Få silkemykt hår » Målrettet pleie | Redken
>

SLIK FÅR DU SILKEMYKT HÅR

how to get super soft silky hair

Enten håret ditt føles tørt og kjedelig, eller om solens stråler har tørket det ut, har Redken en rekke tips og triks som kan gi håret ditt den fuktighetsboosten det trenger.

Det er alltid utrolig tilfredsstillende å dra fingrene gjennom silkemykt hår, men det er mange elementer, som for eksempel hårtype og miljøfaktorer som vind og vær, som kan gjøre at det ikke alltid er like mykt som vi drømmer om.

REDKENS BESTE TIPS TIL SILKEMYKT HÅR

Veien til mykt og skinnende hår starter allerede i dusjen, men den stopper ikke der. Vi har samlet de beste hårpleietipsene til å pleie håret og beskytte det mot ytre påvirkninger.

1. VELG PRODUKTER TIL TØRT OG SKADET HÅR

Riktige produkter utgjør hele forskjellen. For å håndtere tørt, skjørt hår og fremme velpleiet hår, har Redken skapt All Soft-serien. Denne hårpleieserien er laget med kraftfulle, pleiende ingredienser og inkluderer alt fra sjampo og balsam til gjenoppbyggende masker, håroljer og leave-in-behandlinger. I kombinasjon vil All Soft-serien resultere i silkemykt og skinnende hår fra rot til spiss.

Denne hårpleieserien, akkurat som resten av Redkens produktserie, er basert på vitenskap. Produktene er formulert med flere målrettede og revitaliserende ingredienser, som for eksempel mykgjørende arganolje, fuktighetsgivende aloe vera og hydrerende hyaluronsyre.

2. VÆR OPPMERKSOM PÅ INGREDIENSLISTEN

Hvis håret ditt er tørt i utgangspunktet, er det spesielt viktig å unngå ingredienser som tørker ut håret og heller prioritere fuktighet hvis du ønsker å oppnå silkemykt hår. Felles for hele All Soft-serien fra Redken er at produktene er formulert med fuktighetsgivende ingredienser. Hvert individuelle produkt har imidlertid forskjellige fordeler for håret ditt.

For eksempel er det nyeste produktet i hårpleieserien, Moisture Restore Leave-In Treatment, formulert med hyaluronsyre og er dermed en av våre mest fuktighetsgivende formler til dags dato.

Men hva gjør egentlig hyaluronsyre for håret? Dette har vi spurt dermatolog Dr. Mian om:

Hyaluronsyre er en fuktighetsbevarer og en substans som naturlig finnes i kroppen vår. Når den påføres huden, fungerer den ved å holde på vannet og tiltrekke fuktighet til hudens overflate.

Når den påføres håret, hjelper hyaluronsyre hårsekkene med å låse fuktigheten inne og bevare den, noe som revitaliserer tørt og skadet hår. Fuktighetsmolekylene i formelen tiltrekker også fuktighet til hodebunnen, noe som forhindrer tørr hodebunn og gir kollagen muligheten til å trives på huden.”

Dr. Mian, dermatolog

Hyaluronsyre er derfor en ingrediens som ikke bare hjelper hårsekkene med å bevare fuktighet, den hydrerer også hodebunnen. Dette forhindrer flass og fremmer et sunt miljø for hårvekst.

Denne ingrediensen gjør All Soft Moisture Restore til en av de mest revitaliserende behandlingene for tørt og skjørt hår. I kombinasjon med arganolje innkapsler denne formelen fuktighetsmolekylene og forsegler hårstråene, noe som balanserer pH-verdien i håret ditt. Ved å forsegle hårstråene forhindrer denne behandlingen også at overflødig fuktighet forårsaker uønsket krus eller håravfall.

3. UNNGÅ Å VASKE HÅR HVER DAG

Når vi vasker håret for hyppigt, kan vi risikere at fjerne de naturlige olier fra hovedbunden. Lad derfor dit hår fortælle dig, hvornår det trænger til at blive vasket. Hårets naturlige olier fedter nemlig hårets rødder, hvilket indikerer, at håret bør vaskes.

Anvend All Soft Shampoo for en ren og hydreret hovedbund. Denne shampoo blødgør og fugter håret fra hårrødder til spidserne og efterlader håret med forbedret medgørlighed, smidighed og glans.

4. BRUK BALSAM

Etter hårvask er det alltid lurt å bruke en mykgjørende balsam. Prøv for eksempel  All Soft Conditioner fra Redken. Ved å bruke en fuktighetsgivende balsam kan du oppnå glatt og velpleid hår.

Påfør balsamen mens du er i dusjen og fordel produktet jevnt i hårlengdene. Unngå hårrøttene hvor håret er nyest. La produktet virke i noen minutter før du skyller håret grundig.

Håret etterlates silkemykt, mer håndterbart og vil være lettere å gre

5. EKSTRA PLEIE ETTER BEHOV

For ekstra mykt og glansfullt hår kan hårkurer, masker, kremer eller oljer supplere din daglige rutine. Ved å legge til et ekstra pleieprodukt etter behov, kan du bidra til å innkapsle fuktigheten i hårstråene og bevare den, noe som forbedrer hårets generelle tilstand.

I tillegg til Moisture Restore Leave-in Treatment, finner du også Heavy Cream Mask i vårt All Soft-sortiment. Denne hårmasken gir grundig pleie til tørt hår samtidig som den kontrollerer krus.

Hvis du har krøllete hår, anbefaler vi at du brukerAll Soft Mega Curls Hydramelt.Denne behandlingen er en lett leave-in-lotion som fukter tørt, krøllete hår, gjør det lettere å håndtere og etterlater det glansfullt.

PRO TIPS: Hvis håret føles tørt etter vinterens harde værforhold og trenger ekstra fuktighet, kan du med fordel gni en liten mengde Hydramelt i hendene og påføre det i tuppene etter at du har stylet håret. Dette hjelper håret å holde seg hydrert mellom hårvaskene.

Et annen tips er å bruke produkter som er utviklet for din hårtype. All Soft Mega Curls-serien er en utvidelse av All Soft-linjen og ideell for de med grovt, tørt og/eller krøllete hår. Vi har utviklet denne serien for å imøtekomme behovene til alle hårtyper. Mega Curls gir mer intens næring, fremmer hårvekst og fuktighet. Den kraftige formelen passer for de som ønsker å holde krøllene sine hydrert og veldefineret. 

6. TA EN PAUSE FRA VARME STYLINGVERKTØY

Noe som kan hindre deg i å oppnå drømmen om silkemykt hår, er varmestylingverktøy. Hårføner, rettetang og krølltang kan skade håret og resultere i matt, tørt og skjørt hår. Derfor anbefales det å la håret lufttørke så mye som mulig.

Det kan være mange grunner til å bruke varmestylingverktøy, og hvis håret ditt krever det, er det viktig at du bruker en varmebeskyttende spray. Dette forhindrer ytterligere skader på håret og gir glans.

All Soft Moisture Restore Leave-in er ikke bare en pleiende behandling, den tilbyr også varmebeskyttelse for håret mot stylingverktøy opptil 230°C.

FINN RIKTIG HÅRPLEIERUTINE

Som du kan se er det flere ting du kan gjøre og inkludere i hårpleierutinen hvis du ønsker å oppnå silkemykt hår. Det handler om å velge de riktige produktene og pleierutinen som passer håret ditt.