>

5 TING DU MÅ VITE FØR DU FARGER HÅRET DITT

redken-hair-color-2023

5 TING DU MÅ VITE FØR DU FARGER HÅRET DITT

Vurderer du å få håret farget, men føler deg ikke helt sikker?
Kanskje er dette første gang du skal farge håret ditt. Du kan føle deg trygg når du velger en Redken-salong, der finner du profesjonelle stylister som står klar til å diskutere de ulike fargevalgene, og som gjør det til en gøyal opplevelse! Her har du noen tips med deg på veien.

Fortell stylisten i salongen om deg selv under konsultasjonen:

Hvis du deler informasjon om deg selv, vil han eller hun kunne dele sine ekspertuttalelser!

Medbring din inspirasjon:

Fotografier og eksempler på hårfarger du liker, vil hjelpe deg og stylisten med å utforske de ulike fargealternativene—og sikre at dere har på de samme brillene når dere sier "honningblondt" eller "skarlagenrødt"." Behov for litt inspirasjon? Besøk Redkens stilgalleri. 

Kjenn din historikk:

Vær beredt til å fortelle frisøren om eventuelle tidligere hårfargebehandlinger du har hatt, enten de gjelder en hårstriping i fjor eller en fargeglansbehandling forrige måned.

Stol på din frisør:

Lytt til frisørens ekspertuttalelser. Under hårfargekonsultasjonen vil frisøren vurdere ditt ønskede resultat, evaluere hårets tilstand og se på hudtonen og fargene dine, for å kunne skape din unikt tilpassede fargekomposisjon.

Still spørsmål:

Hvis du hører fargeterminologi  som du ikke forstår, skal du ikke nøle med å be frisøren om en forklaring. Husk å spørre om vedlikehold – hvor ofte du må returnere til salongen for oppfriskinger, og hvordan du best kan ivareta hårfargen hjemme mellom behandlingene, med Redken-hårpleieprodukter.