Hvordan du styrker og beskytter skadet hår | Redken
>

HVORDAN DU STYRKER OG BESKYTTER SKADET HÅR

Hva skal du gjøre med tørt og skadet hår? Kan du redde hår som har blitt skadet av farging og bleking, eller må du klippe håret for å gi det nytt liv? Ikke bekymre deg. Redken Acidic Bonding Concentrate er en profesjonell hårpleieserie som reparerer alle typer skadet hår og får håret til å se sunt ut. Vi veileder deg i hvordan du styrker og beskytter ditt vakre hår.

HVORFOR OPPLEVER DU TØRT OG KRUSETE HÅR?

Mange av oss i Norden opplever fint, krusete og tørt hår. Ytre faktorer som hardt klima, sol, vind og vann kan skade håret. Hårbehandling og varmestyling kan også føre til brudd eller delte tupper. Men med riktig pleie kan du beskytte håret mot hverdagsslitasje.

KRAFTFULL HÅRPLEIE, UTVIKLET AV PROFESJONELLE

how to strengthen and protect damaged hair blog

Skadet hår trenger fuktighet og intens næring. Acidic Bonding Concentrate er et pH-balanserende serie, utviklet med spesialister og laget for deg med behandlet hår som trenger reparasjon. Redken var det første selskapet som tok en vitenskapelig tilnærming til hårpleie. Vi oppdaget at den riktige balansen mellom protein, fuktighet og pH er avgjørende, og at en sur pH på 4,5-5,5 komplementerer den naturlige pH-verdien til hår og hud.

Alle produktene i serien har en konsentrert alt-i-ett-formel med kraftige ingredienser. Redkens Bonding Care Complex styrker svake bindinger og forbedrer hårets spenst. Formelen med lav pH-verdi bidrar til å bekjempe de negative effektene av hårfarging og varmestyling. Perfekt for deg som har farget hår eller ofte retter, krøller eller føner håret.

BEKJEMPE ETT ÅR MED SYNLIG SKADE I EN BRUK

Acidic Bonding Concentrate forvandler alle hårtyper og teksturer, selv om du har utsatt håret for krevende behandlinger. Opplev følelsen av sterkere og mykere hår på et øyeblikk. Bekjemp synlig skade for ett år på én gang* med ABC-rutinen din.

*System av Acidic Bonding Concentrate Intensiv Treatment, Shampoo, Conditioner & Leave-in vs. uskadet hår

IKKE GLEM LEAVE-IN TREATMENT!

Det er avgjørende å sikre at det skadede håret ditt får den omsorgen det fortjener, og et trinn du definitivt ikke bør overse er vår kraftige Leave-In Treatment. Denne formelen av profesjonell kvalitet krever ikke at du må skylle ut, noe som gjør den til et problemfritt tillegg i hårpleierutinen din. Etter du har vasket håret, enkelt påfør denne konsentrerte alt-i-ett behandlingen i rent, dampet og håndkletørket hår.  Med sitt 5% kraftfulle Conditioning Care Complex, og forsterket med sitronsyre, jobber den flittig for å reparere håret ditt fra skjellaget til cortex, og gir styrkereparasjon, intens pleie og beskyttelse mot blekning av hårfargen. Denne pH-balanserende behandlingen bekjemper effektene av hårfarging, varmestylingverktøy, og miljøfaktorer.  Med fordeler fra varmebeskyttelse opp til 230 grader** til å temme krus og reduserer knekte hårstrå med 2 ganger***, er denne leave-in-behandlingen hårets ultimate allierte. Det er tid for å gjøre det til en integrert del av din hårpleierutine!

**Når brukt sammen med Acidic Bonding Concentrate shampoo og conditioner vs. ikke-pleiende shampoo

***Når brukt sammen med Acidic Bonding Concentrate shampoo, conditioner og leave-in treatment vs. ikke-pleiende shampoo 

START DIN STYRKENDE HÅRPLEERUTINE

Vi veileder deg til rutinen som passer din hårtype. Bruk produktene iAcidic Bonding Concentrate-serien som et komplett system for optimale resultater.

HAR DU FINT, SKADET HÅR?

how to strengthen and protect damaged hair blog

Begynn med seriens styrkende sjampo. Acidic Bonding Concentrate Shampoo styrker svake bindinger, forbedrer hårets spenst og beskytter hårfargen mot å falme.

Følg opp med seriens spraybare balsam. Acidic Bonding Concentrate Lightweight Conditioner gjør håret mykt og lett å filtre, uten å legge til vekt. Påfør, skyll og opplev mindre krus, mer volum.

Du kan også bruke seriens dype fuktighetsgivende hårmaske. Acidic Bonding Concentrate 5-Min Mask reparerer håret og gir fuktighet. Påfør i vått hår fra middels lengde og la virke i 5 minutter før du skyller.

Eksperttips! Avslutt rutinen din medAcidic Bonding Concentrate Leave-in Treatment for ekstra varmebeskyttelse, glans og kruskontroll. Påfør i rent, håndkletørt hår og style etter ønske.

HAR DU MIDDELS TIL TYKT HÅR?

how to strengthen and protect damaged hair blog

Start rutinen med seriens eksklusive forbehandling for et mykere, sunnere hår. Bruk Acidic Bonding Concentrate Intensive Treatment før serienes sjampo. Påfør og la virke i 5-10 minutter før skylling.

Rengjør håret med seriens styrkende sjampo. Acidic Bonding Concentrate Shampoo reparerer håret og beskytter hårfargen mot å falme.

Følg opp med en rik og nærende balsam. Acidic Bonding Concentrate Conditioner gir intensiv pleie og bidrar til å motvirke de negative effektene av hårfarging, varmestyling og vann.

Et alternativ til balsamen er serienes reparerende hårmaske. Acidic Bonding Concentrate 5-Min Mask er en dyp fuktighetsgivende maske som styrker håret ditt og gir enkel utgreiing på bare 5 minutter.

Eksperttips! Vil du gi håret ekstra beskyttelse og glans? Avslutt rutinen med Acidic Bonding Concentrate Leave-in Treatment.  Påfør først på rent, håndkletørt hår, og style deretter slik du ønsker.

FINN DIN NÆRMESTE SALONG

Er du usikker på din hårtype og hvilke ABC-produkter som passer deg best? Spør om Redken i salongen din og få hjelp til å oppdage rutinen din.