Redken | Eksperttips om hvordan du oppnår lengre hår
>

Eksperttips om hvordan du oppnår lengre hår

Ønsker du lengre hår? Se nærmere på disse tipsene og anbefalte produktene fra frisører som kan hjelpe deg med å oppnå lengre hår, og i tillegg lære mer om Redkens Extreme Length til håret.

Det sies at hvis du følger med på en kjele med vann vil den aldri koke opp, og man kan kanskje også si at håret ikke vokser når man følger nøye med på det. Så enten du bare er redd for frisørsaksen eller ønsker lengre hår, virker det som en uendelig oppgave å få langt hår. Heldigvis trenger det ikke å være det. Frisørene har nå begynt å stole på den nye Redken-serien som kan hjelpe håret ditt med å nå nye lengder ved å styrke og dermed redusere antall hårstrå som knekker, i tillegg til andre forslag til hvordan du kan oppnå lengre hår.

Hvordan kan jeg oppnå lengre og sterkere hår?

Den beste måten å oppnå lengre hår på er å fokusere på en kombinasjon av indre og ytre faktorer, sier Redken Artist Adina Doss. På innsiden av kroppen betyr det å ha et balansert kosthold som er rikt på vitaminer og næringsstoffer som kroppen din trenger for å være sunn - husk at hår har potensiale til å vokse seg mellom 7,5 og 15 cm i året*. Ytre faktorer betyr å være oppmerksom på produktene du integrerer i hårpleierutinen din. Det betyr også å klippe håret regelmessig for å holde det i best mulig stand.

Når det gjelder tips og triks har Redken Eduators Carl Bjernliden, Ronny Eide og Sara Hellberg listet opp sine 10 tips om hvordan du kan oppnå lengre hår:

  1. Bruk riktige produkter for hår og hodebunn.
  2. Ikke vask håret hver dag. Vask håret forsiktig og ikke for ofte.
  3. Bruk alltid Extreme Length-serien for å ta vare på håret ditt, og husk å utføre behandlingene regelmessig. Extreme Length bidrar til å forsterke hårfibrene og forhindre flisete spisser slik at du ikke må klippe håret så ofte, og dermed får lengre hår, mens biotin styrker håret. Sørg for å bruke hårmaske hver 3. hårvask.
  4. Ikke gå til sengs med vått hår.
  5. Børst håret og hodebunnen med en Boar Bristle-børste, som er en børste med naturlige børstehår.
  6. Vær forsiktig med bruken av varmeverktøy. Varme svekker svake bindinger i håret og skader håret. Beskytt også håret mot solen.
  7. Bruk ALLTID Redken varmebeskyttelse når du bruker varmeverktøy.
  8. Ikke bruk eller gå til frisøren for å få permanent hårfarge eller bleking av hårlengdene. Lysningsprodukter og hårfarge svekker disulfidforbindelsene i håret. Dette svekker også håret. Vær oppmerksom på det.
  9. Sett håret i en hestehale eller løs flette. Når du har hestehale, bør du plassere den på forskjellige steder på hodet. Hvis du sover med flette bør det være løs flette.
  10. 10. Vær forsiktig med enkelte hårklemmer/bånd/smykker som kan slite på håret.

Hvordan kan Redkens Extreme Length-serie med biotin hjelpe deg å oppnå lengre hår?

Redken Extreme Length er en hårpleieserie som er spesielt utviklet for å hjelpe til med å styrke håret ved å redusere knekte hårstrå og oppnå lengre og sterkere hår. Hvis du ønsker lengde og styrke på håret, er Redken Extreme Length-serien noe for deg.

Extreme Length Shampoo er utviklet med biotin, et vitamin som spiller en viktig rolle for å sikre sunt hår. Når shampoen brukes sammen med Extreme Length Conditioner og Extreme Length Leave-In Treatment, kan det styrke og fremme et sunt hår. Serien bidrar også til å forebygge og redusere synligheten av flisete spisser. "Å bruke dette komplette systemet fra start til slutt er en mye bedre rutine enn å bruke en leave-in-behandling når du ønsker å styrke håret ditt ," sier Redken Artist Lindsey Olson.

Og igjen betyr sterkere hår potensielt lengre hår. Det er spesielt lurt å fokusere på å bruke conditioner på mellomlengdene og spissene, som kan være mer utsatt for skade hvis du regelmessig fargebehandler håret. “Hårfarger som ombré og" lived in ends" betyr at spissene på håret blir lysere og lysere, og du trenger noe som kan bidra til å styrke lengdene. Extreme Length-serien er det perfekte valget for akkurat dette ," sier Olson.

Hvordan kan jeg redusere synligheten av flisete spisser med Extreme Length-serien?

Flisete spisser er hårets erkefiende, spesielt når du prøver å få det til å gro ut. Splittede spisser oppstår ytterst på hårlokkene når den er skjørt og svekket, og hvis du ikke tar tak i det kan det føre til at du ikke får et sterkere og sunnere hår. Bruk Redken Extreme Length Leave-In Treatment sammen med Extreme Length Shampoo og Conditioner for å bidrar til å forsegle og redusere synligheten av flisete spisser.

Hvilke livsstilsvaner kan jeg uføre for å bidra til lengre og sterkere hår?

I tillegg til å bruke denne trioen er det noen livsstilsendringer du bør følge når du prøver å få lengre hår. Regelmessig stussing er viktig for å bli kvitt de ovennevnte flisete spissene, men du kan faktisk strekke deg lenger enn du tror mellom hver klipp. "Hvis du stusser håret hver sjette til åttende uke blir det for hyppig. Men en god hårklipp bør kunne holde i tre måneder," mener Doss. "Når du får deg en hårklipp bør du tenke mer på det som å gi håret ny fasong enn å klippe av lengden," sier hun. Varmebehandlende verktøy kan også være skadelig for håret, spesielt når du ønsker lengre hår. Prøv å minimere varmestyling så mye som mulig eller i det minste sørg for å bruke et varmebeskyttende produkt, som Redkens Iron Shape 11 hver gang du styler håret.

 

*Loussouarn, Geneviève; El Rawadi, Charles; Genain, Gilles (2005). "Diversity of hair growth profiles". International Journal of Dermatology. 44 (s1): 6–9. doi:10.1111/j.1365-4632.2005.02800.x. Lastet ned 3. juli 2020.