Forent I Å Skape Et Safe Space | Redken
>
Redken 2023 It Gets Better Global Website Landing

FORENT I Å SKAPE ET SAFE SPACE

BRAND CAUSE

Mens vi fortsetter å utvikle vårt Hairdressers United-initiativ, er vi glade for å dele noen oppdateringer! I år har vi inngått samarbeid med  It Gets Better Project, Redken-artister og eksperter på feltet for å utvikle en bransjespesifikk opplæring med et mål om å gjøre frisørsalonger til et trygt sted for LHBT+-kunder. REDKEN’S SAFE SPACE VIRTUELLE KURS ER TILGJENGELIG GRATIS VED ETTERSPØRSEL VIA  L’ORÉAL ACCESS.

Frisører har makten ikke bare til å forvandle hår, men også til å forvandle hvordan folk føler om seg selv og styrke dem på deres reise til selvuttrykk. Hos Redken mener vi at alle skal føle seg trygge i en frisørstol som sitt autentiske jeg, fritt til å vise seg som de er, uttrykke seg fullt ut og vise frem sin egenart gjennom sin egen tolkning av skjønnhet.

En undersøkelse fra  2021 fra The Trevor Project avslørte at det å ha minst én aksepterende voksen kan redusere risikoen for selvmordsforsøk for unge LHBT+-personer med 40 prosent. Den ene aksepterende voksen i noens liv kan være en utdannet frisør i Safe Space.