Oppdag Acidic Bonding Concentrate for skadet hår | Redken
>

Hårpleie til overbehandlet og skadet hår

TØRT OG SKADET HÅR?

Klikk her for å utforske all-in-one-løsningen til hår, og opplev Redkens kraftfulle hårpleiesystem: Acidic Bonding Concentrate for skadet hår.

Hos Redken vet vi at det kan være mange årsaker til at håret blir skadet. Alt fra hårbehandlinger og varmestyling til ytre påvirkninger som soleksponering og vind, sliter på håret. Derfor har vi utviklet en hårpleieserie som styrker skadet, tørt og overbehandlet hår.

Acidic Bonding Concentrate er en komplett hårpleieserie som gjør det enkelt å beskytte håret mot hverdagens slit og sørger for den ultimate pleien.

Vi har samlet all relevant informasjon om hårpleieserien slik at du enkelt kan få en oversikt, lese om effekten av produktene og hvordan du bruker de.

ET SAMLET SYSTEM SOM PLEIER OG FUKTER HÅRET

Acidic Bonding Concentrate er et must-have-system for alle typer skadet hår. Produktene gir et komplett alt-i-ett-system og passer for alle hårtyper og teksturer.

Serien består av en sjampo, en conditioner, en hårkur og en leave-in behandling. Felles for alle produktene er at de består av flere nærende ingredienser som beskytter og gir håret fornyet kraft. Formelen inneholder bl.a. sitronsyre – en alfa-hydroksysyre i Redkens konsentrerte Bonding Care Complex. Kombinasjonen av produktenes lave pH-verdi og svært effektive formel gir intens pleie for skadet og overbehandlet hår.

Du får øyeblikkelige resultater og skadet hår forvandles med 56 % færre knekte hårstrå*, 82 % mindre synlige flisete tupper** og 11 ganger så mykt hår**.

OPPDAG REDKENS ACIDIC BONDING CONCENTRATE

Acidic Bonding Concentrate er profesjonell hårpleie utviklet av Redkens dyktige spesialister.

Det er vår kraftigste serie for intensiv pleie. Denne hårpleieserien beskytter også farget hår mot å falme og er spesielt egnet for deg med tørt og ødelagt hår.

Serien består av 4 produkter som sammen gir en komplett hårpleierutine som pleier håret innenfra.

Du vil oppleve en hårtransformasjon som gir øyeblikkelige resultater og fornyet styrke til håret. Korrekt hårpleie kan bidra med å fukte og styrke håret ditt.

Tilfører håret intens fuktighet og fantastisk reparasjon

For å oppnå best resultat kan du med fordel bruke sjampoen, conditioneren, den pleiende leave-in-behandlingen og vår intense hårkur som et samlet 4-trinnssystem

Sammen bidrar produktene med å styrke hårets svekkede bindinger og forbedre motstandskraften i skadet hår.

  1. Første trinnet i hårpleieserien er Acidic Bonding Concentrate Intensive Treatment, en intens hårkur som påføres i håret før sjampo og balsam. La produktet virke i 5-10 minutter før du skyller det ut og starter hårvask-rutinen.

  2. Det andre trinnet er Acidic Bonding Concentrate shampoo, som er en konsentrert alt-i-ett-formel som gjenoppretter styrken i alle typer skadet hår. Den imponerende sjampoen bidrar med å beskytte fargen mot falming og gir intensiv pleie.

  3. Tredje trinn består av Acidic Bonding Concentrate balsam. Etter vask med sjampo påføres balsamen i fuktig hår. Fordel produktet jevnt i hårets lengder og la det virke i 3-5 minutter. Den rike formelen bidrar med å styrke håret.

  4. Avslutningsvis kan du med fordel bruke Acidic Bonding Concentrate Leave-in behandling for en full hårtransformasjon. Formelen inneholder soyaprotein og biotin som bidrar med å forsegle og styrke håret samt redusere synligheten av flisete tupper.

OPPLEV ACIDIC BONDING CONCENTRATE KOLLEKSJONEN

Oppdag den imponerende hårpleieserien fra Redken. Kolleksjonen består av en unik synergi av styrkende og pleiende ingredienser som tilfører fukt til enhver hårtype - selv det mest krevende og behandlede håret.

H2 SLIK BRUKER DU PRODUKTENE

Se hvordan du bruker Acidic Bonding Concentrate-produktene i videoen.

Trinn-for-trinn guider vi deg til hvordan du bruker og påfører hårpleieserien slik at du får mest mulig effekt av produktene.