Nybegynnerguide til hårgloss | Redken
>

Veiledning til glansbehandlinger for nybegynnere

redken shades eq 2023 hairgloss

Gi håret ditt en oppfriskende og ‘glossy’ look med Redken Shades EQ – et strålende resultat hvor du kan leke med fargene akkurat som du ønsker!

NYBEGYNNERGUIDE TIL HÅRGLOSS

Det kan være ekstremt vanskelig og forvirrende å navigere rundt i en verden av hårfarger - spesielt for deg som aldri har farget håret ditt før. Fra det kompliserte fagspråket hos frisøren til de endeløse trendene og stilartene, er det ikke så rart at det kan virke overveldende å finne sin egen perfekte hårfarge.

Dersom du er på utkikk etter en liten forandring uten å kase deg ut i en ny permanent hårfarge, kan du alltid ta en prat med din lokale Redken-frisør om Shades-EQ-serien vår. Shades EQ er en glimrende måte å prøve hårfargens verden på. Produktene er nemlig en slags demi-permanent hårfarge som retter opp på hårets tilstand og tone samtidig som at den gjenoppfrisker hårets utseende og fungerer som en hårgloss.

Før vi dykker ned i hårglossens verden, så la oss introdusere deg for begrepet jomfruhår, også kjent som ‘virgin hair’.

HVA ER JOMFRUHÅR?

Innenfor hårfargeverdenen er det to hovedkategorier: Ubehandlet hår og fargebehandlet hår. Dersom du aldri har farget håret, stript det eller på en annen måte endret hårfargen din, har du ubehandlet hår, også kalt ‘jomfruhår’.

Hva betyr det når du skal få din første profesjonelle hårfarging?

Det betyr at du (nesten) har uendelige muligheter. Hår som aldri har blitt kjemisk behandlet vil nemlig typisk være litt sunnere og lettere å jobbe med.

Enhver frisør vil fortelle deg at ubehandlet hår vil få hårfargen din til å se enda mer sensasjonell ut.

Med Redken Shades EQ vil håret ditt få en fornyelse og samtidig forbli glatt, skinnende og sunt, lang tid etter at du har forlatt salongen. Shades EQ-hårfargen fungerer faktisk mest av alt som en glansgivende hårgloss og toningsfarge.

HVA ER EN HÅRGLOSS?

Hårgloss er en slags demi-permanent hårfarge som hjelper med å oppfriske, tone og forsterke hårfargens look.

Demi-permanent betyr at fargen gradvis toner ut av håret ditt. Hårfargens molekyler farger kun hårets overflate og trenger ikke dypt inn i hårets kutikula. Fargen legger seg som et ekstra lag utenpå håret og etterlater det mykt, skinnende og glatt.

Hårgloss-serien vår er på mange måter det perfekte valget for deg som ønsker en hårforandring med et naturlig resultat. Det er enkelt å leke med nyanser og fargemetoder. Allerede etter 20 minutter vil håret ditt fremstå oppfrisket og full av glans.

HVORFOR VELGE HÅRGLOSS FREMFOR FULLFARGING?

RK DMI 2023 EU SEQ Sampling Ecom Haircolor

Hvis det er første gang du skal farge håret ditt kan du med fordel velge en toning med hårgloss fremfor en fullfarging.

En hårgloss er nemlig en mer skånsom form for hårfarge og er derfor velegnet for deg som har ubehandlet hår og ikke har lyst å begi deg ut på den helt store fornyelsen. Med denne hårglossen får du en mindre hårforandring som fremhever din naturlige hårfarge og bevare glansen.

FORDELER MED SHADES EQ:

Det finnes mange fordeler ved å bruke Shades EQ fra Redken i ubehandlet hår. Her er noen av dem:

  • Fri for ammoniakk for bedre duft
  • Gir håret masse glans
  • Fargekorrigerende
  • Tar kun 20 minutter

Les om fordelene med Shades EQ

SÅNN FOREGÅR FARGEPRØVINGEN I VÅRE SALONGER

shades eq denmark

Med hårglossen vår kan du raskt og enkelt få en ny og skinnende hårfarge hos din lokale Redken-frisør.

Når frisøren din har besluttet at en hårgloss er den beste løsningen for håret ditt, er det bare å komme i gang!

Behandlingen starter med at frisøren påfører hårglossen i hårrøttene og ut i spissene dine. Fargen kan se annerledes ut enn den du valgte i det du får den i håret. Men ikke vær nervøs, fargen har ikke nødvendigvis noe med sluttresultatet å gjøre.

Når glossen er påført i håret ditt skal den virke i noen minutter. Det tar som regel kun 20 minutter så nå kan du slappe av, lene deg tilbake og vente på din nye look. Når de 20 minuttene har gått, vil frisøren skylle produktet ut av håret ditt.

Som en avslutning på fargebehandlingen får du vasket og stylet håret ditt.

SHADES EQ HÅRGLOSS ER EN DEMI-PERMANENT HÅRFARGE

RK DMI 2023 EU SEQ Sampling Ecom icons

En demi-permanent hårfarge er en hårfarge som ikke er permanent, men som med tiden vil falme.

Hårgloss-farging gir deg mulighet for å prøve en ny hårfarge for å se om den er noe for deg uten at du trenger å forplikte deg til fargen i lengre tid.

Samtidig gir vår demi-permanente hårfarge deg mulighet for å teste flere nyanser på kortere tid. Du har også gode muligheter for å prøve flere forskjellige looks og teknikker til du finner den perfekte for deg og din personlige stil.

BRUK HÅRGLOSS FOR Å TONE HÅRET

En hårgloss kan også beskrives som en toningsfarge. En hårgloss kan gi et avdempet resultat og et vakkert spill til din naturlige hårfarge. Men du kan tone håret ditt i akkurat den nyansen du drømmer om.

Du kan enten gå etter en veldig naturlig look og gi håret en mørkere eller lysere tone, eller du kan gå etter et mer dristig resultat og velge en mer leken farge som for eksempel rosa.

Gi håret ditt en oppfriskende og ‘glossy’ look med Redken Shades EQ – et strålende resultat hvor du kan leke med fargene akkurat som du ønsker!