Shades EQ: Den demi-permanente toningen du bør kjenne til
>

Shades EQ: Den demi-permanente toningen du bør kjenne til

Redken Shades EQ er ikke en standard toning. Det er derimot en hårfarge som tror at den er en balsam.

Redkens Shades EQ er den raskeste og enkleste toningen du bør kjenne til, både for kunder som aldri har farget håret, og til kunder som elsker spenstige farger.

Hva er toning?

La oss starte med det grunnleggende. En toning er en profesjonell fargebehandling som tilbys i en salong. Disse typene behandlinger utføres vanligvis av frisører for å tone, fargekorrigere eller gi ekstra glans til håret. Siden disse behandlingene er av typen demi-permanent hårfarge, består de av en blanding av både oksiderende og direkte farger. Kombinert gjør denne dynamiske duoen det mulig å flørte med en ny hårfarge uten at det får langvarige følger.

Hva er demi-permanent hårfarge?

Navnet sier alt med denne typen hårfarge. Demi-permanent hårfarge er en type ikke-permanent farge som gradvis vaskes ut i løpet av noen få uker. Denne typen hårfarge er perfekt for de som ikke ønsker synlig ettervekst, ønsker å prøve en ny hårfarge eller som er interessert i å farge håret for første gang. Toning er en mer skånsom form for hårfarge og er velegnet til å endre utseendet ditt uten et langvarig resultat. Ikke ulik leppegloss gjør toning noe tilsvarende for håret. Den forsterker fargen samtidig som håret for mer glans.

Hva skiller Redken Shades EQ fra andre toningsfarger?

Redken Shades EQ er ikke en standard toning. Det er derimot en hårfarge som tror at den er en balsam. Her er fire punkter hvor Shades EQ skiller seg fra andre produkter.

1. Ingen ammoniakk
Shades EQ er fremstilt uten ammoniakk, slik at du slipper kraftig lukt eller ubehag under fargebehandlingen.

2. Gir glans
Har vi nevnt hvor glansfullt håret blir etter en Shades EQ-behandling? Sammensetningen er tilsatt med aminosyrer fra hvete som bidrar til å pleie håret og som etterlater det utrolig glansfullt.

3. Fargekorrigerende hårfarge
Det er på tide å ta farvel til gule spisser og ettervekst! Alle typer misfarging eller ettervekst blir umiddelbart korrigert etter en Shades EQ-behandling. Produktet blender og toner skånsomt håret og gir en lekker finish.

4. Tar bare 20 minutter 
Ja det stemmer. Shades EQ skal bare virke i håret i 20 minutter. Det er en rask og enkel behandling for de som ønsker en vakker hårfarge på et blunk.

Hvorfor bør jeg velge en toning?

Liker du glansfullt hår som ser ut som om det er #velsignet av hårgudene? En toningsbehandling kan være nøyaktig det du trenger. Ikke bare gir disse raske behandlingene det siste lille ekstra til enhver permanent fargbehandling, men de kan også brukes alene som en umiddelbar fiks for kjedelig, misfarget hår. Hva er det ikke å elske? Tenk på alle gangene du har stirret i speilet og ønsket deg en rask makeover av håret, litt toning og litt ekstra glans. For slike dager (og alle andre) er en Shades EQ-fargebehandling svaret på vakkert glansfullt hår.

Hvordan fungerer en toning?

Etter den innledende konsultasjonen vil frisøren din blande en toning tilpasset håret ditt. Toningen som frisøren blander vil være sammensatt for å oppfylle fargeønskene dere har diskutert. Siden fargen er blandet vil frisøren påføre produktet i tørt hår, hvor det får virke (dvs. trekke inn) i 20 minutter, før det vaskes ut av håret. Sørg for å ha telefonen klar, du vil garantert ønske å ta et bilde av din fantastiske nye hårfarge.

Hvor ofte må jeg friske opp fargen?

En Shades EQ-behandling holder i 6 til 8 hårvask. Siden det er en toning trenger du ikke å bekymre deg for synlig ettervekst, men du må oppsøke frisøren igjen for en ny behandling.

Flørt med dine favoritthårfarger

Siden Shades EQ er et så allsidig produkt, kan du flørte med så godt som alle hårfarger. Drømmer du om å prøve en ny blond hårfarge eller leke med dype, mørke bruntoner eller kanskje en pastellfarge? Spør frisøren din om Shades EQ!

Brun hårfarge

Gjør din nåværende hårfarge rikere eller lek med mørkere nyanser ved å be frisøren om dypere fargere. De brune tonene i Shades EQ spenner fra varm kastanje til kjølige midtnattmørke toner, og er perfekte for å gi dybde til enhver look. Frisøren vil også gjerne bruke dem til å perfeksjonere den diskret balayage i brunt hår.

Roségull hårfarge

Ingenting er mer populært denne sesongen enn roségullfarget hår. Snakk med frisøren din om en perfekt rosatone i håret ved å bruke en toning i tidligere bleket eller blondt hår. Det er en enkel måte å eksperimentere med den nyeste trenden uten å bruke permanente farger.

Blond hårfarge

Ingen ønsker gult hår! Frisøren kan fjerne alle gule eller oransje toner med en fargekorrigerende toning. Shades EQ toning er fremstilt med forskjønnende pigmenter, og bidrar til å dempe og tone misfargede hårstrå og etterlate håret med en frisk og levende farge.

Rød hårfage

Vurderer du å eksperimentere med en lekker rød hårfarge? Frisøren kan nå gi deg lekre røde hårfarger, dype burgunderrøde hårfarger og gi deg sterkere rødfarge i mørkere hår uten at det må blekes i forveien. Siden Shades EQ er en demi-permanent hårfarge er fargene perfekte for å eksperimentere med en rød look.

Hvor kan jeg få en Redken Shades EQ fargebehandling?

Se vår Salon Locator for å finne en salong i nærheten av deg.

Prøv også 70+ hårfargenyanser virtuelt med Redkens Virtual Try On. Klikk her for å prøve den.