Hårpleie til vintermånedene » Unngå tørt hår | Redken
>

SLIK PLEIER DU TØRT OG SKADET VINTERHÅR

Redken 2022 Extreme Social 1080x1080 Family Packs Textures

Når vintermånedene nærmer seg, opplever vi ofte hår som ikke oppfører seg helt slik vi ønsker. Spesielt i Skandinavia, hvor vinterkulden preger værmeldingene i mange måneder på rad, kan håret bli tørt, statisk og flatt. Heldigvis er det hjelp å få, slik at du ikke trenger å bekymre deg for kjedelig vinterhår.


UNNGÅ TØRT OG SKADET HÅR I VINTERMÅNEDENE

Opplever du også at håret blir flatt, tørt og statisk i løpet av vintermånedene? Vinterens kalde vær kan være hardt for håret. Frost, kulde og vind bidrar til å tørke ut håret, noe som kan gjøre det ser kjedelig og svekket ut.

Heldigvis er det hjelp å få. Med riktig pleie kan du gjøre håret mer motstandsdyktig mot vinterens påkjenninger. Vi guider deg til hvordan du kan pleie tørt vinterhår med Redkens Extreme hårpleieserie.

Skap en hårpleierutine som styrker og reparerer skadet hår, og nyt den beste versjonen av håret ditt hele året rundt.


HÅRPLEIERUTINE TIL VINTERHÅR

Tørt, kjedelig og matt hår kan ha mange årsaker, men i vintermånedene skyldes det ofte den lave luftfuktigheten. Derfor kan det være nyttig å bruke fuktighetsgivende og nærende produkter som beskytter håret.

Redken Extreme er en komplett hårpleieserie hvor produktene er formulert med proteiner som hjelper til med å redusere brudd og forebygge skade.

Vi guider deg til en nærende og styrkende hårpleierutine som vil hjelpe deg og håret ditt gjennom vintermånedene.


RK DMI Extreme Pre Holiday ATF Tiles 2000x2000

1. SHAMPOO

Redken 2020 Extreme Shampoo Product Shot 2000x2000 resized

Det første trinnet i en styrkende hårpleierutine er en shampoo. Vår Extreme Shampoo renser, styrker og revitaliserer skadet hår, samtidig som den hjelper til med å forebygge splittede tupper.

Denne sjampoen har en spesielt utviklet formel for tørt, skjørt og skadet hår. Den er beriket med Redkens Strength Complex som inneholder aminosyrer og arginin, noe som gir skånsom rens til håret.

Proteiner bidrar til å forhindre splittede tupper. Håret etterlates med en sunnere og sterkere følelse.

2. PROTEINBEHANDLING

Redken 2020 Extreme CAT Product Shot 2000x2000 resized

Med vår  Extreme CAT hårspray med gjenoppbyggende proteinbehandling, kan du tilføre spenstighet, motstandskraft og vitalitet til håret.

Denne Protein Treatment Spray er en gjenoppbyggende behandling som gir styrke til svekket og skadet hår. Den inneholder Redkens Strength Complex og hjelper med å forberede håret før kjemiske behandlinger.

Formelen er beriket med taurin, hveteprotein og arginin og rekonstruerer skadede proteiner i stresset hår. Den gir også styrke samtidig som den forhindrer splittede tupper. Håret føles sunt, glansfullt og motstandsdyktig – og ser også slik ut.

3. BALSAM

Redken 2024 Extreme Conditioner Shot 2 sRGB resized

Etter hårvask anbefales det å bruke en balsam. Redken Extreme Conditioner  pleier skadet og tørt hår fra rot til spiss.

Denne formelen styrker håret og hjelper med å gi dyp pleie. Dette gjør den ved å behandle alle tre områdene av hårstrået: hårrøttene, kjernen og spissene.

Noen av de viktigste fordelene med denne balsamen er at den jevner ut og glatter ut håret, noe som forhindrer splittede tupper. I tillegg forsegler den hårets skjellag for en sterkere finish, og etterlater håret mykt og glansfullt.

4. HÅRMASKE

Redken 2024 EU Extreme Strength Builder Plus Shot

Redken Extreme-serien inneholder også hårmasker som gir pleie til håret.

Prøv for eksempel vår  Extreme Strength Builder Plus Mask, som reparerer håret, forebygger splittede tupper og gjør håret mer medgjørlig. Det er en rinse-out-hårmaske for tørt og skadet hår, som inneholder Redkens Strength Complex og protein.

Hvis du ønsker dypere pleie, kan du også velge Redken Extreme Mask. Denne proteinberikede formelen beskytter hårets overflate, reduserer antall splittede tupper.

5. LEAVE-IN BEHANDLING

Redken 2020 Extreme Anti Snap Product Shot 2000x2000

Det er en god idé å fortsette den pleiende hårrutinen etter dusjen. Vi anbefaler vår Extreme Anti-Snap Leave-in Treatment for skadet hår, som virker som en dyp balsam.

Extreme Anti-Snap er beriket med Interlock Protein Network og Fortifying Complex, som hjelper til med å reparere skadede områder takket være proteiner og ceramider. Den gjenoppbygger hårets styrke og gir også en beskyttende overflate og glans, slik at håret ser sunt, sterkt og smidig ut.

6. VARMEBESKYTTELSE

Redken 2020 EU Extreme Play Safe Product Shot

Noe av det som sliter mest på håret er styling med varmeverktøy, som for eksempel føner og rettetang. Derfor er det viktig å bruke en styrkende og varmebeskyttende spray som beskytter håret mot de høye temperaturene og minimerer skader.

Prøv vår Extreme Play Safe leave-in behandling, som er en 3-i-1 behandling. Formelen, beriket med planteprotein og tourmalin, beskytter håret mot varme opp til 230°C. Den hjelper også med å reparere eksisterende skader, og reduserer forekomsten av splittede tupper. Dette produktet passer for alle som ofte bruker varme til å style håret.

OPPDAG VÅRE ANDRE PRODUKTER

Hos Redken finner du et bredt utvalg av profesjonelle hårpleieprodukter for enhver hårtype. Hvis du har langt hår, kan du for eksempel dra nytte av å velge vår Extreme Length  serie, som pleier og styrker hårfibrene.

BESØK EN AV VÅRE SALONGER

Hvis du trenger veiledning eller gode råd om å pleie håret ditt i vintermånedene, kan du alltid kontakte en av våre salonger. Finn en salong i nærheten av deg: