holm

"Mine mest kreative øyeblikk skjer alltid mens jeg går, enten i naturen eller byen. Alt fra et menneske jeg ser, til former og farger i skogen kan sette i gang store tankeprosesser!".
Om Magnus

1) Hvor er du fra?
Jeg kommer fra Brumunddal, men bor i Oslo.

2) Hvor lenge har du vært Redken Artist?
Jeg har hatt gleden av å være Redken Artist siden 2013!

3) På hvilken måte er du tilknyttet Redken?
Jeg har jobbet med produktene hele min karriere som frisør. Da muligheten til å bli Redken Artist kom, måtte jeg gripe den! 

4) Hva inspirerte deg til å bli Redken Artist?
Helt siden jeg var liten har jeg elsket kreativitet og læring. Det har alltid vært viktig for meg å utveksle kunnskap med andre mennesker. Da jeg gikk på Redkenkurs som fersk frisør kjente jeg at dette var noe jeg hadde lyst til å være med på; å dele gleden og inspirasjonen jeg følte på i disse kursene!

5) Hva anser du å være dine spesialfelter? 
Klipp, farge og finishing som FUNGERER! Å skreddersy hår til hver enkelt person, som vil fungere med minimal innsats i hverdagen. Tips og triks som gjør stor forskjell, både for frisør og kunde.

6) Hva er din favorittstil, favorittproduktet din(e) og dine favorittfargetrender for øyeblikket? 
For øyeblikket lever jeg for en blanding av 70-talls glam, blandet med rocka grunge og britisk snobb. Jeg elsker å jobbe med naturlig tekstur i håret, og få til en sunn og leken look.

Når det gjelder favorittproduktene mine kunne aldri levd uten Wind Blown 05 og Triple Take 32! Begge disse er utrolig fleksible produkter som kan brukes på nærmest alle. Sprayen gjør at det er enkelt å påføre rett mengde; den myke teksturen fra Wind Blown 05, og den fleksible holdfaktoren til Triple Take 32 gjør dem til mine favoritter!

7) Har du noen hårstylingstips og -triks til styling kunder kan gjøre selv hjemme? 
Dette er noe av det viktigste for meg som frisør! Om kundene ikke får til å se strålende ut hjemme, har vi virkelig gjort jobben vår i salongen? Hot tips numero uno vil alltid være å jobbe med det man har! Finn produkter og rutiner som forsterker eller forfiner måten håret ditt faktisk vil være. Da er veien til en good hair day veldig mye kortere og enklere!

8) Hvor henter du inspirasjon til nye stilkonsepter?
Inspirasjon for meg kan være så mangt. De vanlige kildene er reise, sosiale medier og serier/filmer er selvsagt uvurderlige, men jeg er også en stor dagdrømmer. Mine mest kreative øyeblikk skjer alltid mens jeg går, enten i naturen eller byen. Alt fra et menneske jeg ser, til former og farger i skogen kan sette i gang store tankeprosesser!

9) Hva har vært et personlig høydepunkt i karrieren for deg? 
Mitt livsmotto er å leve i øyeblikket! Dette gir meg veldig stor glede av de minste ting, og små øyeblikk kan bli store. Jeg husker fremdeles første gang en kursdeltaker kom bort og ga meg en klem og takket meg etter en inspirasjonsvisning i Oslo. Et annet øyeblikk var Euro RAC 2019 i Amsterdam med fantastiske kolleger fra hele Norden og Europa. Å få dele faget og glede med andre mennesker gir meg uendelig mye mer enn mer åpenbare, store hendelser.

10) Hvilken innvirkning har Redken hatt på din karriere?
Redken har åpnet så mange dører for meg! Både muligheten til å møte folk i Norge og utlandet, men også måten å se på læring med åpne øyne. Jeg har utrolig mye større kunnskapsbase nå enn før, og langt bredere smak.

11) Har du et favoritt-Redken-øyeblikk, og hvorfor? 
Å få oppleve skikkelig Redken-spirit med massevis av mennesker i Euro RAC i Amsterdam!

12) Har du en favoritt-Redken-klasse? 
Min absolutte favoritt er Color Authority! Dette kurset utfordrer på så mange nivåer, og gir så mange muligheter for utvikling og utforskning. Dette er et kurs alle vil ha nytte av!

Følg @iammagnusholm på Instagram for inspirasjon.