Vanlige spørsmål

Hvor kan jeg kjøpe Redken-produkter?

Redken-produkter selges i hårsalonger over hele landet. For å finne et Redken-produkt angir du adressen eller postnummeret ditt i søkeverktøyet for salonger for å finne en salong som selger Redken-produkter på nettet. Vi anbefaler at du ringer på forhånd hvis du er ute etter et bestemt produkt.

 

Hvor mye koster Redken-produkter?

Søk etter din lokale salong for å finne de nyeste prisene og kampanjene i ditt område.

 

Tester Redken produkter på dyr?

L’Oréal, moderselskapet til Redken, tester ikke lenger noen av produktene eller ingrediensene på dyr noen steder i verden, og L’Oréal delegerer heller ikke denne oppgaven til andre. Unntak kan kun gjøres hvis regulerende myndigheter krever det av sikkerhetsmessige årsaker eller reguleringsårsaker. Gå hit hvis du vil ha mer informasjon om dette emnet.

 

Jeg skal til New York og ønsker å besøke Redken. Kan jeg gjøre en avtale?

The Redken Gallerie befinner seg i det helt nye Redken Exchange, som har adresse 404 Fifth Avenue, New York, NY 10018. Du trenger ingen avtale for å besøke The Redken Gallerie.

Du kan også gå til Redken.com og angi postnummeret ditt i søkeverktøyet for salonger for å finne et utsalgssted nærmest mulig deg.

 

Kan jeg kjøpe Redken-produkter på nettet?

Du kan kjøpe autentiske Redken-produkter i din lokale salong. Også tilgjengelig i Ulta-, Beauty Brands-, Look Fantastic- og JCPenney-salonger.  Hvis du ikke benytter deg av disse autoriserte forhandlerne, er produktet ditt å anse som “avledet” og du tar en risiko ved å kjøpe dem.  Finn ut mer om avledning her.

 

Kan jeg kjøpe Redken-produkter på stormarkeder eller i dagligvarebutikker?

Redken-produkter har ingen garanti når de selges på stormarkeder eller i dagligvarebutikker. Redken-produkter bør utelukkende selges i salonger. Når du kommer over produktene våre for salg på Walmart eller Target, er disse produktene å anse som “avledede”, og du tar en risiko ved å kjøpe dem. Finn ut mer om avledning.

 

Jeg har brukt Live Chat på Redken.com tidligere. Hvorfor finner jeg den ikke nå?

Live Chat er tilgjengelig på Redken.com og RedkenPro.com mandag til fredag, kl. 09.00–17.30. Besøk nettstedet i løpet av denne tiden for å kunne bruke Live Chat.

 

Hvor er Redkens hovedkontor?

10 Hudson Yards, 28th Fl

New York, NY 10001

 

I hvilke andre land kan jeg finne Redken?

Redken selges for tiden i 58 land rundt om i verden.

 

function OptanonWrapper() { }