Fargeprinsipper - Grunnleggende hårprinsipper - Opplæring - Redken
>

Fargeprinsipper

Redken-prinsippene er grunnlaget for alt vi lærer bort og er fundamentet i forpliktelsen vår til å hjelpe salongarbeidere med å lære, tjene og leve bedre.

REDKENS HÅRFARGEPRINSIPPER

-Redkens prinsipper overstyrer alt vi gjør—de er grunnleggende sannheter eller lover med gitte konsekvenser.
- Prinsippene gjelder for hårfarge, design, sluttbehandling og styling, tekstur og bedriftsbygging.
- Innen hårfarging bruker vi prinsipper for å forklare vitenskap, formler, plassering og påføring.
- Prinsippene er naturlige og blir en selvfølge så snart man har inkorporert dem
Redkens artist Chiala Marvici gir deg en leksjon om hår: lerretet du arbeider med, vitenskapen bak det, og hvordan det reagerer kjemisk. Det er en fantastisk ressurs hvis du støter på en utfordring under fargingen, eller hvis du bare ønsker en rask repetisjon.

HÅRFARGEPRINSIPPER: HVA ER HÅR?

- Håret er et lerret, komponert av en blanding av protein, fukt, lipider, pigment, mineraler og karbohydrater i ulike omfang.
- Hårets struktur er delt inn i tre områder: kutikula, korteks og marg.
- Det er to typer naturlig pigment: pheomelanin og eumelanin. Alle har en kombinasjon av begge.
- Hårets fysiske egenskaper er tekstur, tetthet og fuktighet. Alt dette er viktig å vurdere når man skal blande hårfarger.
Redken Artist, Lori Zabel snakker om ulike typer hårfarger, hvordan lys påvirker dem, hva som kan og ikke kan gjøres med hårfarger og viktigst av alt, det viktigste verktøyet vi jobber med—fargehjulet.

HÅRFARGEPRINSIPPER: FARGEPRINSIPPER: - Hårfarge er et komplekst, fascinerende og vakkert redskap med kreativt uttrykk som kan forklares vitenskapelig.
- Når hvitt lys treffer en overflate, reflekteres, absorberes og/eller overføres det. Hva har dette med hårfarge å gjøre? Lyset beveger seg gjennom hårsekklaget og kastes tilbake av det kjenner som pigment.

- Fargehjulet er et verktøy som brukes for å visuelt fremvise fargereglene. Frisører bruker fargehjulet til å formulere hårfarge ved å velge komplementære eller forsterkende farger.  De tre primærfargene er blå, rød og gul. Alle andre farger er laget av en kombinasjon av disse fargene."

Vil du vite mer om hvordan man bedre kan analysere håret før en hårfargebehandling? Redkens artist Justin Isaac forklarer visuelle verdier, hvordan man arbeider med dem og hvordan de påvirker hårets naturlige nivå.

PRINSIPPER FOR VISUELLE VERDIER FOR HÅRFARGE OG NIVÅSYSTEMET

- Når man analyserer hår før en fargebehandling, er det viktig å vurdere hårets naturlige nivå eller den visuelle verdien, som spenner seg fra lyst til mørkt. – Dette er alltid utgangspunktet for å oppnå det ønskede fargeresultatet.
- Redkens visuelle verdier er delt inn i fem verdinivåer: lysest, lyst, medium, mørkt og mørkest.
- Undertoner er varmen som skapes under løfteprosesser. Dette forårsakes av fragmenteringen av det naturlige pigmentet."
Når Redken lager hårfarge har man noen prinsipper som må følges for å sikre at formulaene levere de resultatene man ønsker. Redken Artist, George Garcia drøfter beste praksis for at du skal få de beste formulaene, hver gang

PRINSIPPER FOR HÅRFARGE, PRINSIPP BASERT PÅ FORMULERING

- Som en del av konsultasjonen, finn ut hva så er hårets naturlige nivå eller startnivå.
- Deretter avgjør du hva som er målnivået, ønsket nivå, prosentandel av grått hår og ønsket tonalresultat.
- Se etter undertonen på ønsket nivå for å bestemme sluttresultatet.
Grått hår krever en balanse av brun og ekstra varme, for å opprettholde en naturlig look.
Velg en developer basert på hvilket Redken-hårfargemerke, -nyanse og -nivå du har tilgjengelig. 
Gjør justeringer basert på hårets fysiske egenskaper. Hvis du er usikker på hårkvaliteten eller -egenskapene, er det viktig åt du bruker en eller flere forbehandlinger før du farger håret."
Hårfargeverktøy av høy kvalitet er en vesentlig del av fargeprosessen. Redkens artist Tina Calzaretta viser deg hvordan du skiller deg ut med Redkens merkevareutstyr.

HÅRFARGEPRINSIPPER – MERKEVAREUTSTYR

Bruk av merkevareverktøy i forbindelse med hårfargeproduktene dine er en fin måte å vise kundene at du bruker de beste produktene for å skreddersy hårfargen deres.
Redken tilbyr populære basisverktøy som inspirerer, inkludert salonguniformer, børster, applikatorer, fargeprøvebøker og veiledninger.
Redkens innovative og eksklusive verktøy, som Blur Brush, gir total kunstnerisk frihet når man farger håret.
Redkens balayage-børste gir rom for kreativ kontroll når man maler på håret"