Tørt og trist hår? Her er de beste produktene | Redken
>

Her er de beste produktene til tørt hår

redken how to dry hair all soft norway

Ser håret ditt tørt, matt og trist ut? Så er det et tegn på at du trenger fuktighetsgivende hårprodukter som kan hjelpe å få glansen tilbake.

Les mer om hvilke årsaker som kan ligge bak tørt hår og få råd til å velge de beste fuktighetsgivende hårproduktene fra Redken som kan gi håret fornyet liv.

HVORFOR ER HÅRET MITT TØRT?

Det kan være mange årsaker til at håret ditt er tørt i perioder eller hele tiden. Noen kvinner har fra naturens side bare en litt grovere struktur, som f.eks. krøllete hår, og det har ofte en tendens til å bli tørt og krusete.

Ytre faktorer kan også ha innflytelse på håret og dets fuktighet og glans.

De vanligste årsakene til tørt hår:

  • Du har fått kjemiske behandlinger, bl.a. hårfarging som kan påvirke håstrukturen.
  • Sommersolen har dehydrert håret.
  • Du benytter hårprodukter som ikke har pleiende egenskaper.
  • Du føner, retter og krøller håret ofte eller bruker andre varme stylingredskaper.

TEGN PÅ AT HÅRET DITT ER TØRT

Utover at håret føles tørt mellom fingrene er det flere tegn på at det trenger mer fuktighet og pleiende hårprodukter.

De vanligste tegn på tørt hår:

  • Håret ser matt ut.
  • Håret har en tendens til å kruse
  • Du har slitte tupper
  • Håret er vanskelig å gre
  • Håret knekker i spissene

DERFOR SKAL DU BLI KVITT TØRT HÅR

Det er ikke kun for glansens skyld at det er bra å bli kvitt tørt hår. Når håret er tørt er det faktisk et uttrykk for at det ikke får den pleien og fuktigheten det har behov for.

Over tid kan tørt hår bli skadet og tuppene slitte og det vil ha lettere for å knekke. Drømmer du om langt og glansfullt hår, så er det nå du skal pleie det.

Det er lurt å reagere hvis du kan se at håret ser litt trist og kjedelig ut. Med de riktige hårpleieproduktene kan du både styrke, hydrere og gi håret en fornyet glans og forebygge skadet og ødelagt hår.

REDKENS BESTE PRODUKTER MOT TØRT HÅR

Redken har utviklet hårpleieserien  All Soft  som består av fuktighetsgivende produkter for tørt og skrøpelig hår. Serien består av en sjampo, conditioner, hårmaske og hårolje, og alle produktene er bl.a. beriket med arganolje. Det er et komplett hårsystem som tar opp kampen mott tørt, kjedelig og matt hår.

SJAMPO MOT TØRT HÅR

All Soft Shampoo er beriket med arganolje som gjør tørt og skrøpelig hår mykere og etterlater det smidig og glansfullt. Produktet inneholder RCT Protein Complex™ som pleier håret fra rot til spiss.

Sjampoen gjenoppretter proteinnivået i håret og gir fornyet styrke og intensiv mykhet.

BALSAM MOT TØRT HÅR

All Soft Conditioner inneholder også Redkens eksklusive RCT Protein Complex™ som behandler håret fra rot til spiss, gjør det mykt og pleier tørt og skrøpelig hår.

Tilføy pleie til håret og gjør det lettere å gre med det komplette All Soft-hårpleiesystemet. Conditioneren retter ut håret og gjør det jevnt å se på samtidig som at den tilfører næring og kontrollerer krus.

HUSK HÅRKUREN

En god fuktighetsgivende hårkur er et must-have for tørt hår. All Soft Heavy Cream Super Treatment Mask er en fuktighetsgivende hårmaske for tørt og skrøpelig hår som gjenoppretter, styrker og gjør håret mykere.

Hårkuren gir intens fuktighet og bidrar med å dempe krusete hår. Den styrker og gir maksimal fuktighet og gjør håret mer medgjørlig slik at det får mer bevegelse og glans.

Den påføres i håndkletørt hår etter vask med All Soft Shampoo og All Soft Conditioner. Bruk produktet minst en gang i uken for en intensiv kur.

LEAVE-IN TREATMENT OG VARMEBESKYTTELSE

Etter hårvask kan du hjelpe håret med å gjenopprette og bevare fuktigheten med All Soft Moisture Restore. Produktet reduserer synlig slitte tupper, demper krus og gjør håret enklere å gre.

Moisture Restore fungerer dessuten som varmebeskyttelse ved opp til 230 grader og er det ideelle pre-styling produktet for deg som ønsker skinnende og mykt hår.

Påfør produktet i håndkletørt hår uten å skylle ut.

HÅROLJE

All Soft Argan-6 leave-in hårolie glatter ut, pleier og gjør tørt hår mykere. Denne håroljen kan brukes på flere måter: Som en primer før hårvask eller føning, etter føning for glatte ut håret eller som intensiv hårbehandling om natten.

Håroljen er beriket med omega-6 for å gi tørt hår en intensiv balsampleie som gir varende mykhet og næring til alle hårtyper.