Oppdag Acidic Bonding Concentrate for skadet hår | Redken
>

Klikk her for å utforske all-in-one-løsningen til hår, og opplev Redkens kraftfulle hårpleiesystem: Acidic Bonding Concentrate for skadet hår.

Det er ingen overraskelse at tørt og skadet hår er noen av de vanligste og mest frustrerende hårproblemene. Det er mange årsaker til hvorfor man får skadet hår, som bleking, hårfargebehandling, overdreven hårføning eller hårstyling med varmeverktøy som rettetang og krølltang. I tillegg kan miljøfaktorer som soleksponering og vind også føre til skadet hår.

Vi introduserer Acidic Bonding Concentrate

Har du problemer mer tørt eller skadet hår kan riktig hårpleierutine hjelpe deg å fukte og gjenopprette styrken i håret igjen. 

Acidic Bonding Concentrate er et must-have-system for fuktighet og reparasjon av skadet hår. Dette alt-i-ett-systemet gir intens fuktighet og beskyttelse mot at fargen falmer, og er egnet for alle hårtyper og hårstrukturer. Behandlingen gir umiddelbare resultater for selv det mest krevende og behandlede håret. 

Reparer skadet hår med Acidic Bonding Concentrate

Acidic Bonding Concentrate er utviklet med sitronsyre, en alfa hydroksysyre i Redkens konsentrerte Bonding Care Complex, som er en teknologi som styrker de svekkede bindingene i håret og forbedrer motstandsdyktigheten til skadet hår. 

Hårpleiesystemet består av 3 trinn med shampoo, conditioner og leave-in-behandling og nedenfor kan du lese mer om hvert trinn. 

OPPLEV KRAFTEN FRA ACIDIC BONDING CONCENTRATE – SE RESULTATENE AV BEHANDLINGEN I VIDEOEN UNDER: