Redken | Den ultimate hjemmepleieguiden
>

Den ultimate hjemmepleieguiden

I dag føles spa-besøk som fjerne minner. Men selv om vi kanskje ikke er i stand til å pleie oss selv på samme måte som før karantenen, betyr ikke det at håret ditt må lide. Det er faktisk mange måter du kan gi håret ditt en velfortjent dose DIY TLC hjemme.

I dag føles spa-besøk som fjerne minner. Men selv om vi kanskje ikke er i stand til å pleie oss selv på samme måte som før karantenen, betyr ikke det at håret ditt må lide. Det er faktisk mange måter du kan gi håret ditt en velfortjent dose DIY TLC hjemme.

Ta en ettermiddag og plei deg selv (og lokkene dine) uten å forlate badet. Her er fem måter du kan skjemme deg selv bort hjemmefra, og gi håret ditt den ekstra pleien og næringen det fortjener.

Sett på din favorittspilleliste

Musikk i sakte tempo har vist seg å hjelpe deg med å slappe av, og er et av de rimeligste stressdempende hjelpemidlene som finnes. Forflytt deg mentalt til et annet sted med klassisk musikk eller den akustiske versjonen av dine favorittsanger, eller trykk på "play” på en av Spotifys mange spa-spillelister.

Ta på deg en morgenkåpe og ta et bad

Ingenting lindrer spenninger like godt som et varmt bad, det øyeblikket du senker kroppen ned i vannet får du en umiddelbar lindring av sinn og muskler. Fyll badekaret med badesalt, duftoljer og kanskje til og med noen bobler, ta med en god bok (og et glass vin) og nyt badet.

Prøv en hårmaske

Avslapping hjemme er en perfekt anledning til å skjemme bort lokkene med en maske som ikke skal skylles ut. Redken har en hel rekke produkter som kan hjelpe til med å gjenopplive selv det kjedeligste og tørreste hår. Vi har fire forskjellige produkter i porteføljen vår, som alle er ment å rette seg mot ulike bekymringer. De er alle laget med et proteinkompleks som tilfører håret næring ved roten, i kjernen og i tuppene, noe som gjør håret sunnere fra topp til bunn. Det beste med den? Takket være den doble teknologien de er laget med, kan du høste den dype pleiende effekten i opptil tre vask. For å oppnå optimale resultater anbefaler proffene å bruke den i håndkletørket hår hver tredje vask, la den virke i 3 -5 minutter og skyll deretter grundig.

Hvordan velger man riktig maske? Hvis du har fargebehandlet hår bør du velge Color Extend Magnetics Mega Mask. For skadet hår, velg Extreme Mega Mask for Damaged Hair. Hvis håret ditt føles tørt og sprøtt, kan du bruke All Soft Deep Conditioning Mega Mask, og velge All Soft Mega Mega Mask for svært tørt og grovt hår.

Avslutt dagen med en luksuriøs hårolje

Når du har tilført håret næring med en maske, kan du bruke Redkens Oil For All til å forsegle fukt og næringsstoffer. Den virker på alle hårtyper og etterlater hårstråene glatte, glansfulle og aldri fettete takket være den lette teksturen. I tillegg har den den den perfekte duften som hjelper deg med å ta med deg den spaaktige følelsen hjem resten av dagen.