Hvordan du gir håret ditt volum | Redken
>

HVORDAN DU GIR HÅRET DITT VOLUM

Redken 2023 Volume Injection Shot 02_05361 1x1 RGB

Drømmer du om stort, og tykt hår? Å oppnå en look med en fyldig finish og masse volum kan virke umulig. Spesielt hvis du har hår av finere kvalitet, som kjennes flatt og tynt. Men med de riktige produktene kan du oppnå dine mål for volum, uten å behøve å bruke kompliserte stylingverktøy eller tenke på hårforlengelser.

Redken Volume Injection er en volumgivende serie som booster hårets volum. Vi gir deg råd om hvordan du øker hårvolumet og får håret ditt ser tykkere ut!


LØSNINGEN FOR FINT OG FLATT HÅR

Du er langt fra alene om å oppleve fint, tynt og flatt hår. I Norden, er hår en viktig del av vårt utseende og identitet. Selvfølgelig vil vi løfte det frem med ekstra volum og kraft. Men å bevare volumet i håret er en ordentlig utfordring i vårt skandinaviske klima. Så snart vi forlater hjemmet kan regn, snø og vind kan fort ødelegge hårstilen. Det å ta på en hatt for å beskytte håret gjør det bare flatt eller elektrisk. Er du også lei av hår uten volum? Vi har en løsning.


MER VOLUM, HER OG NÅ

ce76da6f65d80e32547946b717dbc1222c3f8db2 resized

Det skal være enkelt å få til en look med mer volum. Få av oss har tid til å style håret i flere timer. Vi trenger store resultater på kort tid, og triks vi kan bruke i vår hverdagsrutine.


Redken Volume Injection inneholder Bodifying Complex med Filloxane, som hjelper å løfte røttene umiddeltbart og gir volum til fint, flatt eller behandlet hår. Seriens sjampo og balsam gir deg en kraftfull duo for mer volum, her og nå. Opplev forskjellen etter bare en bruk!

OPPDAG DIN VOLUMGIVENDE RUTINE

d5cde06ab701e3503268fc9ab33e20c9ecb1c0ba resized

Start din nye volumgivende vane med å bytte ut din vanlige sjampo og balsam med en profesjonell hårpleie-serie, tilpasset til dine ønsker og behov. Hvis du vil maksimere looken din med enda mer volum, anbefaler vi deg komplementære stylingprodukter som fullfører effekten.
TOSTEGSRUTINEN FOR MER VOLUM

Steg 1: Vask håret og hodebunnen med Redken Volume Injection Shampoo, en volumgivende sjampo som tilfører håret mer fyldighet og volum ved å løfte røttene. Påføres i vått hår, masser, og skyll ut.


Steg 2: Forsett med Redken Volume Injection Conditioner, en lett balsam som gir umiddelbar fyldighet, skaper luft og volum ved hårets røtter samtidig som det tilfører glans og mykhet. Skyll grundig, og du er klar for styling!


EKSPERT-TIPS: STYLINGPRODUKTER FOR ØKT VOLUM

651cd879a7c88bfc98f1d4c1b49b8c82e5460b9c resized

Vil du oppnå mye volum og en glansfull finish? Bruk Redken Big Blowout Jelly, en hårføningsgel som tilfører glans, kontrollerer krus, og gir volum. Påføres i fuktig hår, ved hjelp av fingertuppene. Føne håret og oppnå effekten av naturlig spenstig hår med glans.


Vil du sikre din fyldige hårlook? Velg Redken Volume Boost, en spraymist som gir langvarig vokum og får håret til å kjennes fyldigere, uten og oppleves stivt. Retningsmunnstykket gjør det mulig å spraye med presisjon ved roten uten å tyngde ned håret. Påføres i håndkletørket hår i hodebunnen og føne for å få volum.

FIND DIN NÆRMESTE SALONG

Er du usikker på hvilke produkter du skal bruke for å øke volumet i håret ditt? Spør etter Redken i salongen din og få hjelp til å utforske din volumgivende rutine.