Influencers favoirtter: Hårpleie for skadet hår
>

Influencers favoirtter: Hårpleie for skadet hår

Disse influencerne har gått viralt med deres glansfulle og sunne hår, fordi de har lagt til Acidic Bonding Concentrate serien til deres hårpleierutine. Se hvordan de bruker produktene
Slik bruger du produktene

Ser du hele tiden influencere med sunt og glansfullt hår på din for you eller explorer page på TikTok og Instagram, og lurer på hvordan de gjør det?

Hemmeligheten er ikke så hemmelig. De avslører hvordan de bruker tid, energi og riktig hårpleie for å oppnå sunt og sterkt hår.

Hår kan bli stresset og skadet av mange grunner: hårbleking eller farging, styling med varmeverktøy, feil eller utilstrekkelig hårpleie kan være noen av de hyppigste årsakene til flisete tupper og skadet hår.

Disse influencerne har gått viralt med deres glansfulle og sunne hår, fordi de har lagt til Acidic Bonding Concentrate serien til deres hårpleierutine.  Se hvordan de bruker produktene nedenfor:

Lovisa Worge bruker først Intensive Treatment, som er en styrkende behandling som du lar være i håret fra 5-10 minutter, før du skyller det ut. Hun bruker deretter sjampo og balsam som beskytter hårfargen fra å falme, og styrker svake hårbindinger. Hun avslutter dermed med en Leave-in Treatment som hjelper med å redusere flisete tupper.  Må bli påført jevnt i håndkletørket hår, og skylles ikke ut.

Lasse Brogaard både styler og bleker håret ofte, og her hjelper Acidic Bonding Concentrate for å ivareta hårets styrke og farge, til tross for stresset det er utsatt for.

Nora Krog styler håret etter hun har brukt Acidic Bonding Concentrate Leave-In Treatment, som er et pleiende og varmebeskyttende produkt som du påfører jevnt i håndkletørket hår.