Redken | Her er de beste produktene til tørt hår
>

Her er de beste produktene til tørt hår

I denne bloggen kan du lese om de beste fuktighetsgivende produktene vi anbefaler for din hårpleierutine hvis du har problemer med tørt og sprøtt hår.

Har du tørt hår? Å navigere seg gjennom jungelen av hårpleieprodukter kan være både frustrerende og krevende. Hos Redken har vi derfor valgt ut de 4 beste fuktighetsgivende produktene for tørt hår. Les mer og se hvilke produkter du kan bruke fra Redken for å si farvel til tørt hår og få tilbake glansen i håret. Gi håret ditt den beste pleien med Redken for å hindre ytterligere skader.

Hva slags shampoo og conditioner bør jeg bruke?

Har du tørt eller skadet hår bør du velge vår All Soft-serien. All Soft Shampoo er beriket med argan olje, som gir mykhet til tørt, skjørt hår. Produktet inneholder det eksklusive RCT Protein Complex™ som har et smart, målrettet system og behandler håret fra roten til kjernen og ut i spissene, noe som gjør at håret får alle 3 nivåene av den tilpassede næringen den trenger. Produktet etterlater håret mykt og glansfullt

All Soft Conditioner inneholder også Redkens eksklusive RCT Protein Complex™. Det er en fuktighetsgivende og mykgjørende conditioner med argan olje til tørt og skjørt hår. Det er flokeløsende, tilfører fuktighet og gir en intens mykhet.

Husk hårkuren

En god fuktgivende hårkur er nødvendig. All Soft Heavy Cream Treatment er en fuktighetsgivende hårmaske til tørt og sprøtt hår som bidrar til å gjenopprette styrke og mykhet, tilfører intens fuktighet og kontrollerer frizz. Den skal påføres i håndkletørt hår etter bruk av All Soft Shampoo og All Soft Conditioner. La hårmasken virke i 5–15 minutter og skyll ut. Bruk produktet minst en gang i uken som en intensiv behandling.

Pleie håret ditt med One United

One United Multi-Benefit Hair Treatment-spray med 25 egenskaper som gjør håret mer håndterlig, beskyttet og forskjønnet. Produktet gir varmebeskyttelse fra stylingverktøy, gjør hårføningen enklere og gir håret en silkemyk følelse. Produktet kan brukes på forskjellige måter i din daglige rutine:

- Gir økt håndterbarhet, beskyttelse og en silkemyk finish
- Hjelper med å forhindre skader fra varmeverktøy
- Reduserer tørrhet, floker og bidrar til å styrke håret
- Forbereder håret på styling og bidrar til å forhindre at håret brekker når det børstes
- Beskytter håret mot ytre miljøpåvirkninger