FAQ - vanlige spørsmål og svar
>

FAQ - vanlige spørsmål og svar

Hvor kan jeg kjøpe Redken-produkter?

Redken-produkter selges i hårsalonger over hele landet og på nettet. For å finne et Redken-produkt angir du adressen eller postnummeret ditt i søkeverktøyet for salonger for å finne en salong som selger Redken-produkter på nettet. Vi anbefaler at du ringer på forhånd hvis du er ute etter et bestemt produkt. Du kan også finne produktene online på de nevnte nettbutikkene i seksjonene nedenfor.

 

Hvor mye koster Redken-produkter?

Søk på nettet eller etter din lokale salong for å finne de nyeste prisene og kampanjene i ditt område.

 

Tester Redken produkter på dyr?

L’Oréal, moderselskapet til Redken, tester ikke lenger noen av produktene eller ingrediensene på dyr noen steder i verden, og L’Oréal delegerer heller ikke denne oppgaven til andre. Unntak kan kun gjøres hvis regulerende myndigheter krever det av sikkerhetsmessige årsaker eller reguleringsårsaker. Gå hit hvis du vil ha mer informasjon om dette emnet.

 

Jeg skal til New York og ønsker å besøke Redken. Kan jeg gjøre en avtale?

The Redken Gallerie befinner seg i det helt nye Redken Exchange, som har adresse 404 Fifth Avenue, New York, NY 10018. Du trenger ingen avtale for å besøke The Redken Gallerie.

Du kan også gå til Redken.com og angi postnummeret ditt i søkeverktøyet for salonger for å finne et utsalgssted nærmest mulig deg.

 

Kan jeg kjøpe Redken-produkter på nettet?

Du kan kjøpe autentiske Redken-produkter i din lokale salong og på nettet. Du kan finne autentiske produktene online på de nevnte nettbutikkene: Bangerhead.no, BliVakker.no, Blush.no, Eleven.no, Lyko.no, Nordicfeel.no.  Hvis du ikke benytter deg av disse autoriserte forhandlerne, er produktet ditt å anse som “avledet” og du tar en risiko ved å kjøpe dem.  Finn ut mer om 'Diversion' her.

 

Kan jeg kjøpe Redken-produkter på stormarkeder eller i dagligvarebutikker?

Redken-produkter har ingen garanti når de selges på stormarkeder eller i dagligvarebutikker. Redken-produkter bør utelukkende selges i salonger. Finn ut mer om 'Diversion' her.

 

Hvor er Redkens hovedkontor?

10 Hudson Yards, 28th Fl

New York, NY 10001

 

I hvilke andre land kan jeg finne Redken?

Redken selges for tiden i 58 land rundt om i verden.