Hårstyling» Nytt design, samme effekt | Redken
>

NYT INTUITIVT DESIGN FOR DET PERFEKTE RESULTAT

Hårstyling med Redken – Nyt design, samme effekt

Hairstyling-med-redken

Opplev hele kolleksjonen og style confidently med Redken 5th Avenue NYC!

Noen ganger er det tid for forandring. Tid for fornyelse!

Slik har vi det også i Redken. Derfor har vi gitt vår best-selgende stylingkolleksjon en makeover som byr på en frisk og vågal look.

Det nye designet byr ikke bare på et helt nytt uttrykk, på forsiden av hvert produkt finner du nemlig også en kort og tydelig beskrivelse av produktets spesielle egenskaper. Enten det er å temme krusete hår, skape volum eller å få frisyren til å holde lenge, kan du enkelt navigere i det brede utvalget av stylingprodukter fra kolleksjonen. Aldri før har det vært så lett å finne det riktige produktet til akkurat den stilen du ønsker å skape.

Opplev hele kolleksjonen og style confidently med Redken 5th Avenue NYC!

Utforsk mulighetene i stylingkolleksjonen

styling reno portfolio

Redken byr på et univers av 5th Avenue NYC stylingprodukter som gir deg muligheten for å utfolde deg kreativt og eksplorativt, uansett om du styler ditt eget hår hjemme eller om du er profesjonell stylist.

I mer enn 60 år har Redken spesialisert seg i innovative teknologier innenfor hårstyling- og pleie som skal gjøre det mulig for alle å oppnå den hårtransformasjonen de drømmer om.

Og med 5th Avenue NYC kan du få salongstylingen med hjem.

Ny look, samme formel

Styling-Reno-Portfolio-Social

Selv om looken er ny, har vi bevart formelen i alle produktene. Du kan derfor fortsatt finne ditt favoritt stylingprodukt i kolleksjonen og være sikker på at du får det resultatet du er vant til og ønsker.

Kanskje de nye beskrivelsene kan hjelpe deg med å finne et nytt stylingprodukt som kan bli din nye favoritt eller must-have.

Hele stylinguniverset i 5th Avenue NYC er utviklet ut ifra fire kategorier som hver har flere produkter til forskjellige stylingønsker og hårtyper.

I kolleksjonen finner du alt til din styling innenfor kategoriene: Hårspray, varmebeskyttelse, struktur og volum.

Hårstyling med hårspray

styling med redken

Hårspray er et must have for de fleste kvinner og hårstylister. Den er siste finish på en håroppsetning, den volumgivende touchen til enhver style og et effektivt middel til å få stylingen til å bevare sin form.

I 5th Avenue NYC kolleksjonen har vi samlet en rekke hårsprayer med hver sine unike egenskaper.

 • Max Hold HairsprayMed denne hårprayen faller aldri stylen sammen. Max Hold Hairspray gir maksimalt hold i opptil 24 timer uten å tørke ut eller tynge håret. I tillegg hjelper hårsprayen med å unngå krusete hår.

 • Control HairsprayMed Control Hairspray får du en hurtigtørkende hårspray som gir godt hold holder fuktigheten vekk fra håret. Unngå krusete hår i fuktige omgivelser med denne lette hårsprayen.

 • Strong Hold HairsprayVil du kombinere en glansfull style med langvarig hold og anti-frizz egenskaper, så er Strong Hold hårsprayen den perfekte partneren. Håret etterlates skinnende med en sunn look.

 • Anti-Frizz HairsprayHar håret ditt en tendens til å bli krusete, og kanskje spesielt i fuktig vær, er Anti-Frizz hårsprayen din nye beste venn. Her får du den mest motstandsdyktige hårsprayen mot fukt og krusete hår.

 • Quick Dry HairsprayFor lynrask styling eller oppfriskning av håret i løpet av dagen er Quick Dry hårsprayen en must-have både hjemme og i håndvesken. Hårsprayen tørker lynraskt i håret og sørger for at frisyren holder hele dagen.

Struktur

styling med redken

Noen klipp og styles kan fremheves ved å skape struktur i håret. Kanskje skal den korte frisyren ha enda mer kant, eller kanskje det bølgete håret skal få fremhevet sitt unike fall, eller kanskje en oppsetning kan perfeksjoneres ved å skape mer volum.

Alt det kan man få til med Redkens produkter som er skapt for å fremheve teksturen i håret.

 • Pliable PastePliable Paste er en fleksibel paste som gir medium hold og en naturlig look. Her kan du skape struktur i håret, samtidig som at hårets mykhet bevares.

 • Spray WaxMed denne spray-voksen kan du skape ekstra struktur i håret. Spray Wax etterlater en matt finish og gir medium hold til alle typer styles. Her bestemmer du selv om du vil skape en lett struktur med et par spray eller bygge opp mer hold og struktur med litt ekstra produkt i håret.

 • Texture PasteSkal håret styles for å holde hele dagen er Texture Paste det riktige produktet for deg. Her kan du skape masse struktur og jobbe med produktet og oppfriske stylen når det passer deg.

 • Matte ClayMed Matte Clay har du mulighet for å forme og style håret akkurat slik du ønsker. Dette produktet gir langvarig hold og en mattende effekt uten å at håret blir klissete.

 • Powder GripVil du skape umiddelbart tekstur i håret uten å tilføre fuktighet eller et skinnende resultat, er Powder Grip det perfekte produktet for deg. Her får du et oljeabsorberende produkt som gir volum ved røttene og en naturlig look.

Volum

MICHELLE_Application_2_1457_01 1

En style kan løftes til nye høyder når det tilføres volum. Uansett om det er snakk om en up-do, naturlige bølger eller Hollywood-krøller, kan mer volum gi litt ekstra til stylingen.

Mange ønsker å skape mer fylde i håret, både i hverdagen med et lite løft i røttene, og til fester og arrangementer hvor hårstylingen skal være helt spesiell.

Redken har skapt flere stylingprodukter som gjør det mulig å få akkurat det volumet som passer deg og håret ditt.

 • Root LifterRoot Lifter er for deg som ønsker en naturlig look med mer volum. Gi håret et løft med denne spray moussen som enkelt påføres i hårrøttene og gir et voluminøst resultat. Perfekt til å gi hverdagens style et lite løft.

 • Root TeaserSkap den perfekte hestehalen med masse fylde med denne sprayen. Produktet umiddelbart synlig volum og trekker raskt inn.

 • Volume BoostSkal looken holde hele dagen er Volume Boost den nye favoritten din. Nyt masse volum med denne lette moussen som verken klistrer eller etterlater håret tørt. Gi håret det ultimate løftet og nyt en naturlig finish.

 • Touchable TextureMed dette produktet kan du forene volum med ekstra struktur. Her får du både et voluminøst resultat samtidig som du er beskyttet mot varmestyling og krus.

Varmebeskyttelse

Hairstyling med redken

Varmebeskyttelse er hårets beste venn. Den gir håret riktig beskyttelse før du styler håret med varmestylingsprodukter. Varmestyling er jo noe vi gjerne bruker innimellom for å skape en look.

 • Thermal SprayForbered håret på hårføneren, glattetangen eller krølltangen med den beskyttende leave-in sprayen som hjelper med å bevare håret mykt og skinnende. Den beskytter håret mot varme på opp til 230 grader.

 • Quick BlowoutAkselerert varmebeskyttende hårføningsspray. En lett formel som gir en raskere hårføning, samt tilfører næring og glatter ut håret.

 • Big BlowoutEn unik geléaktig formel til hørføning, som smelter inn i håret med en silkemyk finish for å gi øyeblikkelig volum og tekstur.