Påføring av hårfarge - Grunnleggende hårprinsipper - Opplæring - Redken
>

Påføring av hårfarge

Base Break er en behandling som brukes for å subtilt lysne kundens naturlige base før man lager lyse striper eller en balayage. Se hvordan du kan oppnå en mykere base for egendefinerte fargeresultater. HÅRFARGEPRINSIPPER: PÅFØRING AV BASE BREAK Base Break er en raskt og effektiv måte å introdusere en ekstratjeneste for kunden på.
Redken Blonde Idol Base Breaker kommer i to nyanser: Clear og Cool. Man har muligheten til å bruke Pro-Oxide Cream Developer (10 eller 20 volume). 
For best resultater påføres den i rent og tørt hår, og deretter sjamponeres og tørkes håret før man starter behandlingen med lyse hårstriper eller balayage. 
Sjekk ut Redkens Modern Virgin-påføring. Enten du foretrekker en bolle og børste eller flaske når du påfører, har vi en metode som er riktig for hårfargemerket du velger. HÅRFARGEPRINSIPPER: MODERN VIRGIN-PÅFØRING En Modern Virgin-påføring starter med at man seksjonerer hodet inn i kvadranter.
For kontroll kan man bruke bolle og børste til påføringen. Bruk børster av ulike størrelser for ekstra kontroll.
Påføres med flaske dersom man vil ha ekstra tempo og kontroll. Vend munnstykket på flasken til én side for enkel fordeling.
Hårets tetthet avgjør størrelsen på seksjonene. Er håret tykt og massivt, tar man ut mindre seksjoner.
Start en Modern Virgin-påføring i Sone 1 først.

PRINSIPPBASERT PÅFØRING

Redken-prinsippene er grunnlaget for alt vi lærer bort og er fundamentet i forpliktelsen vår til å hjelpe salongarbeidere med å lære, tjene og leve bedre.
HÅRFARGEPRINSIPPER: PRINSIPPBASERT PÅFØRING Enten du skal farge hele håret, friske opp fargen, bruke balayage-teknikken eller lage striper med folie, er det prinsipper du bør følge for å oppnå vakre hårfaringsresultater. 
Redkens prinsippbaserte påføring bruker et felles språk, slik at de kan forstås universelt
Når vi analyserer et hårstrå, innser vi at jo lengre håret er, desto mer teksturer og pleie må vi ta med i vurderingen når vi velger hårfargeprodukt, formulering og påføringsmetode. Redken kaller hvert av disse områdene en sone. 
Hårstrået består av 3 soner: 
1. Sone 1 er hodebunnen
2. Sone 2 er det eldre håret, mulig fargebehandlet
3. Sone 3 er det overporøse håret. Ikke alle har sone 3.
Sonene er det første prinsippet du må vurdere når du skal velge formula og påføringsteknikk
For å vedlikeholde hårets integritet anbefaler Redken at man bruker Shades EQ for å friske opp hår som er farget permanent. Finn ut hva som gjør Shades EQ til det perfekte valget som dekker alle kundenes behov. HÅRFARGEPRINSIPPER: OPPFRISKENDE PÅFØRING Når en kunde med ettervekst besøker salongen, har vedkommende behov for en oppfriskning. 
Påfør hårfargeblandingen kun i Sone 1, bruk den samme påføringen som ved Modern Virgin-påføringen.
Når vi utfører en oppfriskning i Sone 1—ved etterveksten—står vi igjen med Sone 2 og muligens Sone 3 å jobbe med.
Redken anbefaler å “friske opp” Sone 2 og 3 med Shades EQ Gloss eller Shades EQ Cream.
Det å seksjonere håret er nøkkelen til enhver hårfargingsteknikk. Det gir deg kontroll, et veikart du kan følge, og bidrar til at påføringen blir enkel og oversiktelig. Redken viser deg hvordan du kan få perfekte resultater hver gang ved å følge hodeformen. HÅRFARGEPRINSIPPER: SEKSJONERING & FORSTÅ HODEFORMEN Det å seksjonere håret er nøkkelen til enhver hårfargingsteknikk.
.
Når du lager seksjoner, følg hodeformen for naturlige referansepunkter.
Siden hodeformen er en kuleformet og ikke firkantet, må vi definere områder på hodet etter hvert som vi flytter oss fra ett område til et annet. Punktene hvor de endres, kalles referansepunkter og representerer retningsendringer.
Bruk referansepunkter til å seksjonere en hvilken som helst hodeform og lag forskjellige resultater, uansett hvilken påføringsmetode eller -teknikk du velger.
Enten du foretrekker påføring med skål og børste eller flaske, tilbyr Redken det du trenger. Se hvordan en tradisjonell påføring fører til perfekte fargeresultat hver gang. HÅRFARGEPRINSIPPER: TRADISJONELL VIRGIN-PÅFØRING En tradisjonell Virgin-påføring starter med at man seksjonerer håret inn i kvadranter.
For kontroll kan man bruke bolle og børste til påføringen. Bruk børster av ulike størrelser for ekstra kontroll.
Påføres med flaske dersom man vil ha ekstra tempo og kontroll. Vend munnstykket på flasken til én side for enkel fordeling.
Hårets tetthet avgjør størrelsen på seksjonene. Er håret tykt og massivt, tar man ut mindre seksjoner.
Start en tradisjonell Virgin-påføring i Sone 2 først.