7 grunner til å prøve hårgloss
>

7 grunner til å prøve hårgloss

7 grunner til å prøve hårgloss

Farging av håret trenger ikke å være en livsvarig forpliktelse.

Farging av håret trenger ikke å være en livsvarig forpliktelse. Faktisk finnes det en enkel måte å flørte med nye hårfarger på uten å sette integriteten til lokkene dine på spill. Hårglosser som Redkens Shades EQ er en form for halvpermanent hårfarge som kan forsterke ditt hårs naturlige glans samtidig som den korrigerer og revitaliserer tonen i håret ditt. Den er perfekt for de som er nye innen hårfarging eller kun ønsker å prøve en ny skjønnhetstrend uten å forplikte seg.

Hårgloss bidrar til å gi deg fylde, dybde og dimensjon du aldri visste du manglet i lokkene dine. Disse glossene fungerer ved å bruke en blanding av direkte og oksidative farger for å glasere, friske opp og korrigere din nåværende hårfarge. Det bidrar til å forbedre ditt hårs utseende uten å overbehandle eller tørke det ut. Faktisk tror denne hårfargen at den er en conditioner. Hvor stilig er ikke det? Tenk på det som din hårfarges nye bestevenn.

Lurer du på hva denne vidunderglossen kan gjøre for dine lokker? Her er syv grunner til å prøve en hårgloss.

Farge uten forpliktelse

Siden fargede hårglosser er halvpermanente, falmer behandlet farge gradvis over tid, men dette betyr ikke at lokkene vil være uten synlige røtter eller ettervekst. Siden Redken Shades EQ er en gloss, løfter eller lyser den ikke opp fargen i håret ditt. Den er formulert med akkurat nok pigment til å fornye og forbedre den helhetlige tonen i hårfargen din uten å tørke ut tuppene. Stylister bruker dette hvis de ønsker å forbedre en kundes naturlige farge eller friske opp tidligere farget hår. Dette er deres standardtriks for å sikre glansfulle, fyldige lokker hver eneste gang. 

Frisk opp fargetone

Dessverre kan hårfarge kun vare en viss tid i håret ditt før den begynner å falme. Ved å bruke hårgloss kan du friske opp falmende hårfarge. Når du har påført den i håret, perfeksjonerer, toner og fargekorrigerer glossen feil som har oppstått siden ditt forrige besøk. Si farvel til falmede spisser og kjedelige lokker. Med Redken Shades EQ gloss kan du transformere hårfargen din på kun 20 minutter.

Eliminerer oransje toner

Uønskede gule og oransje toner oppstår hos de beste av oss. Som enhver blondine kan fortelle deg er gulaktige striper og oransjeaktige felter et mareritt å fikse. Ved å bestille en hårgloss kan stylister fargekorrigere problematiske toner i en kundes hår og gi dem mer naturlige resultater.

Forsterker glans

Hårglosser er som et Instagram-filter, men i den virkelige verden. De tilfører liv og glans til håret ditt uansett belysning. Siden Shades EQ-formelen er laget uten uttørkende ammoniakk for en behagelig lukt, kan Redken-stylisten din farge håret ditt uten å bekymre seg for at din naturlige glans går tapt. En av de viktigste fordelene med en gloss er at den fungerer ved å lukke skjellaget i håret og skaper en glatt overflate som lys kan reflekteres i. Den setter fokus på lokkene dine og øker livligheten i håret ditt.

Legg til volum og håndterbarhet

Som med enhver farging, hever hårgloss skjellaget for å legge fra seg en liten mengde farge i håret. Når skjellaget heves, skapes volum og tekstur, noe som gir håret mer håndterbarhet under styling. Etter bruk av hårgloss vil du merke at lokkene dine virker fyldigere og er enklere å style.

Hvis du ser etter en rask måte å fikse hårfargen din på, er hårglosser definitivt det du trenger. På 20 minutter kan håret ditt gå fra å være kjedelig og vanlig til vakkert og spennende. Det er en rask og enkel behandling som bidrar til å heve looken til håret ditt på null komma niks.

Med hårgloss kan fargeendringen din se veldig naturlig og subtil ut. Noen ganger når håret er bleket, kan det for eksempel se veldig gult ut på grunn av hårets naturlige undertoner. Ved å legge til en gloss, kan stylisten din tone ned denne gulfargen og legge til nye nyanser. Så håret vil fortsatt være blondt, men glossen vil la stylisten din gjøre fargen enten mer gylden, askefarget eller en annen variasjen du måtte ønske! Tenk på hårglosser som den perfekte siste finishen på din hårfarging.

Lurer du på hva annet en hårgloss kan gjøre for deg? Gjør en avtale med din lokale Redken-salong for å diskutere om Shades EQ Gloss passer for deg (Spoiler-alarm: Det gjør den).