Redkens guide til skadet hår | Redken
>

Redkens guide til skadet hår

Skadet hår er en av de vanligste hårproblemene å behandle. Fra brukne hårstrå til tørt hår og flisete tupper - det er mange måter håret ditt kan vise tegn på skade på.

Heldigvis kan du styrke hårstråene ved å velge en god hårpleierutine som behandler og gjenoppretter proteinet i håret.

Redkens Extreme kolleksjon tilbyr tre gjenoppbyggende hårpleiesystemer som behandler ulike typer skader på håret, tilfører fuktighet og pleier håret samtidig som de styrker det. Uansett hva slags skade du har på håret, finnes det en Extreme hårpleiekolleksjon som kan gjenopplive håret og reparere det.

Hva forårsaker skadet hår?

Ifølge Redken Artist Adina Doss, oppstår hårskader når håret er påkjent og proteinene i håret er svekket. Det kan skyldes kjemiske behandlinger som hårfarge eller stripeprosesser og mekaniske behandlinger som varmestyling eller føning.

“Skadet hår kan se frynsete ut og ligner uregjerlig hår," sier Redken Artist Adina Doss. Noen ganger vil du legge merke til at håret er skadet når det begynner å dukke opp flisete tupper.”

Redken Extreme Length

Hvis du opplever skader eller brukne hårstrå og sliter med å oppnå den ideelle hårlengden, er Redkens Extreme Length hårpleiekolleksjon den beste løsningen for skadet hår. Med en kraftfull ingredienskombinasjon av biotin, soyaprotein og ricinusolje, hjelper Redken Extreme Length deg med å få håret til å vokse lenger og sterkere, selv når du får fargebehandlinger eller lysningsbehandlinger!

Extreme Length styrker håret til å få 81 % færre brukne hårstrå*. I Redken Extreme Length opptrer biotin som en viktig ingrediens for å styrke håret fra rot til spiss, og kan hjelpe deg å oppnå lengre og sterkere hår.

*instrumentell test ved bruk av system: shampoo, conditioner og leave-in

Redken Extreme Bleach Recovery

Hvis du regelmessig får stripe- og lysningsbehandling, kan håret bli skjørt og brekker lett. Derfor krever bleket hår spesiell pleie for å holde seg sterkt og sunt.

Redkens Extreme Bleach Recovery behandler bleket og skadet hår ved å gjenopprette fuktigheten og tilføre glans og mykhet til tørt, sprøtt hår allerede ved første gangs bruk.Redkens Extreme Bleach Recovery Lamellar Water Treatment er en innovativ utskyllingsbehandling som fungerer som en flytende bandasje for håret, og umiddelbart behandler porøsitet og styrker skadede områder av håret.

Redken Extreme

En av de vanligste årsakene til skadet hår er varmestyling. Hvis du ofte retter ut, krøller eller føner håret, kan det bli svekket og skadet. Redkens Extreme hårpleiekolleksjon inneholder arginin som styrker og vedlikeholder hårets sunnhet. Denne hårpleiekolleksjonen inneholder også sepicap for å gjenopprette hårtuppene.

Tips: I tillegg til å regelmessig bruke en sterk hårpleierutine som Extreme, må du huske å bruke en varmebeskyttende spray, som Redken Iron Shape 11, når du styler håret - for å beskytte det mot varme.