Utforsk Acidic Bonding Concentrate for skadet hår | Redken
>

Det er ingen overraskelse at skader og tørrhet er noen av de vanligste og mest frustrerende hårproblemene. Tross alt er det mange årsaker til at hår kan bli skadet: ved bleking, lysning og andre hårfargebehandlinger, overdreven hårføning eller hårstyling med varmeverktøy, og i tillegg av miljøfaktorer som soleksponering og vind.

Vi introduserer Acidic Bonding Concentrate

Hvis håret ditt er tørt eller skadet, er det viktig å huske at du kan fukte og styrke håret ditt med riktig hårpleierutine. Nå introduserer Redken en hårpleierutine for å reparere skadet hår, for en hårtransformasjon som gir umiddelbare resultater. Acidic Bonding Concentrate er et must-have-system for fuktighet og reparasjon av alle typer skadet hår. Dette alt-i-ett-systemet gir intens fuktighet og beskyttelse mot at fargen falmer, og den er egnet for alle hårtyper og hårstrukturer.

Tilfører håret intens fuktighet og fantastisk reparasjon

Dette hårpleiesystemet, bestående av 3 trinn, er utviklet med sitronsyre. Dette er en alfa hydroksysyre i Redkens konsentrerte Bonding Care Complex, som er en teknologi som styrker de svekkede bindingene i håret, samt forbedrer styrken og motstandsdyktigheten til skadet hår for å oppnå øyeblikkelig synlige resultater. Når produktene anvendes som et 3-trinns-system med shampoo, conditioner og leave-in-behandling, tilfører Acidic Bonding Concentrate pH-vennlige formler til håret, med den intense fuktigheten og den fantastiske reparasjonen som tørt og skadet hår trenger. For alle hårfargeentusiastene der ute, er den dessuten egnet for fargebehandlet hår og beskytter mot at fargen falmer.

Opplev umiddelbare resultater og optimal hårtransformasjon med 56% færre knekte hår*, 82% mindre synlige splittede spisser ** og 11 ganger mykere hår ** når du bruker hele Acidic Bonding Concentrate-systemet.

* Ved bruk som et system med Acidic Bonding Concentrate Shampoo og Conditioner vs. non-conditioning shampoo
** Ved bruk som et system med Acidic Bonding Concentrate Shampoo, Conditioner og Leave-In Treatment vs. non-conditioning shampoo

Opplev kraften fra Acidic Bonding Concentrate – Se de utrolige resultatene i videoen under: