Hvordan bygge volum i håret ditt | Redken
>

HVORDAN BYGGE VOLUM I HÅRET DITT

Hvordan oppnå et utseende med mer volum? Er det mulig å få stort, fyldig hår selvom du har fint skandinavisk hår, og hvordan beholder du resultatet hele dagen? Svaret på det store volummysteriet, er kombinasjonen av hårpleie og styling.

Våre eksperter deler sine tips om produktene som kan hjelpe deg å bygge og ivareta volumet i håret ditt, enten det er tynt og flatt, eller uregjerlig og krøllete. Les vår guide og lær hvordan du booster håret for å få den effekten du lengter etter!


FULLT FOKUS PÅ VOLUM GJENNOM RUTINEN DIN

Volumgivende stylingprodukter er avgjørende når det kommer til fullstendige, langvarige resultater. Men for å nå volummålene dine, anbefaler vi deg å tenke, volum, volum, volum. Fra første til siste steg i rutinen din - rensgjøring, style og finpuss.

Start med en volumgivende hårpleieserie som nærer og løfter håret ditt, fra innsiden og ut. Deretter kan du gå amok med stylingprodukter du trenger for å oppnå det resultatet du ønsker.

VOLUMGIVENDE HÅRPLEIESERIE

Volume Injection er en profesjonell hårpleieserie som gir deg akkurat det den heter, en voluminjeksjon til håret ditt! Sjampoen, Volume Injection Shampoo gir håret mer fylde og volum ved å løfte røttene.

Følg opp med Volume Injection Conditioner, en lett balsam som skaper luft og fylde ved roten, samtidig som den tilfører glans og mykhet. Da er det tid for styling!

STYLINGPRODUKTENE SOM LØFTER UTSEENDET DITT

Noen dager ønsker du å style håret i flere trinn for å få det perfekte volumet. Andre dager trenger du en quick fix som holder frisyren på plass hele dagen. Finn produktene som passer din rutine.

VARMEBESKYTTENDE VOLUMEMOUSSE! Touchable Texture er en varmebeskyttende mousse som gir håret langvarig volum, glans og tekstur.

SPRAYSKUM FOR FLEKSIBELT VOLUM! Root Lifter som er et sprayskum kan påføres direkte ved røttene for ekstra fleksibelt volum.

HEAT PROTECTION HAIR SPRAY! Quick Blowout er en varmebeskyttende hårspray som gir raskere tørking, tilfører næring og jevner ut håret.

HAIR DRYING GEL FOR INSTANT VOLUM! Big Blowout er en unik føne-gel som gir umiddelbar volum og en myk, silkeaktig finish. Håret føles naturlig sprettende, uten å være stivt. Passer for alle hårtyper.

SPRAYMIST FOR LANGVARIG VOLUME! Volume Boost er en spraymist som gir langvarig volum og får håret til å se fyldigere ut uten å tynge det ned.


FINN DIN NÆRMESTE SALONG

Er du usikker på hvilke produkter du kan bruke for å booste hårvolumet ditt? Spør etter Redken i din salong og få hjelp til å oppdage din volumgivende rutine.