Finn den beste masken for hårets behov | Redken
>

FINN DEN BESTE MASKEN FOR HÅRETS BEHOV

32-RKN22-ABC-MASK-PINK-LIFESTYLE_0802-EU-sRGB-resized

Håret går gjennom mye. Farging, bleking og styling. Sol og varme på sommeren. Kulde, vind og snø på vinteren. Ikke rart det kan se skadet eller livløst ut til tider. For å ivareta følelsen av et sunt hår trengs ekstra kjærlighet og pleie.

Legg til en hårmaske i rutinen din for å booste håret med fuktighet og pleie. Til forskjell fra sjampo og balsam, som behandler håret på overflaten, vil en hårmaske fungere dypere. Så bruk det når håret ditt trenger det mest, i forbindelse med hårvasken.

Vi veileder deg til den beste kuren for hårets behov. Enten om det er skadet, krusete eller tørt. Oppdag løsningen som holder håret ditt sterkt, mykt og glansfullt.


HVORDAN REPARER JEG MITT SKADET HÅR?

208130ec935f8d9c6dab0aa73e1fb676c9c73d23 resized

Har det fine håret ditt lidd av farging eller bleking? Skjem det bort med en eksklusiv, dyp behandling for hårpleie. Redken Acidic Bonding Concentrate Mask har en konsentrert all-in-one-formula som styrker svake bindinger og gjør at håret ser sunt og vakkert ut. For en komplett hårtransformasjon, bruk hele ABC serien. Resultatet? Den ultimate reparasjonen, intensiv pleie, og beskyttelse mot falmet hårfarge. Perfekt for deg med behandlet hår.

HVORDAN STYRKER JEG HÅRET MITT?

c8b35bd0b40db87751c96e7e91baa106d1f92111-resized

Mangler håret ditt styrke og glans? Ikke bekymre deg. Redken Extreme Strength Builder Plus Mask reparerer håret og gir det mer motstand. Behandlingen inneholder kraftfulle aminosyrer som forsterker og gjenoppbygger hårets styrke. Trenger mer enn bare en boost? Bruk Extreme Strength serien som en komplett rutine for å styrke skadet hår.

HVORDAN FIKSER JEG MITT KRUSETE HÅR?

e4f8f97c9c8abfdb85c0042d059b4ab6ef4f4ab2 resized

Kjemper du mot krusete hår? I dette tilfelle, anbefaler vi å bruke en intens hårmaske som glatter ut og mykgjør håret. Redken Frizz Dismiss Hair Mask beskytter mot fuktighet og gjør håret ditt enkelt å gre ut. For en optimal effekt, bruk hele Frizz Dismiss serien i din hårpleie rutine for å få full kontroll over krusete og flokete hår.

HVORDAN FUKTIGGJØR JEG HÅRET MITT?

c6379d084796f993ae80697ebe3b539732332877 resized

Føles håret ditt skjørt, tørt og livløst? Da er tiden inne for å fylle på med mye fuktighet! Redken All Soft Moisture Restore inneholder hyaluronsyre som hjelper å fuktiggjøre håret og arganolje for næring og glans. Farvel til tørre, splittede ender! Dette leave-in produktet gir varmebeskyttelse opp til 230°C. Perfekt å bruke før styling for ekstra mykt og glansfullt hår. Utforsk hele All Soft serien og start men din fuktiggjørende rutine.

 

HVORDAN BEHANDLER JEG MITT LANGE HÅR?

996663a5033ef83d24fa04b4910d5492e121a1a9 resized

Vil du redde ditt lange, vakre hår fra å knekke? Bruk ekstra næring i hodebunnen din, lengder og ender - områdene hvor håret er mest utsatt for å brekke. Redken Extra Length Triple Action Treatment er en hårmaske beriket med niacinamid, biotin og castorolje for å styrke lengdene og redusere splittede ender. Bruk Extreme Length-serien som en komplett hårpleierutine for de beste resultatene på ditt lange hår.

HVORDAN PÅFØRE HÅRMASKEN

Steg 1: Påfør masken til vasket, dampet og håndkletørt hår. Distribuer det jevnt gjennom håret og endene ved å bruke fingrene eller en kam.

Steg 2: La virke i håret i 3-5 minutter. Les instruksjonene for din spesifikke hårmaske. Ekspert-tips! Noen masker kan la virke i håret oven en lengre periode eller over natten. Sikre håret ditt med en klips eller plasser et håndkle på puten din for å beskytte håret og sengetøyet.

Trinn 3: Rens håret ditt grundig og nyt ditt myke, glansfulle og sunne hår.

Ekspert-tips! Hvis håret ditt er veldig skadet og slitt, kan du bruke hårmasken i hver hårvask. Hvis du vil gi håret en sunn følelse med en glasfull finish, bruk masken en gang i uken eller sjeldnere, som en styrkende kur.


FINN DIN NÆRMESTE SALONG

Er du usikker på din hårtype og hvilke produkter som passer deg best? Spør etter Redken i salongen din og få hjelp til å oppdage rutinen din.