Redken Artist » Steven "Pimjang" Moldskred | Redken
>

Steven "Pimjang" Moldskred

"Helt siden jeg startet som kostegutt/bustboy på den første salongen jeg jobbet i, har jeg blitt trukket mot Redken".
Om Steven

1) Hvor er du fra?
Jeg kommer fra et lite tettsted på vestlandet i sunnmøre, som heter Ulsteinvik.

2) Hvor lenge har du vært Redken Artist?
Jeg har fått gleden av å være Redken Artist i snart 6 år.

3) På hvilken måte er du tilknyttet Redken?
Redken har alltid vert et merke jeg kan relatere til, takket være fantastiske Ronny Eide, fikk jeg tidlig en introduksjon, allerede som lærling for snart 15 år siden. Han var bestemt på å få meg inn i familien, noe jeg aldri kommer til å glemme:). 

4) Hva inspirerte deg til å bli Redken Artist?
Helt siden jeg startet som kostegutt/bustboy på den første salongen jeg jobbet i, har jeg blitt trukket mot Redken, siden jeg alltid har beundret NYC vibben og den "cutting edge" fashion statementen Redken alltid har representert. For meg har det alltid vert en drøm å få mulighet til å bli en del av det. Når endelig flyttet til Oslo, begyndte ballen sakte å rulle.

5) Hva anser du å være dine spesialfelter? 
Jeg brenner veldig for klippe, design og styling, men må si at jeg føler mitt spesialfelt definitivt er Redken Brews basert, med gentelmans grooming og oldschool teknikker, der man skreddersyr designen ned til minste detalje.

6) Hva er din favorittstil, favorittproduktet din(e) og dine favorittfargetrender for øyeblikket? 
Akkurat nå fortiden er det en kombinasjon av britisk kostskole-gutt stil med en solid dæsj av den sørkoreanske k-pop vibben. Mye potteklipper og midtskill, og fargene duse og grumsete med et hint av 90`s grounge.

Når det gjelder favorittproduktene mine..... Wow det var et vanskelig spørsmål, siden Redken har en så stor og variert produktkolleksjon hehe. Jeg digger Redken Brews serien, og Pillow Proof primeren er et must for meg, for å gi starten på hårstylingen et perfekt grunnlag. Men til syvende og sist, så kan jeg absolutt ikke klare meg uten Shades EQ Gloss! Den har reddet meg utallige ganger i salongen og er et produkt jeg alltid kan stole på, når jeg ønsker å gi kunden det EKSTRA eleverte resultstet bare Redken kan tilby;)

7) Har du noen hårstylingstips og -triks til styling kunder kan gjøre selv hjemme? 
Husk at man kan style håret i flere steg, og det finnes mange gode produkt kombinasjoner i stede for å kun bruke en enkel voks. I 2020 er det veldig i vinden å alternere litt på stilen/identiteten etter dagsformen. Så ikke glem å være nyskjerrig å teste nye sveiser med nye produkter, da man har flere uttrykk å leke seg med.

8) Hvor henter du inspirasjon til nye stilkonsepter?
Mye av inspirasjonen min kommer fra hva jeg opplever og hva som omringer meg i hverdagen, ved siden av reising, tv serier og SOME selvfølgelig. Å være del av Redken gir meg også utrolig masse inspirasjon og inblikk i hva som er det siste hotte i motebildet.

9) Hva har vært et personlig høydepunkt i karrieren for deg? 
Jeg har vert utrolig heldig å få reist mye internationalt innenfor jobben, og fåt gleden av å gjøre mye spennden i denne bransjen. Men mitt desidert største høydepunkt, var å bli sendt til New York for å jobbe med Redken Shades Gloss EQ, i sammenheng med fotoshoot og filming. Jeg kommer aldri til å glemme NYC skylinen bak meg, mens jeg gjorde det jeg elsker mest, HÅR!.

10) Hvilken innvirkning har Redken hatt på din karriere?
Redken har vert en av de tingen som har formet meg til den trygge personen jeg er i dag innen faget, også når det gjelder å spre inspirasjon og solide budskap. Jeg hadde absolutt ikke vert der jeg er i dag, hadde det ikke vert for den opplæringen og utviklingen redken hat tatt meg igjennom.

11) Har du et favoritt-Redken-øyeblikk, og hvorfor? 
Ved siden av å få jobbe i New York for Redken, er et av mine favoritt øyeblikk da jeg fikk gleden av å møte den legendariske Josh Wood i Köln, der vi hadde en utrolig hyggelig og inspirerende samtale, om fargeteknikker, og hvordan tankegangen bak kreasjonene hans var. Det var hvirkelig en Gamechanger.

12) Har du en favoritt-Redken-klasse? 
Min favorittklasse er definitivt Scenetrening  med det Nordiske teamet. Grunnen til det, er at jeg har aldri vert så langt utenfor komforsonen min,og kjent at jeg hvirkelig  pushet mine egne grenser til det ytterste. Samtidig så er man i trygge omgivelser med støttende kolleger. Definitivt den bratteste lærekurven jeg har vert med på, en solid eyeopener

Følg @Stevenpimjang på Instagram for inspirasjon.