7 grunner til å prøve hårgloss | Redken
>

7 GRUNNER TIL Å PRØVE HÅRGLOSS

Redken-2022-SHADES-EQ-GLOSS-Social

7 GRUNNER TIL Å PRØVE HÅRGLOSS

Drømmer du om glansfullt hår? Les våre 7 beste grunner til å prøve hårgloss fra Redken. Din vei til et vakkert hår med mye glans.

Drømmer du om å prøve en ny hårfarge, men usikkerheten om den helt riktige nyansen holder deg kanskje tilbake? Da er en hårgloss den riktige løsningen. En hårgloss gir nemlig håret ditt en fornyelse fargemessig og åpner også for muligheten for å eksperiemntere med nyanser – da de gradvis falmer i løpet av noen uker.

Med en hårgloss gir du håret ditt ekstra glans, dybde og dimensjon. Disse glossene fungerer ved hjelp av en blanding av direkte og oxidative fargestoffer, som glaserer og forbedrer din nåværende hårfarge. En gloss vil ikke bare hjelpe med å forbedre hårets utseende, men er også en skånsom løsning for alle som ønsker å gi håret sitt fornyet liv og glans.

7 GODE GRUNNER TIL Å PRØVE HÅRGLOSS

Å velge den perfekte hårfarge trenger ikke være et livslangt mission. Det kan faktisk være lekende lett å prøve en ny hårfarge. Når det dreier seg om å finne den ideelle partner til å ta ditt hår til nye høyder, er vår hårgloss Redkens Shades EQ det helt rette valget for oppgaven.

Den effektive hårglossen er en slags demi-permanent hårfarge som hjelper med å korrigere og forsterke hårets naturlige glans, samtidig som den fikser og frisker opp hårfargen din. Med andre ord er det perfekte tillegget for deg som ønsker å gi liv til falmet farge, og nyte vakkert, glansfullt hår med én enkel løsning.

Er du i tvil om hårgloss er det optimale valget for deg eller er du nyskjerrig på hva dette produktet ellers kan bidra med til ditt hår? Her er våre 7 beste grunner til å skjemme bort ditt hår med en effektiv hårgloss.

1. FARGE UTEN 100% FORPLIKTELSE

Redken-2020-Shades-EQ-010VG-Social-Post

Da en gloss er en demi-permanent hårfarge som gradvis vil falme etter hver vask, har du mulighet til å teste en hårfarge eller nyanse uten å forplikte deg til et permanent resultat.

Redken Shades EQ er en gloss som hverken løfter eller lyser opp hårfargen.

Det er med andre ord et ideelt valg hvis du gjerne vil forsterke din naturlige farge eller gi nytt liv til tidligere farget hår.

2. FRISKER OPP FARGETONEN

Redken-2022-SHADES-EQ-BOTH-Social-2000x2000

Farget hår vil alltid begynne å falme etter hvert. En hårglans er derfor et godt hjelpemiddel for å friske opp en kjedelig hårfarge.

Hårgloss forbedrer nyensene og justerer hårfargen til den fargetonen du ønsker. Slik kan du alltid føle deg trygg på et feilfritt resultat når du setter deg i frisørstolen.

Med en hårgloss kan du si farvel til falmede tupper og kjedelig hår. Du kan i stedet nyte en forbedret hårfargeopplevelse, med den glansen og nyansen du drømmer om.

3. FJERNER EFFEKTIVT GULE TONER

Redken-2021-DMI-SEQ-WEZ-Promo-Social-Post-7c

Blant blonde kvinner er det nok en enighet om at lyse striper som trekker mot oransje/gule toner, kan være vanskelig å rette opp på.

Hårglossprodukter inneholder ofte fargekorrigerende pigmenter. Disse pigmentene virker ved å nøytralisere de gule tonene, da de ligger på den motsatte siden av fargespekteret. 

Når hårglossen påføres hjelper den til med å justere fargen og gi den en mer nøytral eller ønsket nyanse. Slik kan du få akkurat den hårfargen du drømmer om.

4. FORSTERKER OG FORLENGER GLANSEN

Redken-2022-SHADES-EQ-GLOSS-Social-2000x2000

Shades EQ-formulaen er sammensatt av ingredienser som gjør det mulig for din frisør å farge håret ditt, uten at det mister sin naturlige glans.

En fordel ved hårgloss er dens evne til forsegle hårets skjellag, som skaper en glatt overflate som lys kan reflekteres i. 

Dette tilfører en strålende glans til håret ditt og forbedrer dets samlede vitalitet, slik at du kan nyte vakkert og skinnende hår.

5. TILFØYER FYLDE OG SMIDIGHET

Redken-2020-Shades-EQ-Baby-Blonde-Social-Post

På samme måte som ved enhver annen hårfarging løfter hårglansen skjellaget for å legge en diskret mengde farge på håret.

Når skjellaget er løftet oppstår det en følelse av fylde og tekstur, noe som gjør håret lettere å forme.

Etter en hårfarging med hårgloss vil du oppdage at håret ditt fremstår fyldigere og lettere å style, noe som gir en ekstra dimensjon til frisyren din.

6. SKJØNNET RASK OG ENKELT

Redken-2019-Shades-EQ-Level-10s-Phase-2-Social-Post

Hvis du leter etter en rask og effektiv løsning for hårfarging, er en hårgloss akkurat det du trenger.

På bare 20 minutter kan håret ditt gå fra å være kjedelig til å bli skinnende og vakkert. Det er en enkel og rask metode som hjelper med å forbedre hårets utseende på kort tid.

Det er med andre ord en god løsning for deg som ikke vil tilbringe timer i frisørstolen, og samtidig ønsker å ha et vakkert resultat på en effektiv og rask måte.

7. GI HÅRET DITT NYTT LIV

Redken-2021-DMI-SEQ-WEZ-Promo-Social-Post-2-2000x2000

En gloss kan hjelpe med å dempe eller endre uønskede nyanser i håret ditt og skape en helt ny fargeopplevelse.

Glossen åpner opp for muligheten til å tilføre en skinnende glød og/eller den nyansen du foretrekker.

Merk forskjellen på ditt eget hår i dag. Bestill en time hos din lokale Redken-salong, og se Shades EQ Gloss forvandle håret ditt på kort tid.