Redken Artist » Tonje Beate Dahlen | Redken
>

Tonje Beate Dahlen

"Mange av mine forbilder innen hårbransjen representerer merket. Så når jeg fikk forespørsel om å bli en del av teamet var jeg aldri i tvil om hvilken vei jeg skulle gå.".
Om Tonje

1) Hvor er du fra?
Jeg kommer fra en øy på Nordmøre, som heter Averøy.

2) Hvor lenge har du vært Redken Artist?
Jeg har vært artist for Redken siden 2013!

3) På hvilken måte er du tilknyttet Redken?
Helt siden jeg startet min frisørreise i 2005 har jeg jobbet med Redken. Jeg har alltid selv brukt produktene, og det har hele veien vært et merke jeg har sett opp til mtp kurs og education 

4) Hva inspirerte deg til å bli Redken Artist?
Jeg har alltid vært imponert over kunnskapen artistene til Redken sitter på. Og ikke minst deres evne til å lære bort. Mange av mine forbilder innen hårbransjen representerer merket. Så når jeg fikk forespørsel om å bli en del av teamet var jeg aldri i tvil om hvilken vei jeg skulle gå

5) Hva anser du å være dine spesialfelter? 
Jeg elsker både design/klipp og farge, men om jeg må velge èn, må jeg gå for farge. Her er jeg glad i basics, så vell som nytenkende og kreativt. Jeg elsker hvordan vi, med hjelp av fargeplassering, kan fremheve og løfte en klipp. Så lenge man har en god teknikk og kan teorien kan man gjøre hva man vil.

6) Hva er din favorittstil, favorittproduktet din(e) og dine favorittfargetrender for øyeblikket? 
Min favoritt stil? Jeg tror faktisk ikke jeg har noen.. det er så utrolig mye kult som rører seg der ute, og det handler mye om induvidualitet og personlig stil. Så her må jeg rett og slett svare personlig, unike utrykk.

Mitt favoritt produkt når det gjelder styling er ”Dry Shampo Paste 05” og ”Wind Blown 05”. Når det gjelder farge er det uten tvil ”Shades Gloss EQ”.

Favoritt når det gjelder fargetrend akkurat nå er ”Money Piece”, og helst at den ikke bare er blond, men gjerne en poppende neon farge. 

7) Har du noen hårstylingstips og -triks til styling kunder kan gjøre selv hjemme? 
Mitt tips til hjemmestyling er: RIKTIG PRODUKT! Rådfør deg med frisøren din, og finn de rette produktene til DITT hår. It´s a jungle out there.. bokstavelig talt. Når det er sagt er mitt andre tips er å gå til innkjøp av en god føner. Dette kan gjøre underverker.

8) Hvor henter du inspirasjon til nye stilkonsepter?
Mitt ordtak har alltid vært ”hail to the ugly”, og med det mener jeg at i noe mange kanskje synes er stygt, finner jeg ofte masse inspirasjon. SoMe er også en enorm og uendelig inspirasjonskilde, sammen med alle de dyktige kollegaene mine i bransjen

9) Hva har vært et personlig høydepunkt i karrieren for deg? 
Uten tvil å være en del av Global Mentorship Program i New York. Her ble jeg, sammen med et knippe andre artister fra hele verden, ”drillet” for å stå på internasjonale scener og holde kurs og visninger for tusenvis av deltagere. Kunnskapen jeg tok til meg her, er noe jeg vil ha med meg for resten av livet. Innen karriere, men også i livet generelt.

10) Hvilken innvirkning har Redken hatt på din karriere?
Redken har virkelig vært med på å forme meg til frisøren jeg er i dag. Når man jobber med et brand som dette, som er så stort, og som har artister over hele verden, blir man fulgt opp på en måte jeg ikke tror det er mange andre som kan konkurrere mot. Man får feedback og tilbakemeldinger på ALT man gjør, og det er stadig noe nytt man kan hoppe med på.

11) Har du et favoritt-Redken-øyeblikk, og hvorfor? 
Favoritt øyeblikk må være når jeg var en del av Redken Symposium i Las Vegas. Å være en del av et tannhjul på den størrelsen er noe av det villeste jeg har vært med på. At man får reise til Las Vegas er også en bonus ;)!

12) Har du en favoritt-Redken-klasse? 
Uten tvil RCH. Her går vi virkelig ned i dybden på både fargeteori, foliestriper og fargepåføring. Å se progresjonen på deltakerne fra Dag 1, til den dagen de sertifiseres er grunnen til at jeg elsker å jobbe med education. Det å vite at man virkelig forandrer arbeidsdagen til frisører, og gir de verktøy som gjør at de kan være mer produktive og bevisste. "Learn Better, Earn Better, Live Better"!

Følg @hairby_tonjedah på Instagram for inspirasjon.