Hårpleie for blondt hår » Slik holder du det lyst | Redken
>

Hårpleie for blondt hår

Redken har utviklet hårpleieserien Blondage High Bright™, som bidrar med å holde blondt hår lyst mellom salongbesøkene. Les om produktene her»

Dersom du har lysnet eller bleket hår, vet du at det krever vedlikehold å bevare den lyse fargen og å holde håret friskt og velpleid. Lyst hår forandrer seg og med tiden opplever mange kvinner at håret endrer tone. Håret kan miste sine klare lyse nyanser, få et gult eller oransje skjær og generelt se litt trist ut.

Derfor har Redken utviklet en hårpleieserie som hjelper med å holde det blonde håret ditt lyst mellom salongbesøkene. Vi introduserer Blondage High Bright™.

Omgivelsene påvirker tonen til blondt hår

Dersom du har stript håret, lysnet lengdene med balayage eller fått en full blekning, vil du kanskje oppleve at håret ditt sakte begynner å se mer gult, matt og falmet ut. Det skyldes at lysnet og bleket hår er spesielt utsatt og sårbare for ytre påvirkninger.

Forurensning og sol er ofte de største synderne bak gult skjær og de kjedelige tonene og kan være til stor frustrasjon for deg som ønsker å bevare den kjølige eller helt platinablonde hårfargen.

Med Redkens hårpleieserie, Blondage High Bright™, kan du pleie det blonde håret ditt og samtidig bevare og styrke den klare, lyse fargen. Se forskjellen allerede etter første gangs bruk. 

Hårpleieserie som lysner blondt hår

Blondage High Bright™ er drevet av C+ Vitamin og et Brightening Care Complex som forener pleie med lysnende egenskaper. Hårpleieserien består av tre produkter som sammen sørger for å gi en synlig lysningseffekt. 

Med denne serien kan du ved hjelp av 3 trinn få den klare blonde fargen tilbake og holde håret lyst og friskt mellom frisørbesøkene.

1. Forbehandling for blondt hår

Blondage High Bright Pre Treatment er en nøytraliserende pre-shampoo spray. Formelen består blant annet av vitamin C som er kjent for sine lysnende egenskaper.

Sprayen er det første trinnet i hårpleieserien og forbereder håret på sjampo og balsam.

Allerede etter første gangs bruk av Blondage High Bright Pre Treatment, vil håret umiddelbart virke lysere*.

Påfør produktet i fuktet hår og la det virke i 5-10 minutter. Ikke skyll produktet ut, men påfør sjampoen direkte i håret etterpå.

*Ekspertvurdering av 53 modeller etter bruk av seriens sjampo, balsam og behandling.

2. Sjampo for blondt hår

Blondage High Bright Sjampo er formulert med vitamin C og vår Brightening Care Complex som renser og lysner blondt hår.
Lysningssjampoen bidrar med å holde håret ditt glansfullt og velpleid og gir synlig lysning allerede etter første gangs bruk*.
Påfør sjampoen uten å skylle forbehandlingen ut. Skum sjampoen opp og skyll deretter håret grundig.

*Ekspertvurdering av 53 modeller etter bruk av seriens sjampo, balsam og behandling.

3. Balsam for blondt hår

Blondage High Bright Conditioner er en lysnende og nøytraliserende balsam som etterlater håret ditt lysere* og mer glansfullt.
Balsamen inneholder en non-drying formel som gir det lyse håret en myk finish.
Etter hårvask med Blondage High Bright Shampoo påføres og fordeles balsamen i lengder og spisser og skylles så ut.

*Ekspertvurdering av 53 modeller etter bruk av seriens sjampo, balsam og behandling.

Nyt et lysere blondt hår etter én gangs bruk

Resultatene er ikke til å ta feil av. Med Blondage High Bright™ får du en hårpleieserie som holder det blonde håret ditt lyst.
Allerede etter første gangs bruk vil du oppleve at håret umiddelbart blir lysere* og det føles mykt og velpleid.

*Ekspertvurdering av 53 modeller etter bruk av seriens sjampo, balsam og behandling.