Hårpleieguide for skadet hår | Redken Extreme | Redken
>

REDKENS GUIDE TIL SKADET HÅR

Klikk for å lære mer om de ulike typene skader på håret og finn den beste hårpleierutinen for ditt skadede hår.

Skadet hår er et av de vanligste hårproblemene og kan være alt fra brukne hårstrå til tørt hår og flisete tupper. Uansett hva som er årsaken til at du har skadet hår, så har Redken produkter som kan hjelpe med å gjenoppbygge og styrke håret. Les vår artikkel og finn hårpleierutinen som passer ditt hår. 

HVA FORÅRSAKER SKADET HÅR?

Ifølge Redken Artist Adina Doss, oppstår hårskader når håret er eksponert for en ytre påkjenning og proteinene i håret svekkes. Ytre påkjenninger kan for eksempel være kjemiske behandlinger som farging eller striping av håret og mekaniske behandlinger som varmestyling eller føning.

Redken Artist Adina Doss beskriver skadet hår som frynsete og uregjerlig. Et typisk tegn på skadet hår er at tuppene begynner å bli flisete.

REDKEN EXTREME LENGHT – FOR LANGT OG SKADET HÅR

Noen opplever at de ikke oppnår den ideelle hårlengden fordi hårstråene knekker eller splitter seg opp i tuppene. Unngå splittede tupper med Redkens Extreme Length. Serien inneholder en kraftfull ingredienskombinasjon av biotin, soyaprotein og ricinusolje, som hjelper deg å få håret til å vokse lenger og sterkere, selv når du fargebehandler eller bleker håret.

Extreme Length styrker håret til å få 81 % færre brukne hårstrå*. I Redken Extreme Length er biotin en viktig ingrediens som bidrar med å styrke håret fra rot til spiss, og kan hjelpe deg å oppnå lengre og sterkere hår.

Hårpleierutine for deg med langt, slitt og skadet hår:

  1. Start rutinen med å påføre Redkens Extreme Length Shampoo i vått hår. Masser til det skummer og skyll ut.
  2. Fortsett med Extreme Length Conditioner, en conditioner som inneholder castor-olje som bidrar til å gjøre håret mykt og glansfullt. Fordel conditioneren jevnt utover i fuktig hår. Skyll håret og tørk håret skånsomt med et håndkle.
  3. Til slutt påfører du Extreme Length Leave-In Treatment, en behandling som forsegler og styrker håret for å redusere synlig splittede spisser. Behandlingen skal ikke skylles ut.
  4. Style håret som du pleier.
*instrumentell test ved bruk av system: shampoo, conditioner og leave-in.

REDKEN EXTREME – FOR SKADET HÅR SOM FØLGE AV VARMESTYLING

redken extreme

En av de vanligste årsakene til skadet hår er varmestyling. Hvis du ofte retter, krøller eller føner håret, kan du få svekket og skadet hår. Redkens Extreme hårpleiekolleksjon inneholder arginin som gjenoppretter styrken, forebygger og pleier skadet hår. Denne hårpleiekolleksjonen inneholder også sepicap for å gjenopprette hårtuppene. Les våre tips til en hårpleierutine for deg som varmestyler håret ofte.

Hårpleierutine for skadet hår som følge av varmestyling:

  1. Start med å påføre Redkens Extreme Shampoo i vått hår. Masser lett i hodebunnen og ut i spissene til det skummer og skyll ut.
  2. Fortsett med Redkens Extreme Conditioner for å gjenopprette glansen i håret. Denne conditioneren pleier skadet hår fra rot til spiss. Påfør og fordel i hele håret og skyll ut.
  3. Til slutt, påfør Redkens Extreme Anti-Snap, en leave-in behandling som gjenoppbygger styrken i skadet hår og jevner ut hårfibrene. Påfør behandlingen i vått hår og la den virke. Den skal ikke skylles ut.
  4. Style håret som vanlig. Dersom du varmestyler håret, er det viktig å bruke en varmebeskyttende spray, som Redkens Extreme Play Safe 230°. Sprayen beskytter håret når du retter, krøller eller føner håret samtidig som den reparerer splittede hårtupper.