Hvordan ta vare på krøllene dine | Redken
>

HVORDAN TA VARE PÅ KRØLLENE DINE

Er du vant til splittede tupper, skjøre strå og floker? Krøllete hår blir fort tørt og krusete. Ikke rart det skriker etter fuktighet. Dine krøller er på sitt beste når de får fukt og næring. Redkens eksperter presenterer løsningen som bevarer den vakre, bølgete formen på håret ditt.

Hårpleieserien All Soft Mega Curls gir mer definisjon, mykhet og glans til deg med tørt og krøllete hår.


NÆRINGSRIK TRIO FOR ALLE KRØLLER

Krøllete hår er vakkert, men krever sin egen form for omsorg. Derfor har Redken utviklet All Soft Mega Curls, en nærende trio med en optimalisert formel som er designet for alle oss med krøller. Enten de er store eller små, sprø eller veldig tørre. Bli kjent med serien av sjampo, balsam og leave-in behandling med oss. Vi går gjennom de unike egenskapene og fordelene med produktene - trinn for trinn.

SJAMPO SOM SKÅNSOMT RENSER HÅRET

All Soft Mega Curls Shampoo renser håret skånsomt samtidig som det gir næring og mykhet. Selv om krøllene dine er veldig tørre! Den kraftfule formelen er beriket med aloe vera, som fuktiggjør og gjenoppbygger hårets fukt. Håret blir lettere å håndtere med mindre krus, mer mykhet og glans.


• Definerer, fuktiggjør og motvirker krus i opp til 72 timer

• Tilfører mykhet og glans*

• Forbedrer håndterbarheten*

*Basert på forbrukertest ved bruk av den fullstendige All Soft Mega Curls-rutinen, N=75

BALSAM SOM EFFEKTIVT GRER UT HÅRET

All Soft Mega Curls Conditioner grer forsiktig ut og nører et veldig tørt og krøllete hår. Denne fuktighetsgivende balsamen booster håret med fukt og hjelper til med å definere lokkene. Håres oppleves skinnende, smidigere og mindre skjørt. All Soft Mega Curls Conditioner inneholder Redkens Nourishing Complex beriket med aloe vera, som gir mykhet, glans og reduserer krus.

*Basert på forbrukertest ved bruk av den fullstendige rutinen med All Soft Mega Curls Shampoo, Conditioner og Hydramelt (n=75)

DYPTGÅENDE BEHANDLING SOM GIR NÆRING

All Soft Mega Curls Hydramelt Leave-In treatment er en dyp condition hårbehandling som tar krøllene til neste nivå, med mer definisjon, næring, fuktighet og glans. Denne behandlingen er perfekt for å få frem fylden av krøller på dager du ikke vasker håret ditt.

• Motvirker krus

• Gir øyeblikkelig næring til håret, slik at krøllene føles pleiet og mindre slitasje

• Forbedrer håndterbarheten

3 STEG FOR Å BEVARE DINE LEKRE KRØLLER

For best effekt, bruk All Soft Mega Curls som et fullstendig system. Start med seriens sjampo. Påføres i vått hår, masser til det skummer og skyll ut. Etter sjamponering, fordel balsamen jevnt utover håret. Skyll grundig. Nå til seriens spesialpleie: Hydramelt Leave-In treatment. Bruk på rent, håndkletørt hår. La det være i uten å skylle og style som vanlig. Ferdig!


FINN DIN NÆRMESTE SALONG

Er du usikker på hvilken hårtype du har og hvilke produkter som passer deg best? Spør etter Redken i din salong og få hjelp til å oppdage din rutine.